2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet ben de domates konservesi yapıyorum,bu yıl 2 çocukla daha çok ihtiyacım olacak pratik şeylere,çilek reçelini oğlum çok seviyor,anneannesi yaptı sağolsun,bir de karnı yarık ve doğranmış biber yapmam lazım

Kışlık domates yapicam sadece.. Bird e menenlik.. patlıcan ve biber közlemediyse iyi oluyor
kırmızı biber patlıcan domates kaynatıp sos yapıyorlar ondanda mı yapsam bilemedim eşim patlıcan yemiyor kırmızı biberi doğrayıp atmıstım bezelye vs yaptıgımda koydum tadı bozulmadı acaba közlesem mi :) güzel oluyor mu tadı değişmiyorsa yapayım ondan da

Tahmin etmeyenlerden tahmin bekliyorum kız diyenler
Erkek diyenler
Oylamaya açılmıştır
ilk içimden kız geçti sonra erkek ama sanki kız daha kuvetli geçti içimden
doğranmış biber pişiirp mi koyuyorsun normal mi?

Eşimde patlıcan yemez o kahvaltılık sosu yaptım ama genede tadını aldı yemedi. Bende ayrı ayrı közleyip atıyorum. Canım istedi mi çıkarıp alata yapıyorum tadı değişmiyor.. biberde domates sosu yaparken menen gibi içine atıp konserveliyorum..

Yine cinsiyet için erken dediler doktor
Geçen hafta kanımı almışlardı üçlü test için bugün sonuç için bi değerim yüksek çıkmış başka bir doktora randevu almamı istedi doktor bi sorun var mı diye endişelenecek bişey Yok ama yine de bakılacakmış inşallah bi sorun çıkmaz kızlar

hayirlisi olsun bir kucuk adam geliyor masallah

Teşekkürler canım, sıra sizde :)

Hadi gözün aydın cnm bizede dua et

Teşekkürler, etmez olur muyum, bütün gün merakla ve duayla bekleyeceğiz :)

ruyam dgru cikti desene☺

Eveeeeet, doğru çıktı. Temiz kalpliymişsin :)

Eee hadi anlat cnm kaç cm olmuş bebiş başka neler dedi doktor

Haftasıyla uyumluymuş, boyu 13 cm dedi sanırım, kalp atışlarına baktı normal dedi. Sonra erkek bebek dedi :)

Hayırlı olsun canım herseyin iyi olmasına sevindim diğer kontrolü olan kızlar umarım sizde iyi haberlerle gelirsiniz

Sağol tatlım, amin.

Hadi bakalım tebrık ederım canım :)cinsiyet belirlemede ayağını sürttün bizde öğreniriz inşallah

Teşekkürler canım, hadi inşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim.

Canııım hadi gözünaydın gelsin paşa
ilk sen öğrendin bugün :))

Teşekkür ederiz canım, evet ilk sıra benimdi, çok şükür. Şimdi sırayla bekliyoruz bakalım :)

Ayyyy maşallahhh harika...

Sağol canım :)

Gözün aydın canım hislerim tutuyor sıra gurbet te

Teşekkürler, evet sen de tutturdun :)

Canım cok sevindim ya darısı bizim başımıza artık :))

Sağolasın, sen de güzel haberleri alacaksın inşallah.

Hadi gozunuz aydin, hayirli ugurlu olsun, saglikla gelsin :)

Teşekkür ederim canım, amin inşallah.

Homely_angel gözün aydin canim. Senin ve gurbetin oglu olacak gibi doğuyordu hep icime seninki tuttu bakalim sira gurbet te

Teşekkür ederim canım :) çok şükür ya, dün gece kaç kere uyandım :)

Homely_angel hayirli olsun canim. Futbol takimi kurucaz masallah ne cok erkek bebegimiz var

Teşekkürler canım, evet ya erkek senesi oldu galiba :) Çin takvimi bende de tutmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…