2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de doktordan geliyorum, gebelik haftasıyla uyumlu çıktı ultrasonda, bir de kan verdim AFP değerine bakılması için, bu haftadan itibaren demir ilacına başlıyorum. Bir sonraki kontrolüm 1 ay sonrasında detaylı usg için perinatologla olacak.. kendi doktorumu ondan da 1 ay sonrasında göreceğim. Bu arada bebek büyüdükçe ultrasonda parça parça görüyorsunuz( kafasını ayrı poposunu ayrı), ultrason kağıtlarından hiç bişi anlaşılmıyor gibi :))

Gözün aydın, darısı bizlere :)
O kadar büyüdüler mi ya, belki bizim haftalarda tek kağıtta görünür, bir sonrakinde artık seninki gibi görürüz.

Homely_angel gurbet sizinle hep belirtiler aynı gidiyor. O yüzden sizde kız olduğuna inanmıyorum ben hiç:) belirtiler yanıltıcı biliyorum ama içimdeki his o yönde hep.

Hadi bakalım, yarın cevabını alırız hayırlısıyla :) eşim erkek olsun çok istiyor, o çok sevinecek hissettiğin gibi olursa :)

Gözün aydın, darısı bizlere :)
O kadar büyüdüler mi ya, belki bizim haftalarda tek kağıtta görünür, bir sonrakinde artık seninki gibi görürüz.
15 cm (artık baş pop değil baş ayak mesafesi ölçülüyor) ve 150 gr ağırlığında, epey büyümüş son gittiğimde 12+5 te 55gr dı:)) dediğim gibi ekranda tek bir görüntü vermiyor artık, bir de benimki baya tepetaklak durmuştu, belki de ondandır.. bu arada ayak parmaklarına, omurgasına kadar seçilebilir görünüyor, detaylı usg yi düşünemiyorum bile:))

Maşallah, güzel güzel büyüsünler hep inşallah.

masallah hayirlisi olsun kucuk adam geliyorr

Evet :) tesekkurler canim. artik darisi size. yarin cosar buralar
canim gozunaydinnn
erkek annesi olmak cok keyiflii cok duskun oglusum bana
acaba kizim nasil olucak.sanki sadece erkek annesi olucakmisim hissine kapilmistim bi ara.
kizim olucagina kendimi alistiramadim.henuz.
acemi olurmuyum farkli heycanlarim var .sanki hic cocuk buyutmemis gibiyim.ne yapicagimi bilemem gibi geliyo nedense

sen nasil hissediyosun suan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…