2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yavaştan bişiler alanlar var mıı bebişlerine
Biz baya bi aldık sanırım, kizimin oda takımı vardı zaten beşiği yeni oğlana geçirdik kiza kar yola oglanada gardrop siparişi verdik dün aynı zamanda hastahane cikis şeti ve emzirme minderi aldık geçen haftada bu üçlü takım 3 tane yeni dogan tulum 3 lu kısa kollu citcirlizibin 4 lu uzun kollu citcitli zibin ikili patili pijama ve citcitli ust iki tane yazlık tulum yaklaşık 10 cift de çorap falan olmasilazım

Kizlar dun baya bi alisveris yaptik sanirim buyuk kizima karyola siparisi verdik oglusa da gardrop , sonra ilke bebe de indirim vardi idil baby nin 200tl lik hastahane cikis setleri 120 tl olmus bakmak isterseniz emzirme minderinide 55tl den 40 tl ye aldım aklinizda olsun , ayrica da baya bi kiyafetimiz oldu artık oncesindede almıştık bu arada oglusun ilk ismine karar verdik AREN dusunuyoruz iki isim tercih ediyorum ben genelde ilki bu kesin durumlar böyle ,insan evladina alisveris yapınca bile umut doluyo mutlu oluyo ciciler için tipik mi açıldı görmedim oraya da eklerim link varmi canlar , öptüm cookk

Hayırlı olsun. Güle güle kullansın Aren

Teşekkür ederim canım kan vermekten korkuyorum işte benimde sorunum bu gitsem iyi olacak galiba doktoruma

Pozitif düşün cnm pozitif olsun içinden geliyorsa engelleme kendini biraz biraz baslayabilirsin artık erken değil hepsi birden almak ağır oluyo biz de başladık hatta neredeyse yariladik
Ya ne bileyim istiyorum ama hala korkularım var hem zaten cinsiyeti de kesinleşmedi göstermedi sağolsun bebegim:)) bayramdan sonra cinsiyet kesinlessin başlarız inşallah yavaş yavaş

Hayırlı olsun canım güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun. Çok güzel bir isim adıyla yaşasın

Kayınvalidem Defne ismine pek ısınmadı sanırım ama ben kararımı çoktaaan verdim ağaç diyor bir anlamı yok diyor Defne hoş kokulu şifalı uzun ömürlü bir ağaç gayet güzel manası bence kuranda geçmek zorunda değil anlamı kötü olmadıktan sonra gayet caiz

Inşallah cnm hayirlisiyla ogren de bu ona göre al tabi bizimki çok erken gösterdi sağolsun o yüzden bizde gaza geldik
Bize doktor 11+4 de yüzde 70 80 erkek dedi ama geçen hafta gittik uygun pozisyonda durmuyordu bayramdan sonra kesinlestirecegiz artık. Benim eşimin babasının ismi yusuf eşim De yusuf olsun diyor ben de ne yapsam bilemiyorum eşimi kırmak istemiyorum ama daha modern bir isim istiyorum

Aman canım sen içinden geçene bak biz de öyle bir isim önersek kesin benim kV de aynı şeyleri söyler ama önemli olan senin isteğin ki zaten çok güzel bir isim hem kulağa hoş geliyor hem anlamında da bir sorun yok

Herkesin gönlünü yapamayız. Doğrudur anne ama benim gönlümden hep defne geçiyor. Defne koymak istiyorum deyiverr kırmadan.

Dogumdan sonrasi icin hemsire ve yeni annebir arkadasimin onerisi olan kitaplarda bunlar.Bunlari alip okuyacagim.Ben meslegim geregide takip ediyorum daha buyuk cocuklarla ilgili olanlari baska cocugu olan arkadaslarada ozgur bolatin kitabini tavsiye ediyorum mutlaka okuyun

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-20-11-15-09.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2017-08-20-11-14-43.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 20170820_111908.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 42

Güzel mi filan diye sormadım canım zaten o ne koyacaksınız dedi ben de Defne dedim o kadar zaten koyma da diyemedi fırsat vermedim :)

Güle güle kullanın canım cicileri hastane cikisi 10lu mu ismide güzelmiş anlamı ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…