2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim ilk hamileligimde de böyleydi doguma kadar midem ağrıdı.Bebege hicbir etkisi yoktur canim korkma

O zaman çekeceğiz yapacak bişi yok, doktor gaviscon içebilirsin dedi ama henüz almadım. Biraz bakıyım bakalım duruma. Yeterki bebekler sağlıkla büyüsün.

Doktorlar cok ilgisiz ne yazikki. Kanamalariniz ne sebepten olmustu gecmistir simdi insallah. Bide kac haftalik oldu bebisiniz

Doktorlar cok ilgisiz ne yazikki. Kanamalariniz ne sebepten olmustu gecmistir simdi insallah. Bide kac haftalik oldu bebisiniz
Kanamaların sebebi belli değildi kimse sebep söylemedi en son cumartesi gittiğim dr plasenta asagida kanama da büyük ihtimalle ondan olmuştur dedi. Çok şükür geçti kanamalar. Bebis de 14 haftayı doldurmak üzere.

Kızlar biz de bugun başka bir doktora gittik evimizde olmadığımız için eşim illa gidelim içimiz rahatlasin dedi bebek iyiymiş çok şükür. Erkek dedi doktor kendi doktorumuzda gittiğimizde göstermemisti en son ama 12. Haftada yaptığı tahmin doğru çıktı

Kizlar benim tavsiye edebilecegim kitaplar: zaten duymussunuzdur ama ben sevdim diye paylasayim dedim.
  • Bebeginize Fransiz Kalin
  • Beni odulle cezalandirma
  • Mahallenin en mutlu bebegi
Fotograflarini koymayi beceremedim bi turlu.
Bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye klasik kalin bir kitap var onu ben hic sevmedim yabancilar icin daha uygun.

Maşallah erkeklerimiz çoğalıyor gozun aydin canm

Oyy masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Doktorlar bazen korkutuyor insani ama komsum ebe onunla konustum sakin dert etme kendine dedi o kadar cok kadin varki kanama yasayan hastaneye geliyorlar goruyorum yuzde 90 saglikli dedi olabilecek seyler bunlar psikolojik olarak rahat ol benim bebegim iyi bende iyim de nasil duzelcek gorceksin dedi. Insallah bir gun de bebeklerin ek gina sorununu konusuruz donup donup bu sayfalari gulerek okuruz insalah saglikli bi hamilelik gecirmek dilegim hepimiz icin

Amin inşallah hayırlısıyla bebisleri sağlıkla kucağımıza alırız :)

4 gün önce asansörde kaldım yarım kalınca panikle atladım ondan beri belim ağrıyor neyseki ertesi gün kontrolümüz vardı bebek iyiymiş ama belimin ağrısı geçmedi böyle kütlemesi gerekiyor sanki kemiklerim birbirine sürtülerek takılıyor gibi sırt üstü yatıyorum ama banamisin demedi

Kızlar baya yazmışsınız giremedim bir iki gündür annemin yanına geldim.bende de ara ara baş ağrıları devam bakalım dönünce kontrolüm 13 eylül daha çokkk var.

Ben hala dogru durust sut urunlerine gecemedim oda beni uzuyo dogru sut iyi gelir bende bulanti yapiyo

Ben hala dogru durust sut urunlerine gecemedim oda beni uzuyo dogru sut iyi gelir bende bulanti yapiyo
Bnde de bulanti yapiyo canm sut urunlerinden midem bulaniyo ama bebek icin sut cok onemliymis bn suru kaynatiyorum biraz sogutuyorum ılık oluyo biraz tarçın birde bal cok guzel oluyo inan miden bulanmaz canm bnce bi dene inşallah icebilirsin

Tatlım tarçın hamilelikte pek önerilmiyor bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…