- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.521
Biz baya bi aldık sanırım, kizimin oda takımı vardı zaten beşiği yeni oğlana geçirdik kiza kar yola oglanada gardrop siparişi verdik dün aynı zamanda hastahane cikis şeti ve emzirme minderi aldık geçen haftada bu üçlü takım 3 tane yeni dogan tulum 3 lu kısa kollu citcirlizibin 4 lu uzun kollu citcitli zibin ikili patili pijama ve citcitli ust iki tane yazlık tulum yaklaşık 10 cift de çorap falan olmasilazımKızlar yavaştan bişiler alanlar var mıı bebişlerine
Amin cnm inşallahYavas yavas halletmek en mantiklisi dedigin gibiyse.Ins bu sefer gerek kalmaz canim Rabbim sifa versin
Kizlar dun baya bi alisveris yaptik sanirim buyuk kizima karyola siparisi verdik oglusa da gardrop , sonra ilke bebe de indirim vardi idil baby nin 200tl lik hastahane cikis setleri 120 tl olmus bakmak isterseniz emzirme minderinide 55tl den 40 tl ye aldım aklinizda olsun , ayrica da baya bi kiyafetimiz oldu artık oncesindede almıştık bu arada oglusun ilk ismine karar verdik AREN dusunuyoruz iki isim tercih ediyorum ben genelde ilki bu kesin durumlar böyle ,insan evladina alisveris yapınca bile umut doluyo mutlu oluyo ciciler için tipik mi açıldı görmedim oraya da eklerim link varmi canlar , öptüm cookk
Merhabalar normalde grubu sessiz takip edenlerdenim ama sizin durumunuza sessiz kalamadim öncelikle yaşadığınız şey muhtemelen hormonlardan kaynaklıdır ama her ihtimale karşı günde 3 kez tansiyonunuzu olcmenizi ve doktora bu durumu söyleyerek karaciğer enzimleri ile idrarda şeker ve protein baktirmanizi tavsiye ederim allah korusun ihmale gelmez sağlıklı dogumlar
Ya ne bileyim istiyorum ama hala korkularım var hem zaten cinsiyeti de kesinleşmedi göstermedi sağolsun bebegim:)) bayramdan sonra cinsiyet kesinlessin başlarız inşallah yavaş yavaşPozitif düşün cnm pozitif olsun içinden geliyorsa engelleme kendini biraz biraz baslayabilirsin artık erken değil hepsi birden almak ağır oluyo biz de başladık hatta neredeyse yariladik
Hayırlı olsun canım güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun. Çok güzel bir isim adıyla yaşasınKizlar dun baya bi alisveris yaptik sanirim buyuk kizima karyola siparisi verdik oglusa da gardrop , sonra ilke bebe de indirim vardi idil baby nin 200tl lik hastahane cikis setleri 120 tl olmus bakmak isterseniz emzirme minderinide 55tl den 40 tl ye aldım aklinizda olsun , ayrica da baya bi kiyafetimiz oldu artık oncesindede almıştık bu arada oglusun ilk ismine karar verdik AREN dusunuyoruz iki isim tercih ediyorum ben genelde ilki bu kesin durumlar böyle ,insan evladina alisveris yapınca bile umut doluyo mutlu oluyo ciciler için tipik mi açıldı görmedim oraya da eklerim link varmi canlar , öptüm cookk
Inşallah cnm hayirlisiyla ogren de bu ona göre al tabi bizimki çok erken gösterdi sağolsun o yüzden bizde gaza geldikYa ne bileyim istiyorum ama hala korkularım var hem zaten cinsiyeti de kesinleşmedi göstermedi sağolsun bebegim:)) bayramdan sonra cinsiyet kesinlessin başlarız inşallah yavaş yavaş
Amin canım inşallah teşekkür ederiz hepimizin evladı inşallahHayırlı olsun canım güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun. Çok güzel bir isim adıyla yaşasın
Cok Teşekkür ederim canım benim inşallah :)Hayırlı olsun. Güle güle kullansın Aren
Bize doktor 11+4 de yüzde 70 80 erkek dedi ama geçen hafta gittik uygun pozisyonda durmuyordu bayramdan sonra kesinlestirecegiz artık. Benim eşimin babasının ismi yusuf eşim De yusuf olsun diyor ben de ne yapsam bilemiyorum eşimi kırmak istemiyorum ama daha modern bir isim istiyorumInşallah cnm hayirlisiyla ogren de bu ona göre al tabi bizimki çok erken gösterdi sağolsun o yüzden bizde gaza geldik
Aman canım sen içinden geçene bak biz de öyle bir isim önersek kesin benim kV de aynı şeyleri söyler ama önemli olan senin isteğin ki zaten çok güzel bir isim hem kulağa hoş geliyor hem anlamında da bir sorun yokKayınvalidem Defne ismine pek ısınmadı sanırım ama ben kararımı çoktaaan verdim ağaç diyor bir anlamı yok diyor Defne hoş kokulu şifalı uzun ömürlü bir ağaç gayet güzel manası bence kuranda geçmek zorunda değil anlamı kötü olmadıktan sonra gayet caiz
Herkesin gönlünü yapamayız. Doğrudur anne ama benim gönlümden hep defne geçiyor. Defne koymak istiyorum deyiverr kırmadan.Kayınvalidem Defne ismine pek ısınmadı sanırım ama ben kararımı çoktaaan verdim ağaç diyor bir anlamı yok diyor Defne hoş kokulu şifalı uzun ömürlü bir ağaç gayet güzel manası bence kuranda geçmek zorunda değil anlamı kötü olmadıktan sonra gayet caiz
Herkesin gönlünü yapamayız. Doğrudur anne ama benim gönlümden hep defne geçiyor. Defne koymak istiyorum deyiverr kırmadan.
Aman canım sen içinden geçene bak biz de öyle bir isim önersek kesin benim kV de aynı şeyleri söyler ama önemli olan senin isteğin ki zaten çok güzel bir isim hem kulağa hoş geliyor hem anlamında da bir sorun yok
Güle güle kullanın canım cicileri hastane cikisi 10lu mu ismide güzelmiş anlamı ne acabaKizlar dun baya bi alisveris yaptik sanirim buyuk kizima karyola siparisi verdik oglusa da gardrop , sonra ilke bebe de indirim vardi idil baby nin 200tl lik hastahane cikis setleri 120 tl olmus bakmak isterseniz emzirme minderinide 55tl den 40 tl ye aldım aklinizda olsun , ayrica da baya bi kiyafetimiz oldu artık oncesindede almıştık bu arada oglusun ilk ismine karar verdik AREN dusunuyoruz iki isim tercih ediyorum ben genelde ilki bu kesin durumlar böyle ,insan evladina alisveris yapınca bile umut doluyo mutlu oluyo ciciler için tipik mi açıldı görmedim oraya da eklerim link varmi canlar , öptüm cookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?