2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
günaydın kızlar
dün tatsız bır olay yaşadım kayınpederimle
iş yerinde fenalastım üstüne gece uykumdan uyandım tansıyon fırlamıs şimdi biraz iyiyim ama kendimi kasmaktan dün dişlerim birbirine vurdu ambulans çağıracaklardı yıkadılar resmen işte beni

bebeğe bsy olacak diye çok korktum
cuma kontrol var inş kötü bşy yoktur

Günaydın bugün dr gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah. 2 li taramadan sonra ne istiyorlar arkadaşlar ayrıca yaş 35 benim.. Bende cinsiyet merak esenlerdenim. 11+3 de kız gibi demişti.. ama kesin değil demişti meraklardayım.

16. haftada 4lü tarama oluyor cnm baska bsy demedi bana

Gunaydin kizlarr :) bugun hepimiz öğreniyoruz sanirim her seyi :) ben ruyamda hep bir kız bebekle oynadim gece baskasini. Kiziydi ama. Kendiminde iglu olacakmis onu gordum bakalim ruyam tutacakmi

Ilk randevu Homely_angel indi sanirim birazdan gelir :)

Kızlar biz çıktık, çok şükür iyiyiz. Sizi merakta bırakmadan hemencik yazıyım dedim. Cinsiyetimizi de gösterdik, erkek geleneğini bozmadık :)

Şimdi diğer güzel haberleri bekliyoruz :)
Hayırlı olsun canım herseyin iyi olmasına sevindim diğer kontrolü olan kızlar umarım sizde iyi haberlerle gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…