2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben hep epilatörle alıyordum bayağı azaldı şuan çok seyrek çıkıyor ama yinede rahatsız ediyor
Aslinda bnde epilator alsammi diye düşünüyordum bakalim cok acitmiyorsa alirim doguma yaklasinca tuyler azaliyo dedi doktor inşallah oyle olur canm

Aslinda bnde epilator alsammi diye düşünüyordum bakalim cok acitmiyorsa alirim doguma yaklasinca tuyler azaliyo dedi doktor inşallah oyle olur canm

bi bende olmuyo azalma heralde. hem sarisinim hemde vucudumda oyle kil yoktur. ilk dogumdan sonra lazere gitmistim keyfim yerindeydi, 2. hamilelikte hemen yeniden ciktilar. simdikinde sanki lazere gitmemisim gibi oldu. epilator de kar etmiyo agdada azalmiyor. hamileliklerimde dahada artiyo

Oyyy maşallah

Oyle canm ya bnde epilasyon yaptrdm seanslarimda bitti arada konturola gidiyordum hamile kaldigimdan beri tuylendim inanirmisin aşıri tuylendim neyle alcagma şaşırdım bakalim ne zmna kadar tuylenicez

Gozun aydin canm Agrilar neyden oluyormus bnmde dunden beri agrim var

maşallah hayırlısı olsun. magnezyum hangi ilaç kullanıyorsunuz?

Gözünaydın cnm darısı bize

Gelsin böyle güzel haberler :) gözün aydın canım, farklı cinsiyet yakalayanlardan biri de sen oldun. Önceki kontrollerde de erkek demişmiydi sana?

Bende 25 ine yani cuma gününe randevu aldim. Kendi doktoruma da bayramdan sonra gideceğim. Şu ellerim ayaklarımın uyuşması neymiş bir öğrenelim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…