Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar çin takvimi bi de şu kan falı mı ne var ya 3 yılda bir kadının 4 yılda bir erkeğın yenileniyor vs diye eşlinle doğum tarihine göre bakılan ona bakıp tutan var mı?
benim ikisinde de kız gözüküyor
Benim esimde aynisini diyor kizimda da daha bi dikkat ederdi. bana da diyor iste abdestsiz gezmemeye calis, dediklerine dikkat et felan diye ama iste yapana
kızlar çin takvimi bi de şu kan falı mı ne var ya 3 yılda bir kadının 4 yılda bir erkeğın yenileniyor vs diye eşlinle doğum tarihine göre bakılan ona bakıp tutan var mı?
benim ikisinde de kız gözüküyor
gurbet
valla bende tutuyorum kendimi almamak icin :) dunden beri netten bakiyorum neler var erkekler icin felan diye :) bi baslarsam duramam kizimdan biliyorum o kadar abartmistim ki daha 7 aylik hamileyken 2 yas sweatshirt u almistim
gurbet
valla bende tutuyorum kendimi almamak icin :) dunden beri netten bakiyorum neler var erkekler icin felan diye :) bi baslarsam duramam kizimdan biliyorum o kadar abartmistim ki daha 7 aylik hamileyken 2 yas sweatshirt u almistim
gurbet
Yok o kadar ileri gitmeyelim
Ben 0.3 ay birşey almayı düşünmüyorum kızım hiç giyemedi onları.
3.6 aylık 6 parça birşey alırım
battaniye
kışlık kadife tulumlar kışın çok iyi oluyor bide astronot tulum.aslında kışlıklar çıkana kadar beklesekmi malum kış bebekleri bizimkiler
Takvimler hikaye kızlar tutmuyor. nemesis
seninkini erkek gurbet
seninkini kız hissediyorum benim hislerim de hep ters çıkıyor bakalım sizde ne olacakbi kendimde tutturdum
kızlar kışlık hazırlığı yapıyor musunuz?
ben bu sene domates ve bi de çilek reçeli yapayım diyorum buzlukta yerde yok babam bezelye yapmış bana doldurdu :) bi dondurucu raflık alsam diyorum mutfakta yer yok alt kattaki banyoya koysam dedim kullanılmıyor sadece tuvaleti kullanıyorum nemden bozulur diyede düşündüm
yapanlarınız var mı kışlık neler yaptınız :)
Kızlar benimde doğumum 2018 şubat 24 gözüküyor tahmini tabiki :) gisbir tuzla düşünüyorum fikirleriniz neler ya da Pendik tarafında düşünen var mı doğumu