- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.561
Eyluldemiydi av yasağı kalkiyor taze balıklar gelir heralde o zamanİstanbul da ne balık vRmış, şu zamanda ne balık var ki, doktor onu Da söyleseymiş bari:)
traccy hogg un kitabı demi bende ilk kizimda baya okudum ama artık aylar ilerledikçe bitirmemistim, faydalı ve isabet bilgiler evet var dediğiniz gibi kültür farklılığından bazı yöntemler tezat gelebilirBebek Bakım sorunlarına Mucizevi Çözümler diye bi kitap almıştım ilk doğumda. .Yenidoğan hemşiresinin önerilerini anlatiyor.Yabancı olduğu için kültür farklılıkları var biraz ama güzel öneririm
cnm sikilma hic burdan bizim yazdiklarimizdan arastirarark istedigini alanilirsin arkadaslar eminonu demis bende mahmut pasadan almistim ilk olunca oyle oluyor ama yinede cok zevkli tek kaygin bu olsun yavrular saglikla olsunlarda onlar hepsi olur allahin izniyleKendimi çaresiz hissettiğim durumlarda keyif alamam. Yine kendimi yanlız hissettiğim için , içim buruk. Mağazalar çok pahalı. Küçük dükkanlardan alsam diyorum anlar mıyım cinsini kumaşını. Bebek arabası muhabbeti yapıyorsunuz ben bön bön okuyorum, telaşlanıyorum. Yardım edecek tecrübeli arkadaşım da Yok..
Bende
Bende hiç bilmiyorum canım internetten yorumları okuyorum bebek arabası için besik için sende iyice araştır başka yapacak bir şey yok
Canım illa pahalı mağazalardan alcan diye bişey yok ben ilk bebeğimde küçük dukkanlardanda çok aldım internette uygun fiyatlarla çok iyi ürünler oluyo indirimleri takip et hiç telaşlanma biz burda aile gibi olduk sora sora halletcez birbirimize destek olcaz umutsuzluk yok
Canim bebegin saglikli olsun sen saglikli ol kilik kiyafet araba ivir zivir hepsi olur kafana hic takma .
Canım tecrube olsa da herkesin tecrubesi farkli oluyor.bana herkes park yatak cok iyi rahat dedi ama ben memnun kalmadim mesela.baston araba dediler 2 yasindan sonra iyiymis onu gordum. O yuzden ihtiyacin olani gezip bakarak senin icin iyi olacagina inandigini almak mantiklisi
Eminönünde bir pasaj var. Hiç lüks mağğazalara gidipte dünyanın parasını vermedim. 4-5 katlı baştan aşağı bebek için anne için ne gerekliyse heeepsi var. Kendimi kaybetmiştim gidince. Ama arabası teelsizi gibi şeyleri beniim tavsiyem ebebekten al.
Kızlar sağolun. ne güzel destekler bunlar. Sizin buradaki her tavsiyenizi ekran görüntüsü alıyorum , her tavsiye bir tecrübe olarak düşünüyorum. İstanbuldayım evet yalnızım. Bu burukluk yalnızlık evlendiğimde de hiçbirşeyim yoktu. Sıfır değil eksi eşyayla geldim. Evdeki eşyalarını tamamlamam 2 yılımı aldı, keyif değil yorgunluk, bel ağrısı hatırasıyla kaldı, galiba burnunda etkisi var. Yine böyle başlayıp geç kalırsam. Diye korkuyorum, Allahım hepimize sağlık sıhhatli bir şekilde kucağımıza almasını nasip etsin inş.. hani ilk ya hevesle aklımda gözümde canlandırdıklarınımı gerçekleştirmek istiyorum. Sadece buna gücüm Yok. O zaman içimdeki burukluk artıyor. Telaşlanıyorum, hemen süzülüyor gözlerden yaş...Cnm biz neyiz burda. Nerde oturuyorsun. İstanbulda mı. Az önce bir pasaj ismi verdim. Ordan bakabilirsin. Çoğu şehirde böyle şeyler satan pasaj yada mesken gibi yerler oluyor. Ha civilim de bana fiyatları uygun geldiydi
orasını biliyorum , çok kalabalık oluyor. Kaçıncı ayımdan gitmeliyim.cnm sikilma hic burdan bizim yazdiklarimizdan arastirarark istedigini alanilirsin arkadaslar eminonu demis bende mahmut pasadan almistim ilk olunca oyle oluyor ama yinede cok zevkli tek kaygin bu olsun yavrular saglikla olsunlarda onlar hepsi olur allahin izniyle
öyle canım artık isimleriyle seveyim istiyom minnak kuzulari :)
Bize doktor 11+4 de yüzde 70 80 erkek dedi ama geçen hafta gittik uygun pozisyonda durmuyordu bayramdan sonra kesinlestirecegiz artık. Benim eşimin babasının ismi yusuf eşim De yusuf olsun diyor ben de ne yapsam bilemiyorum eşimi kırmak istemiyorum ama daha modern bir isim istiyorum
Hiçkimse 4 4 lük mutlu değildir. Herkesin sorsan bir hikayesi vardır. Sen artık anne oluyorsun. Güçlü durmalısın. Gücüm yok derken maddi anlamdamı yok psikolojik anlamda mı. Çoğumuz biçok şeyi kendimiz tecrübe edindik. İnsan böyle büyüyor. Takılma eskiye ilerleyemezsin. Elin ayağın tutuyorsa bitmiştirKızlar sağolun. ne güzel destekler bunlar. Sizin buradaki her tavsiyenizi ekran görüntüsü alıyorum , her tavsiye bir tecrübe olarak düşünüyorum. İstanbuldayım evet yalnızım. Bu burukluk yalnızlık evlendiğimde de hiçbirşeyim yoktu. Sıfır değil eksi eşyayla geldim. Evdeki eşyalarını tamamlamam 2 yılımı aldı, keyif değil yorgunluk, bel ağrısı hatırasıyla kaldı, galiba burnunda etkisi var. Yine böyle başlayıp geç kalırsam. Diye korkuyorum, Allahım hepimize sağlık sıhhatli bir şekilde kucağımıza almasını nasip etsin inş.. hani ilk ya hevesle aklımda gözümde canlandırdıklarınımı gerçekleştirmek istiyorum. Sadece buna gücüm Yok. O zaman içimdeki burukluk artıyor. Telaşlanıyorum, hemen süzülüyor gözlerden yaş...
