2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
S sinayropen 38. Hafta yazacaktim tabi :) 48 degil

Mide bulantisi bndede hala devam ediyo canm ya bn kilo almayi yerine kilo veriyorum korkuyorum yavruma zarari olurmu acaba yani kilo almayi baslamis olmam gerekmiyormu bu ayda

Canım en son ne zaman kontrole gittin başından beri mi var yoksa sonradan mı
Benim 12.haftada kanamam oldu ve doktorum teshisi koydu hemen sebebi plesantadan kaynakli dedi.Simdi plesanta previanin cesitleri var yerlestigi yere göre tehlikesi degisiyor.Eger plesanta previa totalis varsa rahmi tam kapatiyor ve risk cok fazla.Bol kanamali geciyor gebelik ve genellikle 36.haftada oluyor dogumlar.plesanta previa parsial varsa rahmi yarim kapatiyor.plesanta previa marjinalis varsa da koseden kapatıyor plesantayi bu ikisi daha az kanamaya sebep oluyor.Benim ilk hamileligimde marjinalis vardi.Hic kanama yasamadim ve 39+1de sezaryen oldum.Ama cok dikkat ettim.Doktorum da yasakladi her şeyi ağır kaldirmak iliskiye girmek yolculuk hep yasakti.Bu hamileligimde de plesanta previa parsial var.12.haftadan beri yatıyorum.Hic is yapmiyorum.bugun kontrole gittigimde artık surekli yatma dedi.plesanta 30.haftaya kadar cikabilir.Ama genellikle 20li haftalarda belli oluyor yerlestigi yer.Suan çıkma ihtimali var.Sen de dikkat et kendine kesinlikle iliskiye girme agir kaldirmauzin yola cikma

Vay be doktordan daha çok bilgi verdin teşekkür ederim dediklerini ben de internetten gördüm ama ben hangisini yasıyorum bilmiyorum Benin gördüğüm tamamen üstündeydi rahmin çünkü gösterip aralarındaki mesafeyi ölçtü 3cm miş
Bizde ilişki yok ama gezdim tozdum açıkcası sağolsun oğlum da mızmızlandıgında kucağımda taşıdım ağır taşımadım ama eğilme kalkmalara dikkat etmedim bende de var kabahat sanırım çok stresliyim okul başlayacak bende matematik öğretmeniyim oturmak nerdeee artık çocuklarımın insafına kaldım biraz

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inşallh yukarı çıkar bu süreçte kendime iyi bakacam dün gece altı saatlik yoldan evime geldim yarın da 2,5saatlik yola cıkacam bayram için ama eşim de işin ciddiyetini anladı yardımcı olacaktır bana

Geçmiş olsun bence zaruri ihtiyaçların dışında kalkma dinlen ayağını dik öyle uzan normale dönene kadar riske atmaya değmez bu tür şeyler canım
Canım teşekkür ederim ama yarın bayrama gidecem 2,5saat yol orda eşim yardımcı olur ama sonrasında da okul başlıyor öğrencilerin insafına kaldım birazda bu haftalardaki sürece göre bakacaz artık

Hayırlı uğurlu olsun paşalar saglıkla dogsunlar inşaĺah

İnşallah canım ne kadar heveslide olsam yinede biraz zaman geçsin istiyorum açıkçası allah korusun insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo :) badana filan yaptırıcam ekimde hem
Cnm hayırlı olsun oncelikle ama yeni alınan mobilyanin kokusu en az bir ay havalaninca geçiyor tam olarak kurarken bu detayida unutma gule gule kullansin bebisin inşallah :)

Hayırlı olsun cnm saglikla gelsin inşallah

Canım teşekkür ederim ama yarın bayrama gidecem 2,5saat yol orda eşim yardımcı olur ama sonrasında da okul başlıyor öğrencilerin insafına kaldım birazda bu haftalardaki sürece göre bakacaz artık
cnm benim rapor alsana. Madem doktorun yatacaksın diye bizahmet karalasın rapor. Benim doktorum hergün 200 km araba kullandığımı duyunca olmaz dedi rapor yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…