- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.061
Cnm bilerek yapılan bişi değil. Bünye sonuçta. Benim mesela gebelik şekerim vardı. Karbonhidratlı şeyler yasaktı. Çavdar ekmeği bulgur pilavi yeşillikler protein tarzı şeylere izin vardı. Hamur işi bazı meyveler meyve kuruları tatlı vb yasaktı. Yemeyincetabi nerden alacaksınki. Doktoruma ax aldım dedim. Yooo 6 kilo normal demişti. Bünyeye göre değişiyorHiç almamak normal değil bence 10-12kilo almak normal en az.sonuçta bebek 3kilo+su 3kilo+rahim 2kilo nasıl almıycaksınki..başta verip sonra eski kiloya döndüyse bilemem tabi..
aynen cnm iyi dusunelum iyi oldun cnmben de sakinleşmek için olumlamalar yapıyorum. ama bir yandan da korkmuyor değilim.
iyi ki geldin canim yaOoo buralar hep hormon,hep stres,hep bikbik
@Avrenim drun haklı bu saatten sonra bişey olma ihtimali çok az Ben sana diyim kızın da oğlun da sağlıkla doğacak. Ve doğdukları gün tğm çektiklerini neredeysr unutacaksın o minnak kafalarını boynuna koyacaklar, yanağına yaslayacaklar ilk temasta Allammm düşünsene
Bunun için 5 aydan az kaldı..Kanama moral bozar ama eyymii de ilk bebbeğini kanamayla aldı kucagına . Hrm yolun yarısındasın #direnannne
Homely_angel nemesis @gurbet kimler varsa yarın gidecek yav siz niye heyecan yapıyosunuz düşünseniZe siz insan yapma makinesisiniz.içinizde bişey büyütüyorsunu dr heyecanlansın eşiniz heyecanlansın siz mutlu mağrur muzaffer geZin stres yasak
Hiç de kötü bi şey duyan olmayacak
Hepinizin de kızı olacak
Ooo buralar hep hormon,hep stres,hep bikbik
@Avrenim drun haklı bu saatten sonra bişey olma ihtimali çok az Ben sana diyim kızın da oğlun da sağlıkla doğacak. Ve doğdukları gün tğm çektiklerini neredeysr unutacaksın o minnak kafalarını boynuna koyacaklar, yanağına yaslayacaklar ilk temasta Allammm düşünsene
Bunun için 5 aydan az kaldı..Kanama moral bozar ama eyymii de ilk bebbeğini kanamayla aldı kucagına . Hrm yolun yarısındasın #direnannne
Homely_angel nemesis @gurbet kimler varsa yarın gidecek yav siz niye heyecan yapıyosunuz düşünseniZe siz insan yapma makinesisiniz.içinizde bişey büyütüyorsunu dr heyecanlansın eşiniz heyecanlansın siz mutlu mağrur muzaffer geZin stres yasak
Hepinizin de kızı olacak
Ben 23 agustos totemini bozdum kızlardoktorum bayramdan sonra cagirmisti ben de devlete gideyim demistim o doktor da hastasi oldugu icin izne ayrilmis baska da doktor yok maalesef burda.demekki sabretmem gerekiyor
Ay evet haklısınAzıcık sabır o zaman, zaten ekstradan gidecektin sen bu kontrole
Insan yapan makinadan ziyade kuluckaya yatmis tavuk gibi görüyorum suan kendimiOoo buralar hep hormon,hep stres,hep bikbik
Hepinizin de kızı olacak
Canm bn cok fazla giremiyorum kusura bakma fark edemedim eskisi gibi cok girmiyorum Allaha şükür iyilermis yavrularin buarada cok gecmis olsun Allahibizniyle bisey olmaz doktora goturdunuzmu nasil simdi iyimiKızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildimbebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık
Sağol canım şimdilik bekliyoruz doktor iki gün bekleyelim çıkmazsa alınacak dediCanm bn cok fazla giremiyorum kusura bakma fark edemedim eskisi gibi cok girmiyorum Allaha şükür iyilermis yavrularin buarada cok gecmis olsun Allahibizniyle bisey olmaz doktora goturdunuzmu nasil simdi iyimi
Kuzlar destekleriniz için teşekkürler öğleden sonra kesildi kanamam,Ankara'daki hocamızı da aradım,kanamanın dışarı çıkması daha iyi dedi çünkü rahim tüm kamı absorbe edemeyebilirmiş,bu haftalarda rahim yine hızla büyüdüğü için bir damar çatlayıp ya da eski hematom açılıp kanama olabilir,artık düşük ihtimalini çok endişe etmiyorum ama yine de tedbirli olmak gerek dedi tabi bir de morale ihtiyacım varmış,bugün balkonumda uzandım biraz,karşımda denizi bahçede havuza girenleri güneşlenenleri izledim,sanki daha iyi hissediyorum kendimi,tabi sizlerin yazdıklarının da payı büyük,tek tek cevap yazıp teşekkür edemedim,aklınıza geldikçe benim için de dua ederseniz beni mutlu edersiniz[/QUOTE. Kendini iyi hissetmene sevindim için ferah olsun benim bir arkadaşım 3 hamileliğinide 9 ay kanamalı geçirdi şimdi 3tane gayet sağlıklı çocuğu var seninde öyle olur inşallah moralini yüksek tutmaya çalış
İnşallah kendiliginden cikar canm Allah korusun yavrunu agrisi falan yok dimi inşallah bsy olmaz duadayim canm bnmmSağol canım şimdilik bekliyoruz doktor iki gün bekleyelim çıkmazsa alınacak dedi
Çok geçmiş olsun sanada oğlunada inşallah kızların gibi oğlundan da güzel haberler alırsın operasyona fln gerek kalmazKızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildimbebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık
inşallah canım sagol şimdilik bişey yok gibiİnşallah kendiliginden cikar canm Allah korusun yavrunu agrisi falan yok dimi inşallah bsy olmaz duadayim canm bnmm
Sağol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun sanada oğlunada inşallah kızların gibi oğlundan da güzel haberler alırsın operasyona fln gerek kalmaz
Canm bndede akinti var ama cok az beyaz bnde bugunden korkmayi basladim persenbe gunu bnmde konturolum var gun gecmek bilmiyo inşallah hayirli haberler alirizArkadaşlar yarın kontrolü olanlar için haklarında hayırlısı olsun diyorum inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Ben sanırım en evhamli anne adayı olarak tarihe gecicem :) size sormak istediğim bir şey var. Normalde gebelikte akıntı normal diye biliyorum ama kıvamı konusunda kafamda soru işaretleri var. Benimki beyaz ve peynir kesigi gibi yani baya koyu kıvamlı. Beni korkutan da bu yoğunluk. Acaba sizde benzer durumlar var mı? Ben perşembe kontrole gidicem de gidene kadar içim içimi yemesin size danışayım dedim. Şimdiden teşekkür ediyorum yanıtlarınız için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?