ben 5bucuk filandim oraya gittigimde baya bi alusverisi kurkcu han var ordan yapmistim bu sefer annem benimle cok gelmek istiyor ama sagligi cok elverisli degil o yuzden civilden almayi planliyorum arabayla rahhat oluyor otopark filan var birde cumartesi pazarinda kaliteli bebek kiyafetleri satiliyor orayada ugramak istyorum oyle oyle tamamliyacam bebek arabasini e bebekten almistimorasını biliyorum , çok kalabalık oluyor. Kaçıncı ayımdan gitmeliyim.
Canim bizde kardesimin bebek alisverisini eminonunde arkadasin dedigi yerden yapmistik gercekten uygun fiyatlar. Fazla agirlasmadan git bence. Yoruyor orasi:) Gezilerek yapilacak alisverisler 6 7 aydan once bitirilmeli bence sonrasinda saatlerce gezmek imkansizorasını biliyorum , çok kalabalık oluyor. Kaçıncı ayımdan gitmeliyim.
Kendimi çaresiz hissettiğim durumlarda keyif alamam. Yine kendimi yanlız hissettiğim için , içim buruk. Mağazalar çok pahalı. Küçük dükkanlardan alsam diyorum anlar mıyım cinsini kumaşını. Bebek arabası muhabbeti yapıyorsunuz ben bön bön okuyorum, telaşlanıyorum. Yardım edecek tecrübeli arkadaşım da Yok..
Nasil yaptin onu bizede anlatsana :)Günaydın kızlar bende kızımda 18 aylıkken wc eğitimini tamamlamıştık çok istekliydi hemen öğrendi yavrum inş buda ablası gibi olur
ilkinde eşim sağolsun izin vermedi istediğim isme babasının adını koydu gerçi ben ikinci isim eklettim bundada yine ben koycam diyo bide eski isim meraklısı beni sinir ediyo :)Ben ilkinde de hemen koymuştum adını bunun da koydum
Hahah o da iyiymisIsim muhabbetlwride baslamis :) benimde belli kiz olursa efsun erkek olursa kayra. Uzayli olursa uzo :)
Arkadaslarim falan uzayli doguracagima emin
Aslında 18 ay çok erken. Ama çoocuğuna göre değişiyor. Oğlum tam 18 aylıktı yaz sıcağında gündüz üzerinde sadece bezi vardı. Bezini keendi başına çıkartmış klozete çıkmaya çalışıyordu. Napıyosun oğlum dedim çiş çiş dedi. Erken diye çokk korktum. Başlattırmadım. 24 ayylı kken denedim olmadı. İnatlaştı. 28 aylıkken olmadı. Bana inatlaşarak bilerek altına yapmaya başladı. Çokk pişman oldum o istediğinde engellediiğimeGünaydın kızlar bende kızımda 18 aylıkken wc eğitimini tamamlamıştık çok istekliydi hemen öğrendi yavrum inş buda ablası gibi olur
Benim göğüs ucum çok yoktu ama emdikce uç oluyordu emmeyi bıraksın iki saat sonra yine sönüyordu ilk üç dört gün çok acıma oldu göğüsumde ve bana çare olan krem garmastan pomad oldu emzirmeden silmek gerekiyor sadece ama 2/3 saat içinde acımi alıyordu ve tekrar emzirirken o kadar canım yanmiyordu,,, kalkan kullanmadım hiç kullanan da vardır muhakkak pahalı da bişi aslında ama deneyerek göreceksin biraz o ben bir taraftan emzirirken diğer taraftan damla şeklinde akardı ama göğüs pedi koyuyordum 22. Ayına kadar da emzirdim kızımı ,,hanimlar bisi danisicam size
2.gebeligi yasayan anneler, gögüs kalkani kullandinizmi.
benim gogus ucum cok kucuk oldugu icin bebegim pek ememedi .sagdim verdim ama sonra sutum kesildi
gogus kalkani hem akan sutu muhafaza ediyormus hemde gogua ucu hassasiyetini engelliyormus.yara v.s oldugunda
benim merak ettigim sey ise gogus ucu kalkanini taktigimizda bebegimiz ordan emebiliyormu .
gogus ucu cikaran urunlerde varmis fakat ise yararip yaramama konusunda pek fazla bilgi edinemedim.
sizlerin fikri varmi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?