- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.081
Korkma canm Allahi izniyle bsy olmaz dua edicem yavrun icininşallah canım sagol şimdilik bişey yok gibi
haklisin vallanannen1
iki kusma arasında geliyorum bakıyorum ;yarın heyecan normal ,tatlı telaş kalbinde gıvıldanmaya da tamam ;ama olumsuz düşünceye noo
Homely_angel asıl zorolan kısmı atlattın sen . Düşünsene sabah 9 da mothercarein kapısındasın tekmeliyorsun açınn cinsiyeti öğrendim durduramazsınız alacamm
Her şey yolunda çocuk huzurlu büyüyor saglıkla eşin duble mutlu e sen de hakettin tadını çıkart yarının
Kızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildimbebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık
İnşallah ondandır. Daha dün doktordaydım bişi olsa anlardı heralde. Yorum yapmıyorlar canım 11 haftalıkken özele gitmiştim çok ısrar ettiğim için kemik yapısı erkek ama kesin değil dedi. Devlet zaten söylemiyo eşimde acele etme diyo arada kaldımO göbek deliği çevresi benim de hep ya geriliyor ya aciyor ya da bişi batıyor gibi oluyor Dr a sordum karın büyüyor ondan dedi .. cinsiyeti belli mı erkekdir belki senin de :)
evet senin oglun gurbet kiz nimesis erİyi ki geldin, tam ihtiyacım olan şeydi :) tam 11 saatim kaldı. Benim heyecan yolda giderken dorukta oluyor :) nasıl özledim, görmek için sabırsızlık var tabi.
Aman kimse kötü bir şey duymasın :)
Amaaaa bence herkesin kızı olmayacak
cnm patates haslamasi birebir iyi geliyor ben kucukkken misket yutmustum patates yedirdiler ve buyuk tuvaletimi kontrol ettik cikmisti ins operasyona geek kalmaz tekrar gecmis olsunKızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildimbebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık
Kızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildimbebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık
Insan yapan makinadan ziyade kuluckaya yatmis tavuk gibi görüyorum suan kendimi
Allah razı olsun canımKorkma canm Allahi izniyle bsy olmaz dua edicem yavrun icin
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah çıkar
nannen1
iki kusma arasında geliyorum bakıyorum ;yarın heyecan normal ,tatlı telaş kalbinde gıvıldanmaya da tamam ;ama olumsuz düşünceye noo
Homely_angel asıl zorolan kısmı atlattın sen . Düşünsene sabah 9 da mothercarein kapısındasın tekmeliyorsun açınn cinsiyeti öğrendim durduramazsınız alacamm
Her şey yolunda çocuk huzurlu büyüyor saglıkla eşin duble mutlu e sen de hakettin tadını çıkart yarının
Arkadaşlar yarın kontrolü olanlar için haklarında hayırlısı olsun diyorum inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Ben sanırım en evhamli anne adayı olarak tarihe gecicem :) size sormak istediğim bir şey var. Normalde gebelikte akıntı normal diye biliyorum ama kıvamı konusunda kafamda soru işaretleri var. Benimki beyaz ve peynir kesigi gibi yani baya koyu kıvamlı. Beni korkutan da bu yoğunluk. Acaba sizde benzer durumlar var mı? Ben perşembe kontrole gidicem de gidene kadar içim içimi yemesin size danışayım dedim. Şimdiden teşekkür ediyorum yanıtlarınız için :)
haşlanmış patatesi hiç yemiyo ya içi bulaniyo bende takip halideyim inşallah çıkar kendiliğinden Sağol canımevet senin oglun gurbet kiz nimesis er
cnm patates haslamasi birebir iyi geliyor ben kucukkken misket yutmustum patates yedirdiler ve buyuk tuvaletimi kontrol ettik cikmisti ins operasyona geek kalmaz tekrar gecmis olsun
doktorda sorun etme gelişimi iyi dedi ikisi içinde canım ama ayrı ayrı gösteriyor üst üste duruyorlarmis bi ikisinin yan yana fotosu yok doğunca kismetse :) röntgen çekildi oğluma 50 kuruş gibi görünüyo 3 yaşına geldi ilk defa böyle bişey yaşadık inşallah çıkarCanım İnan aklıma geldin, hatta fotolar gelmedi hala dedim ama belliyim biraz daha dedim.
Kızlara çok sevindim, ikizlerde geri çıkma olabiliyor onu dert etme kendine.
Oğlun da bir yaramazlık yapmış, inşallah çıkar. Küçük boyuttakilerdense kesin çıkar.
Arkadaşlar yarın kontrolü olanlar için haklarında hayırlısı olsun diyorum inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Ben sanırım en evhamli anne adayı olarak tarihe gecicem :) size sormak istediğim bir şey var. Normalde gebelikte akıntı normal diye biliyorum ama kıvamı konusunda kafamda soru işaretleri var. Benimki beyaz ve peynir kesigi gibi yani baya koyu kıvamlı. Beni korkutan da bu yoğunluk. Acaba sizde benzer durumlar var mı? Ben perşembe kontrole gidicem de gidene kadar içim içimi yemesin size danışayım dedim. Şimdiden teşekkür ediyorum yanıtlarınız için :)
Hissetmiyorum hiç bi şikayetim yok ama işte kıvamı yogun olunca internette biraz araştırdım mantar olabilir yazıyor. Umarım degildir. Kanama kabizlik derken şimdi bi de bu çıktı. Allah beterinden korusun.Koku ve yanma hissetmiyorsan sorun yoktur. Böyle farklı akıntılar olabiliyor
Aaa ben de progestan kullanıyorum. O mu yapıyor yani? İnşallah ondandır. Bi ara da su gibi akıntım oluyordu onu kafama takmistim dr ilaçtandır dedi bu da ilaçtandır umarım.1 ay kadar önce benim de bu tarz akıntım olmuştu ama progestan kullaniyordum o yüzden oluyormuş. Bırakınca normale döndü. Doktoruna danış bakalım ne diyecek.
Oyy cok gecmis olsun canim ya inşallah çıkar kendi kendine. Bebisler iyiymis cok sevindim. Oglunun da guzdl haberlerini aliriz inşallahKızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildimbebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık
Canim mantar yada enfeksiyon olabilir gecmezse dr una soylersin tahlil yapar buyuk ihtimal. Gerci mantar olsa kaşıntı da cok fazla oluyor. Belki de progestandandir senin de.Hissetmiyorum hiç bi şikayetim yok ama işte kıvamı yogun olunca internette biraz araştırdım mantar olabilir yazıyor. Umarım degildir. Kanama kabizlik derken şimdi bi de bu çıktı. Allah beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?