2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tatlım tarçın hamilelikte pek önerilmiyor bildiğim kadarıyla.
Bnm doktorum arada bi yoğurt la sutle karistir ic şekerini demgede tutar demisti bnde pko var ya ilk baslarda glukofen kullaniyordum sonra biraktrdi yoruta tarcin karistr ye demisti ama fazlaya kacinmama şartıyla tabi bnde grip oldum balli sut icmek icin iki kez birde mide usutmesinicin balli sut iyi geliyormus onun icin iki kez tarcinli sut ictim inşallah bsy olmaz canm ya yarn gene bi soriyim ozmn drma

Kızlaaar Cimcimenin oda takımı geldi ama kurmadık eşimle konuştuk Ekim ayı bi girsin dedik erken geldi bana kurmak için sizce en uygun zaman ne zaman

Liviya Homely_angel Benim bildigim baharatlari cok abartmamak lazim ama az az yedikten sonra bisey olmaz. Benim doktor balik yiemedigim icin haftada 2 corbasini yap tadini kirmak icin icine biraz tarcin at dedi mesela.

Canım tarçına dikkat et istersen

Doktorun söylediyse sorun yok canım.

Merhaba kızlar..16+4 üm bugün.ama bende son bir haftadr aşırı bir bel aşrısı..azıcık iş yapıyım belim kopuyo, yada yürüyeyim..arada bir kasık yada rahimdede anlık ağrılar olabiliyor.varmı böyle bir durum yaşayan?

Liviya Homely_angel Benim bildigim baharatlari cok abartmamak lazim ama az az yedikten sonra bisey olmaz. Benim doktor balik yiemedigim icin haftada 2 corbasini yap tadini kirmak icin icine biraz tarcin at dedi mesela.
Aynen dedigin gibi cok az bi iki kez ictim zaten tarçıni sevmiyorum ama mecbur yoksa sut içemiyorum diye ictim canm

Bende sütüme kahve koyup içiyorum anca o şekilde icebiliyorum oda düzenli değil ama olsun olduğu kadar napalım

Aynisi bnde var canm yurudugum zmn kasiklari agriyo birde sanki icimde sallaniyo gibi bi his var belimde cok agriyo yavrumuz buyuyo canm ondandr

ayni durum bendede var.sanki kilolarca agirlik tasimisim gibi tutuluyo agriyo.belimi dogrultana kadar canim yaniyo.sonrasinda cok fazla akintimi oldugunu hissediyorum.
kasik agrimda var.buyuyen rahminizle alakali diye dusunuyorum

Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine

Herbisi merhaba rahim kasilmSini nasil hissediyorsun anlatir misin . benimde karnimda degisik seyler olyyor 12.haftadayim korkuyrm ama rahim kasilmasimi bu bilemedim

Kızlar merhabalar eror veriyorum
Ne zamandır tam rahmimim olduğu yerde acı Ve ağrı hissediyordum doktora gitmek istedim fakat randevu bulamadım dün altı saatlik bir yolculuk yaptım bugün kendi doktoruma muayeneye gittim ne yazıkki plasentam aşağı daymış rahme üç santim yaklaşmış doktor çok ayakta kalmam ama kendimi yormama mı söyledi ve sanırım ağzından kaçırdı bir hastası bu şekilde kanaması olmuş ve acil ameliyata alınmış
Genelde yazdıklarınızı okuyorum ama böyle bir sıkıntısı olanı hatırlamıyorum Bu konu hakkında fikri olan var mı ne derece ciddi bir de dört hafta önce başka bir doktora gittiğimde böyle bir şeyden bahsetmemişti acaba görmedi mi yoksa bu dört hafta içinde mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…