2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım ben de ikiliyi özelde yaptırdım iki hafta sonra çıktı sonuç şaka gibi daha dün aldık sonucu üçlüyü yaptırmayacam bir de onu bekleyemem

Acaba bunlar bana 18 agustosmu dedi ama imkansiz okulların acildigi gunmu yani dedim evet sedi bi gidip bakayim kadin buradaki dosyanin icinde ismini bul al demisti
Valla o kadar uzun olacağını sanmam.. eğer başka bir yete yollamıyorlar. Manavgatta yeni yapılmaya başlandı artık..

2li test yaptırdığımız gün 3lü yeni doğan çorap seti ve bir tane teni doğan zibidi aldım. Başka bişey almadım. Annemde 5li hastane çıkış seti ve agiz silme bezlerinden hediye etti o kadar

Oh valla kuzum başlamışsın sen ne güzel brn daha liste çıkarabildim anca
Bebek odasını aldık bebek arabasınıda bu hafta alıcaz inşallah

Yerim seni çok tatlı heycan bunlar dimi
Ben sadece liste hazırladım herşeyin. Bebek odasını aldık arabasınıda alıcaz bu hafta geri kalan ciciş kıyafetleri beğendikçe alıcam

bende bebek arabası aldım. beşik evlenmeden almıştım. bebek odası için cinsiyet bekliyorum. birde taşınacağız biz yeni evin tadilatı bitsin diye mecbur bekliyorum :)

Sagol canim rahatlattiniz beni gerçekten. Bir de ben kilo verdim ama son haftalarda karnım çok büyüdü belime de baskı oldu heralde. Bugün biraz daha iyiyim ama aksam yolculuga cikacam insallah tekrar kilitlenmez belim

Kaç saat canım ? Ben hızlı trenle 3,5 saatte vardım ama son 1 saat çok zorlandım endişelendim :/

Ben de toka kocaman fiyonklu bandanalardan filan almak istiyorum ya içimde kalan ne varsa

Biberon alıcam emzik alsam mı bilmiyorum oğlum tutmadı bu bıdık tutar mı ki
Oğlumda philips avent biberon ve emzik almıştım çok memnunum hala avent kullanıyor başkasını içemiyor :)

Benim de son zamanlarda 8e 6 çıkıyor hep bazen 9a 6. Sıcakların da etkisi var bence. Ben de çok su içemiyorum. Hamile kalmadan günde hiç yoksa 3 lt içerdim ama şimdi çok içersem bulantı oluyor. Onun da etkisi vardır. Tansiyon düştükçe de yorgun hissediyosun kendini, yorgun filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…