2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin kizlarrr bnm her gece burnum tikaniyo uyuyamıyorum aranizda boyle olan varmi
Alerjim var kendimi bildim bileli tek burun deligiyle nefes aliyorum seni anliyorum okyanus suyu alabilirsin eczaneden birde coldmix kizima verdi doktor cok rahatliyor

Merhaba kızlar. Benim de 20 gün oldu doktora gitmeyeli bayramin gecmesini bekliyorum sabirsizlikla
Benim sorum şu plesantasi asagida olan arkadaslar kanama yada lekelenme gibi seyleriniz var miydi?
Ben de bu ara kasiklarimda agri ve baski hissediyorum ve az bi is yapinca belim agriyor ama kanama vs.yok.onceki haftalarda doktor siddetli olmadigi surece ve kanama olmadigi surece normal diyordu. Ama bu haftalarda normal mi siz de yasiyor musunuz bunu ?

Canm bnde de ayni durum sol kasigimd cok agri var bide belimde bugun konturolum var sorarim doktoruma

Merhabalar... Bugün saçımı boyadım kendimi bi tuhaf hissettim ama beyazlarımdan kurtulmakta mutlu etti. Halkında hayırlısı. Ben hala cinsiyet öğrenemedim bende hala kilo almayanlardanım umarım sorun yoktur. Bayramdan sonrayı iple çekiyorum

Canm bnde de ayni durum sol kasigimd cok agri var bide belimde bugun konturolum var sorarim doktoruma
Kaç gündür kasik ağrısı vardı bende de kızlar dün gitrim doktora kesin bişey oldu diye içim içimi yedi ana çok şükür normalmis plesanta asagida değilmiş.doktor idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı rahmin buyumesinden olur dedi ve yorgunluktan gerçekten ben de yormustum kendimi artık daha dikkat edicem
Bi de çok ilginç belirtileri aynı anlarda yaşıyoruz ya insanın içi rahatlıyor ters giden bişeyler var sanıyorsun bakıyorsun herkeste oluyor demek ki normal gebeligin akışı diyorum.

Bende oyle dusubuyorum :) degisik bise hissedince bi girip bakiyorum oh diyorum tamam :) mesela bende bebisi hissetnedigim zamanlar bi korku kapliyo icimi sonra bakiyorum baska arkadaslarda bi hissedip bi hissetmemis heh diyorum nirmal :)

Aynan canm demekki garcekten normalmis bnde korkuyordum baktim ki herkesde var rahim buyuyo baski yapiyordur ozmn

Mrb bnde sacimi boyatmayi düşünüyorum canm ama korkuyorum cesaret edemiyorum

Mide bulantisi bndede hala devam ediyo canm ya bn kilo almayi yerine kilo veriyorum korkuyorum yavruma zarari olurmu acaba yani kilo almayi baslamis olmam gerekmiyormu bu ayda
Hicmi almadin basladıgindan beri benim 2 kilo oda kilo verdigim kilom yerine geldi benim icin cok iyi dedi fazlasını istemiyo ve birde sordum bu kiloyu bebek degil biz alıyoruz simdilik bebek iskelet seklinde henuz degince o yuzden icini ferah tut bu saatten sonrasi bebek alır yavaş yavaş

Yok canm ya hic almadim her gittigimde kilomu olcuyo gecen hafta persenbe gitmistim gene bir kilo vermisim sen hic yemk yemiyomusun dedi yemege calisiyorm dedim gene vitamin yazdi yani korkuyorum niye bn kilo almıyorum uc aydan sonra almayi baslamam lazim di inşallah dedign gibidr canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…