2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ufunkitos Homely_angel
evet ever bayagi buyumusler, banada 170gr olmis dedi. bi kafasini bi karnini felan gosterdi parmaklarini saydi. cok eglenceliydi. 3 hafta once verdigi ultrasyon fotosunda tek karedeydi, simdi sadece kafasi sigdi.

Ha bide bana sezeryan yaran gayet iyi gorunuyor ssvd icin dedi. insallah boyle devam eder dedi. yuzmeye gitmen ssvdyede yardimci dedi yuzmesen bile hareket etnelisin dedi. malum ben 2 aydir yatiyorum mideden. Tutuna Defhne

bu halsizlige sicak havalarda etkilenince dahada yorucu gecti.havalar serinliyo cok sukur .bundan sonrasi daha iyi gecicek insallah.hamileligimizin tadini cikaralim :))

Ben kiz bekliyordum acikcasi, gruptakilerde biliyorlar. yani benim kizim su an 3 yasinda daha hamileyken babasinin sesini duyunca ziplardi hala oyle. sabah kalkar anne babam ne zaman gelicek demeye baslar. ama kiz bence cok eglenceli, anneye yardim eder arkadas gibi konusur bilmis bilmis, suslenir 'ayy babam bunu cok begenicek' der felan bence sende cok egleniceksin

ay masallah kizina.cocuklari cok seven biri olarak boy boy cocugum olsun isterim ama sartlar.
oglumunda diyologu soyle:)
annecim seni cok ozledim bugun bi tane öpimmi :)oysaki hep yan yanayiz
annecim ama bunu almazsan ben cokk uzulurum , dudaklar asagida
annecim bu sana cok yakisti rengide uymuss sana :) ben şok nerden biliyosa bu laflari.
annecim gòzlerine neden bugun bisi surmedinnnn,evdeyim diye oglum amaa anne sur oyle cok tatli oluyosunn
uykuya gecerken mis kokulu guzel annem benim der sarilir uyur.ay ayy allah evlatlarimizi bize bagislasin uzun omurler versin saglicakla insallah

Kızlar pazar günü akıntının içinde azcık kan gelmişti doktora gittik şükür bişey yok ama yarın tekrar gel dedi. Dün de baktılar bebiş iyi ama benim göbek feliğimin etrafında bi ağrı var 2 gündür geçmiyo özellikle doktorun ultrasonla baktığı yerlerde sizdede böyle bişey oldu mu hiç

2 kilo nedirki:) benim doktorda gene mi kilo almadın diye kızıyo :) bende 2kilo aldm ve normal bence.
Kiz kilo yapicak hic birsey yemiyorum ama :))hareket konusundada yuruyus yapmam gerek diye dolandim durdum gecen aylarda simdide is yerlerinde ipini koparmis gibi dolaniyorum gun icinde isten dolayi arabayla da surekli bir yerlere gidiyorum gene yorgunluktan yok yuruyus muruyus :) herkezin vucut yapisi farkli tabiki yapicak birsey yok :))

Allahım yardımcın olsun bol bol dua edicez allah izniyle saglıkla dogacaklar moral bozma pozitif ol dualarimizdasin

Hayirli olsun canım saglıkla kucagina almak nasip olsun insallah

Kuzlar destekleriniz için teşekkürler öğleden sonra kesildi kanamam,Ankara'daki hocamızı da aradım,kanamanın dışarı çıkması daha iyi dedi çünkü rahim tüm kamı absorbe edemeyebilirmiş,bu haftalarda rahim yine hızla büyüdüğü için bir damar çatlayıp ya da eski hematom açılıp kanama olabilir,artık düşük ihtimalini çok endişe etmiyorum ama yine de tedbirli olmak gerek dedi tabi bir de morale ihtiyacım varmış,bugün balkonumda uzandım biraz,karşımda denizi bahçede havuza girenleri güneşlenenleri izledim,sanki daha iyi hissediyorum kendimi,tabi sizlerin yazdıklarının da payı büyük,tek tek cevap yazıp teşekkür edemedim,aklınıza geldikçe benim için de dua ederseniz beni mutlu edersiniz

Benim gibi 13 haftada olup kilo almayan var mı? Ve cinsiyeti öğrenen var mı?
Sayfalar ilerlemis baya okuyayim dedim ama senin mesajına cevap vermek istedim ben kilo alamayıp verenlerdenim iştah sıfır ve bulantilarim hala hala var
Dr gittim bugün 15+2 olduk erken gelmişsin tarama için pazartesi gel dedi tam 16 olursun test sonucu sağlıklı çıksın diye ben yine de kontrol edelim dedim yola gittim geldim diye baktı cinsiyeti soylemismiydim dedi Dr biz de yok dedik ama ben ne zamandır içim içimi yiyorum %90 oran ile erkek dedi :) bir kızım var şükür inşallah hepimiz de kucağımiza alırız yavrularimizi ...

Homely_angel erkek yazabilirsin canım benim o boş cinsiyet kısmını da :))) 2018 erkek senesi baya baya :)) tabi bazı arkadaşlar için bu totem tutmuyor çin takvimi kız diyordu o da tutmadı :)) nub da ama erkek dedi bir kaç arkadaş bizden haberler böyle asıl yarın randevusu olan çok :) iyi haberlerle gelin hepiniz inşallah

Ooo buralar hep hormon,hep stres,hep bikbik

Avrenim drun haklı bu saatten sonra bişey olma ihtimali çok az Ben sana diyim kızın da oğlun da sağlıkla doğacak. Ve doğdukları gün tğm çektiklerini neredeysr unutacaksın o minnak kafalarını boynuna koyacaklar, yanağına yaslayacaklar ilk temasta Allammm düşünsene
Bunun için 5 aydan az kaldı..Kanama moral bozar ama eyymii de ilk bebbeğini kanamayla aldı kucagına . Hrm yolun yarısındasın #direnannne

Homely_angel nemesis gurbet kimler varsa yarın gidecek yav siz niye heyecan yapıyosunuz düşünseniZe siz insan yapma makinesisiniz.içinizde bişey büyütüyorsunu dr heyecanlansın eşiniz heyecanlansın siz mutlu mağrur muzaffer geZin stres yasak
Hiç de kötü bi şey duyan olmayacak
Hepinizin de kızı olacak

O göbek deliği çevresi benim de hep ya geriliyor ya aciyor ya da bişi batıyor gibi oluyor Dr a sordum karın büyüyor ondan dedi .. cinsiyeti belli mı erkekdir belki senin de :)

İnşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun canım. Bundan sonrasi da kanamasiz stressiz gecsin inşallah

Bana erkek diyen çoğunlukta ama kız diyenlerde var doktor 12+6 kız demişti bakalım yarın be bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…