2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bnm çay tepsisi tutarken belim ağrıyor karnım ise normal otururken bile ağrıyor ilki sezaryendi ya acaba iç dikişlerim mi geriliyor diye düşündüm

Sizin kanama gibi bir belirti olmuş muydu yoksa muayenede mi belli oldu merak ettim. Sürekli yatıyor musunuz? Ben evdeyken dinleniyorum ama iş yerinde genelde oturarak çalışsam da ister istemez bir hareket var. Biraz tedirgin oldum şimdi.

Daldığında su basıncı arttığı için riskli, aman dikkat. Bu sene uslu uslu, sakin sakin yüzeceğiz.
Denizden çıkmış kenarda güneşlenirken bunu okumam tesadüf olmalı:)) dün fotoğraf çekeceğim diye bir kaç kez daldım ama uzun süreli değildi tabi ,yüzerken nefes tuttuğum süre kadardır en fazla. sanırım o kadardan bir şey olmaz :))

cok fark vardi mide bulantisi oglumda yok gibiydi ama bu bebiste cok bulanti asiri tiksinme kalcalarin genislemesi karnim yaygan olmasi halsizlik bu gebeligimde cok vardi istahsizlik aklima gelen bunlar vnm
Ayni farkliliklar bendede oldu oglumda tam tersiydim ondan sordum doktor da goremedim tahminen erkek dedi yapisindan dolayi teşekkür ederim hayırlısı ve sagliklisi olsun inş da kızdır inş bizimkide

Canim alırsın artık yavas yavas

Evet bana doktor yüzmeyi serbest bırakınca söylemişti, yüz ama dalma diye. Artık kısa süreli de olsa dalma canım, iyi tatiller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…