2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
merhaba kızlar bende dün gittim erkek dedi banada sağlıklı olmasını dilemek dışında hüzünlüyüm kız bekliyodum kızda istyodum .
hayirli olsun oglusun.
2. bebegin kiz olur insallah

benim ilk bebegim erkek.oglusumu dunyalara degismem .cok anneci cunku.iltifatlar eder oper oksar yanimdan ayrilmaz.iyiki oglum var
bu bebisimde kiz olucak nasipse,bakalim neler yasicaz.

Canım en son ne zaman kontrole gittin başından beri mi var yoksa sonradan mı
Valla son kontrolümde kendi doktorum izinde diye cumartesi farklı bir yere gittim. Orada söylendi. Daha önce kendi doktoruma sormuştum arkadaşımda duydum bende de olabilir mi diye yok falan demisti ama varmış. Önceden de var mıydı emin değilim o yüzden. Muhtemelen vardır diye tahmin ediyorum benim doktor da acaba yukarı cikma ihtimali yüksek diye mi söylemedi yoksa görmedi mi onu da çözemedim açıkçası.

20 gun oldu en son kontrole gideli ozledim bebegimi bu ara gidicem tatil oncesi baktiricam kanamasi olan arkadaslar bu ara rahim baglari asiri geriliyormus bendedr bir agri oluyor kasiklarda
Insallah bir daha kanamaniz olmaz
Cinsiyeti ogrenenler hayirli olsun erkek patlamasi yasiyoruz prensler cogaldi

Günaydın kızlar bende 2 gündür baş ağrısı var onun dışında iyiyim çok şükür bel ağrılarım geçti kendimi daha iyi hissediyorum
Bas agrisini 2 haftadir cekiyorum migren tutuyorum agri kesici almak istemiyorum ama dayanamiyorum iciyorum
Masallah masallah iyi olun :)

Canım bugünki imzanda da görüldüğü üzere sırt ağrıları olabilir ama rahim kasılması varsa onu doktorunla konuş bence.

Canım anlattığın şey plesanta previa. Burada çok kişi de denk gelmiş gibi var. Evet bir risk faktörü ama kendine dikkat ettiğin sürece bir sorun yok. Yanlış bilmiyo Şam Türkiye de plesanta previa olanlara normal Doğum yapma filan diyorlar ama yurtdışında normal de Doğum yapılıyor. Bir arkadaşım Amerika da Doğuma gitti, doktoru çok riskli uçakta filan kanaman başlarsa sıkıntı olur demiş ama gitti. Epidural normal Doğumla çok da güzel bir Doğum yaptı.

Ben de Türkçe ogretmeniyimBenim okulum 70km uzakta.Beni hic baslatmiyor doktorum rapor verecekmis.Doguma kadar okul yok banaİlerleyen haftalarda eger yukarı çıkma olmazsa plesantada tam olarak hangisi oldugunu soyler.Ya da diger kontrolde sen sor bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…