2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Belirti bende hic kalmadi kizlar normal bence korkmayin
Enfeksiyon cikmadi bende kum dokuyorum biliyorsunuz sanirim az kaldi sancim hafifledi cunku bobrek agrisi baya kotuymus allah yasatmasin
1 haftadir kizimi hissediyorum gecen haftadan bu yana daha netlesti

Benim hep dusuk canim cok etkiliyo aynen dedigin gibi oluyorum. Genelde 9 a 5, 9 a 4 cikiyor

Kizlar bebislere aldiklarinizi alisveris topiginde paylassaniza cok zevkli oluyor bakmak:) ben hm de indirim vardi bi citcitli badi aldim. Cinsiyet belli degildi o zaman. Anneannesi yelekler örmüs daha anne karninda bile yokken:)) onlar var bi de. Baskada bisey yok daha

Tecrübeli anneler ve diğer liste hazirlayanlar özel değilse listelerinizi bizimle paylaşır misiniz bize de ışık tutmuş olursunuz fikir edinelim
Canim bazi ihtiyaclar kişiye gore değişiyor. Mesela ben kizima oda yapmadim tek park yatak aldik . Odasini 3 bucuk yasinda ayirdim o zaman aldik. Tabi genel ihtiyaclar da var liste yapsbilirsem paylasayim

Canim bazi ihtiyaclar kişiye gore değişiyor. Mesela ben kizima oda yapmadim tek park yatak aldik . Odasini 3 bucuk yasinda ayirdim o zaman aldik. Tabi genel ihtiyaclar da var liste yapsbilirsem paylasayim
Ya tabi bazı ihtiyaçlar farklılaşır ama ufak tefek şeyler bebeklere şunlar kesi like lazım filan gibi şeyler çünkü çok görüyorum şunu aldım hiç ise yaramadı gibi sözler

Ya tabi bazı ihtiyaçlar farklılaşır ama ufak tefek şeyler bebeklere şunlar kesi like lazım filan gibi şeyler çünkü çok görüyorum şunu aldım hiç ise yaramadı gibi sözler

Yooo gayet normal, bazı kitaplarda 11-13 testi diye geçiyor hatta.

Evet kızlar, başlığımızı açmıştık. Oraya yüklerseniz süper olur.

1 saat metro ardindan 1.5 saat otobüs canim. Cok şükür metro faslini atlattim simdi bir cafede otobuse binmek icin eşimi bekliyorum. Ama belim hala çok agriyor
Endiselenme hic canim hamileligimin basindan beri o kadar cok yolculuk yaptimki dr um kanama olmafiktan sonra hic bi sakincasi yok demisti sonuna kadar kullandim bunu:))) gidince dinlenirsin iyice gecer inşallah bel ağrın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…