2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlarrr bnde konturoldan ciktim 4 lu test icin kan verdim bir hafta sonra cikicakmis inşallah iyi cikar
Bel agrisi kasik agrisi olan arkadaslar agrilar normalmis vucut yavas yavas doguma hazirliyormus kendisini birde bebisler buyudugu icin omurgaya baski yapiyomus boyle durumda banyo et rahatlarsin dedi doktor birde bsy diycem kizlar bnm bebis uyuyormus uyandrmak icin gobegimi biraz salladi doktor inşallah zarari yoktur dimi

Bir konu daha var ben ilaçlarımı hiç düzenli almıyorum sadece iğnemi düzenli yapıyorum haplarıda bazen alıyorum bazen almıyorum kimini içiyorum kimini içmiyorum

İyi çıkar canım inşallah :) Bir zararı yok bildiğim kadarıyla canım :)

ağrılar normalmiymiş canım ya benım bugun sabah anıden başladı dayanılmıycak gibi değil ama genede korkuyor ınsan göbeğini niye salladıkı ılk kez duyuyorum uyuyorsa eğer acil bişey yoksa daha sonrakı muayene bakardı

Doktor bilinçli hareket ettiriyor canım, bir şey olmaz merak etme.

Daha onceden de yazmistim benn sana 12.haftada kanamam oldu.iki hafta sonrasinda da kahvelekem oldu.Haftada bir proluton kullaniyorum

Evet canim kanamam olmustu benim.Arada da kahvrrengi lekem oluyor.

Bugun buradaki bazi arkadaslarin ne hissettigini daha iyi anladim
Bebek arabasi bebek odasi aldigimizi duyan erken degil mi diyor. Nefret geldi ustume. Sanki onlar ödüyor parasini. Valla ana baci sovcem birisine az kaldi

İnsanlar olumsuzluğa mı şartlanmış durumda anlamadım ki, allah korusun bir şey olsa araba elinde kalacak diye mi düşünüyorlar bakar kötü mü olursun diye düşünüyorlar anlamıyorum.. son dakikaya kadar bir şey yapmamak da saçma bana göre, ben de artık tatil dönüşü başlayacağım yavaştan ama erken olduğunu düşünmüyorum, bir kere önümüz kış olduğundan odayı boyatmamız lazım, e alışverişler de yüklü olduğundan parça parça ödemem adına alacağım bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…