2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçen hafta 4 lü test için kan vermiştim. Ne yalan söyleyeyim 1 hafta geçmek bilmedi. Bugün aradım şükür sonuçlar iyi. bayram öncesi ii moral oldu. Sıra ayrıntılı da ne güzel heyecanlar biri bitip biri başlıyor zaman çok çabuk geçiyor

Yaa ben de özledim bebeğimi doktor 4 hafta sonra gel demişti 17 gün olmuş daha Boyunu kilosu yüzünü merak ediyorum

Canım benim arkadasimda oldu yukari kaburgasının altı ağrıyordu bebekle beraber böbreği büyümüş sıkıntı yok ama kontrol edilmesi gerekli denmişti ama senin böbrek tarafı da değil bi ultrason çektir bence çocuk yukarıya çıkınca zaten organlar ona yer verirmiş buyumede olabiliyormuş hamilelikte
Eğer dayanamazsan ağrıya çektirmen daha iyi olur

Canm o agrilar bndede vardi ozellikle belimde vardi doktora gittim normal bebek buyuyo baski yapiyo cok agri oldugu zamn banyo yap sinirlerin gevşer rahatlarsin dedi hp dayanilmaz agrim olursa banyo yapiyorum geciyo
Canim bahsettigim agrı migde agrısı onun icin doktora gitmedim senin bahsettigin agrılardan dolayi 3 gun once gittim banada buyudugunu soyledi ama migdeden gelen agrı inanilmaz kòtu bir agrı yanma ağrılı kraplı reflu de olabilir veya karın migdeye baskı yapıyo yada insallah dedigin gibi buyuyodur

Geçmiş olsun canm bndede bu üç gundur karnimda agri midemde yanma bulanti cogaldi bana mideni bagrsaklari üşütmüş olabilirsin dedi doktor balli sut iyi geliyormus diye duydum onu uygulamaya çalışıyorum sende bi dene inşallah geçer

Canım bakteri çıkmıştır o zaman, kültür yapıp antibiyotik verirler

Çok sağol canım, kötü bir sancı gerçekten. Yok kendi Çan'ımın acıması neyse de bebek etkilenir korkusu kötü.

Böbrek acımıyor sanırım üşüttüm ben. Cumartesi akşamı soğuktu, bahçede oturduk. Bir de soğuk şeyler yedim içtim, herhalde onlar yaptı. Eğer devam ederse gideceğim mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…