2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar biz çıktık, çok şükür iyiyiz. Sizi merakta bırakmadan hemencik yazıyım dedim. Cinsiyetimizi de gösterdik, erkek geleneğini bozmadık :)

Şimdi diğer güzel haberleri bekliyoruz :)
Hadi bakalım tebrık ederım canım :)cinsiyet belirlemede ayağını sürttün bizde öğreniriz inşallah

Rabbim gönlüne göre versin canım, dediğin gibi doktor çok önemli, SSVD grupları var onlara üye oldum ben oralarda doktor tavsiyesi yapıyorlar, Konya için sen de bu gruplara bak istersen orada hastane ismi öğrenebilirsin belki doktorun o hastaneye gelebilir doğum için, inşallah açılma olur da doktorun yorumuna gerek kalmadan doğururuz :)

ben de bol bol yürümeye çalşışıyorum ama halsizlik çok fazla, artık bu haftalardan sonra rahatlarız bol bol spor yaparız inşallah, bir arkadaşım hamile ve yoga derslerine katılıyor, ben de belki gideceğim. şu mide bulantım geçse neler yapıcam da

geçmiş olsun inşallah operasyona gerek kalmadan en kısa sürede çıkar

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

kızlar bugün kontrolü olanlara bol şans, güzel haberler ile gelin inşallah

Bende 3lü ya da 4lü ye gerek duyulmadan kanda frp ye bakıldı sadece

benimde cuma heycandan yerimizde duramıyoruz eşim erkek erkek diyip duruyor rüyasında görmüştü arkadaşım hamileydi o zaman ona yormustu onların kızmış cinsiyet şimdi bize yoruyor tabi erkek çocuk almıs kucagına ruyasında
bakalım benim karnda baya ilerde herkes erkek diyor kızda alınacak

Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…