2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hiç almamak normal değil bence 10-12kilo almak normal en az.sonuçta bebek 3kilo+su 3kilo+rahim 2kilo nasıl almıycaksınki..başta verip sonra eski kiloya döndüyse bilemem tabi..
Cnm bilerek yapılan bişi değil. Bünye sonuçta. Benim mesela gebelik şekerim vardı. Karbonhidratlı şeyler yasaktı. Çavdar ekmeği bulgur pilavi yeşillikler protein tarzı şeylere izin vardı. Hamur işi bazı meyveler meyve kuruları tatlı vb yasaktı. Yemeyincetabi nerden alacaksınki. Doktoruma ax aldım dedim. Yooo 6 kilo normal demişti. Bünyeye göre değişiyor

Bu arada bir şeyler okuyayım ama ne diyenler, nereden başlayacağına karar veremeyenler emzirme konusunda tecrübesiz olanlar ve doğum sonrası emzirmeye kararlı olanlar google dan aratıp Tomris in emzirme notlarını fırsat buldukça okuyun derim. Doğuma kadar emzirme hakkında fikir edinmek için güzel derlenmiş 18 bölümlük nottan oluşuyor. Tavsiye ederim

Ben 23 agustos totemini bozdum kızlar doktorum bayramdan sonra cagirmisti ben de devlete gideyim demistim o doktor da hastasi oldugu icin izne ayrilmis baska da doktor yok maalesef burda.demekki sabretmem gerekiyor

iyi ki geldin canim ya

İyi ki geldin, tam ihtiyacım olan şeydi :) tam 11 saatim kaldı. Benim heyecan yolda giderken dorukta oluyor :) nasıl özledim, görmek için sabırsızlık var tabi.
Aman kimse kötü bir şey duymasın :)

Amaaaa bence herkesin kızı olmayacak

Ben 23 agustos totemini bozdum kızlar doktorum bayramdan sonra cagirmisti ben de devlete gideyim demistim o doktor da hastasi oldugu icin izne ayrilmis baska da doktor yok maalesef burda.demekki sabretmem gerekiyor

Azıcık sabır o zaman, zaten ekstradan gidecektin sen bu kontrole

Kızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildim bebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık

Insan yapan makinadan ziyade kuluckaya yatmis tavuk gibi görüyorum suan kendimi

Canm bn cok fazla giremiyorum kusura bakma fark edemedim eskisi gibi cok girmiyorum Allaha şükür iyilermis yavrularin buarada cok gecmis olsun Allahibizniyle bisey olmaz doktora goturdunuzmu nasil simdi iyimi

nannen1
iki kusma arasında geliyorum bakıyorum ;yarın heyecan normal ,tatlı telaş kalbinde gıvıldanmaya da tamam ;ama olumsuz düşünceye noo

Homely_angel asıl zorolan kısmı atlattın sen . Düşünsene sabah 9 da mothercarein kapısındasın tekmeliyorsun açınn cinsiyeti öğrendim durduramazsınız alacamm
Her şey yolunda çocuk huzurlu büyüyor saglıkla eşin duble mutlu e sen de hakettin tadını çıkart yarının

Canm bn cok fazla giremiyorum kusura bakma fark edemedim eskisi gibi cok girmiyorum Allaha şükür iyilermis yavrularin buarada cok gecmis olsun Allahibizniyle bisey olmaz doktora goturdunuzmu nasil simdi iyimi
Sağol canım şimdilik bekliyoruz doktor iki gün bekleyelim çıkmazsa alınacak dedi

Çok geçmiş olsun sanada oğlunada inşallah kızların gibi oğlundan da güzel haberler alırsın operasyona fln gerek kalmaz

Arkadaşlar yarın kontrolü olanlar için haklarında hayırlısı olsun diyorum inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Ben sanırım en evhamli anne adayı olarak tarihe gecicem :) size sormak istediğim bir şey var. Normalde gebelikte akıntı normal diye biliyorum ama kıvamı konusunda kafamda soru işaretleri var. Benimki beyaz ve peynir kesigi gibi yani baya koyu kıvamlı. Beni korkutan da bu yoğunluk. Acaba sizde benzer durumlar var mı? Ben perşembe kontrole gidicem de gidene kadar içim içimi yemesin size danışayım dedim. Şimdiden teşekkür ediyorum yanıtlarınız için :)

Canm bndede akinti var ama cok az beyaz bnde bugunden korkmayi basladim persenbe gunu bnmde konturolum var gun gecmek bilmiyo inşallah hayirli haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…