2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar çin takvimi bi de şu kan falı mı ne var ya 3 yılda bir kadının 4 yılda bir erkeğın yenileniyor vs diye eşlinle doğum tarihine göre bakılan ona bakıp tutan var mı?
benim ikisinde de kız gözüküyor

oğlan gelsin kız gelsin. Rabbim hepimize önce hayırlı, sağlıklı, gönlü merhametli, itaatkar evlatlar nasip etsin.

Eşim dedi ki artık bebeğimize ruh üflendi halimize hareketimize dikkat edelim dedi.

Benim esimde aynisini diyor kizimda da daha bi dikkat ederdi. bana da diyor iste abdestsiz gezmemeye calis, dediklerine dikkat et felan diye ama iste yapana

Benim tutmaildi, ilk bebegim erkek olmali ikincisi kiz o takvime gore ama benim tam tersi :)

gurbet valla bende tutuyorum kendimi almamak icin :) dunden beri netten bakiyorum neler var erkekler icin felan diye :) bi baslarsam duramam kizimdan biliyorum o kadar abartmistim ki daha 7 aylik hamileyken 2 yas sweatshirt u almistim

gurbet valla bende tutuyorum kendimi almamak icin :) dunden beri netten bakiyorum neler var erkekler icin felan diye :) bi baslarsam duramam kizimdan biliyorum o kadar abartmistim ki daha 7 aylik hamileyken 2 yas sweatshirt u almistim
Sizinle belirtilerimiz aynıydı hep cinsiyet de ayni cikti erkek :)) hatta ilk bebeginiz kız demi benim gibi :))

Yok o kadar ileri gitmeyelim
Ben 0.3 ay birşey almayı düşünmüyorum kızım hiç giyemedi onları.
3.6 aylık 6 parça birşey alırım
battaniye
kışlık kadife tulumlar kışın çok iyi oluyor bide astronot tulum.aslında kışlıklar çıkana kadar beklesekmi malum kış bebekleri bizimkiler

Kışlık domates yapicam sadece.. Bird e menenlik.. patlıcan ve biber közlemediyse iyi oluyor

Kızlar benimde doğumum 2018 şubat 24 gözüküyor tahmini tabiki :) gisbir tuzla düşünüyorum fikirleriniz neler ya da Pendik tarafında düşünen var mı doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…