2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Karnimda bebekle beni deli gibi seven kocamdan boşanma karari aldim dün. Yine yine yine ailesi.... Bu son olsun......

Yapma canım ya eşini değil eşinin ailesini çıkar hayatınızdan huzurumuzu kaçırıyorsunuz de ahh sinir oluyorum şöyle anne baba delisi adamlara kendi yuvalarının olduğunun farkında değiller

Yapma canım ya eşini değil eşinin ailesini çıkar hayatınızdan huzurumuzu kaçırıyorsunuz de ahh sinir oluyorum şöyle anne baba delisi adamlara kendi yuvalarının olduğunun farkında değiller

Tabi aileler herşeye de burnunu sokmamalılar rahat bıraksınlar ya geberip gidecekler zaten

Canım noldu ne yaptilar yine ani karar verme üçüncü şahıslar yüzünden sevdiğinden vazgeçme iyi düşün inşallah düzelir hersey
Canm dur once sakin ol boyle acele karar verme baskalari icin sz neden hayatinizi bitiresiniz ki
Cnm uzuldum simdi belki kararindan donersin cocuk var yahu ah su aileler yokmu yuva bozuyorlar allah bildigi gibi yapsn
O kadar yoruldum ki bu insanlardan. Bir haftadir onlarin yanindaydik. Yatamadim kalkamadim rahat hareket edemedim dün evimize geldik kocam telefon etti kayinpedere gitmeyi düşünüyoruz dedi. Ortalığı yıktılar hayır ne işiniz var bebege bişey olur... Aslinda bebek sadece bahane. Cok tartismalar yaşandı en sonunda krize girdim kendimi hastanede buldum. Bebegi görmek beni sakinlestirdi 17+2 ve 210 gram masallah babasi gibi iri yapılı. Bacaklarini acip pipisini iyice kameraya cevirdi güldük.. Ama eşim kahru perişan dün geceden beri bosanmak istedigimi söyledim cocuk gibi ağlıyor... Ailesi ikna edilecek bir aile degil konuşarak onlarin önüne gecemedi ki hic bir zaman.
Benim ailem girdi devreye beni bıraktılar kocama moral veriyorlar. Bana kızdılar öyle bir kocan var Allah tan kork nasil uzuyorsun onu diye.. Kocam da ailemi cok seviyor ailem ona sahip çıkınca nefes aldi gözyaşları durdu... Ben ee istemezdim kocama bunu yasatmayi. Ama bize bunlari yaşatanlari Allah KAHRETSIN... baska da diyecegim bisey yok bu yeter onlara...

Canim baş edemiyor evin tek erkek evladi ve cok beklemisler eşimi. O yuzden de cok kıskanıyorlar acik acik da söylüyorlar. Eşim de bana düşkün olunca çildiriyorlar. Dün kocam annesinin yaninda zorla beni dudagimdan öpmek istiyor şebeklik yapıyor ben izin vermedim utandim. Anasi ablası kızıyorlar kocama. Ama ben kocama öyle ol demiyorum Allah razi olsun seviyor sevgisini de saklamiyor

Sadece bu olayi baz alarak cevap veriyorum, bugune kadar ne yasadigini bilemem belki bu bardagi tasiran damladir canim oyuzden yanlis anlama. bu olay yuzunden seni seven ve seninde sevdigin bir adamdan bosanmaya karar verilmez. Baska bir insan soz konusu oldugunda yapilmasi gereken tek bir sey var bence, 'he he'cilik. Ben zaten kimseyi takmam da, konusan olursa da he he der gecerim. Ne oldu simdi sen he he diyip gecmeyince? senin keyfin kacti, senin huzurun bozuldu, senin kocan uzuldu. bosver. kimse senden ve bebeginden onemli degil.

Ben de sinir oluyorum canım şu eşin ailesi kısmına da işte bizimki o boyutta değil Allah da sana sabır versin canım aşk var bebiş var bozmayın yuvanızı eşinle konuş biraz ailesine mesafe koyun çağırdıklarında gitmeyin

Çok yoruluyorlar insanları şu aileler ya iyi olsunlarda uzak olsunlar ya herkesin kendi hayatı var herkes işine gücüne baksa ne güzel olur

Canm ne desen haklisin ama bnm esimin ailesi dovmeye kadar kalkisti hakaretler etti orospusun dedi hamileyim dovucem diye kapiya dayandi bu seferesim bas edemez hale geldi bu sefer inan cok kotu oldu bn senin gibi acile kaldirildim bir gun kaldim orda hic kimseyi umrunda olmadim esim hariç ama esimin bi sucu olmadigi icin onunla arami bozmadim sen onlarin istedigini yapip esinden ayrilma catlasinlar takma kafana degmez cunku bn 4 senedr evliyim bana cehennem azabini cektrdiler ama esim arkamda durdugu icin bosanmak istemedim hm bisanarak onlari mutlumu ediyim canm inan bu jadar uzulmene degmez bak bn suan hic konuşmuyorum cok rahatim ne kadar uzaksan o kadar rahatsn esim konusuyo gidip geliyo ama bn sildim onlarin sen icindeki melegini dusun oda herseyi hissediyo uzuluyo Allaha hevale et boyle insanlari

Aynen öyle canım. Benim defalarca bardagi doldurdu taşırdı yapilanlar. Yok ya saygisiz olsam cahil olsam agzi bozuk olsam yanlış yola sapmis olsam diyecegim ki ben bunlari hakettim. Ama ben daha kaşlarimi bile çatmadim onlara anlayamiyorum el kiziyim diye mi bu yapilanlar... Cevremizde bizi taniyanlar bile diyor ki o aileye kız verilmezdi sen nasil geldin.. Ama nasip işte. Kocam iyi olsa ne olur sadece kocayla bitmiyor iş ailesi atsan atilmaz satsan satilmaz..

Benim icin bittiler canim zaten kocama da dedim senin silmeni istemiyorum ama sildim onları. Benim babam 75 annem 71 yaşında. Kahroldular. Babam sabahtan beri arayip duruyor. Biraz sakinlestirdiler beni. Babam dedi bir ay daha geçsin riskin bitince ben gelip seni alacagim gezdirecegim üzülme. Eşimi de beni de aakinlestirdiler. Eşim diyor ki baskasinin babasi olsa kavga küfür düz giderdi keşke benim babam da senin baban gibi olsa...

Bir suçum yokken sadece beni aglatmak icin üzmek için bunlari yapiyorlar ya.. Elimde degil beddua ettim onlara.. Zaten tutaraa onlara yeter..

Bir suçum yokken sadece beni aglatmak icin üzmek için bunlari yapiyorlar ya.. Elimde degil beddua ettim onlara.. Zaten tutaraa onlara yeter..
Canm bnmde hic bi sucum yoktu canm sucsuz yere dovuceklerdi kiskaniyorlar canm bizi esimiz bizi seviyo ya ondan catliyorlar bnm kvm esimle yatak iliskimizede karisiyordu bni hic sevmiyorlar cunku esim bni seviyo istedigimi yapiyo ev temizligime yardm ediyo cok saygi gosteriyo ondan sevmiyorlar bni bu es aileleri boyleler sen onlara inat esinle cok iyi ol bi yerleri catlasin biliyorum kolay degl ama aran acik olursa cok rahat edersin Allaha sukur bn hic birisiyle konuşmuyorum cok rahatim sen melegini dusun canm

Karnimda bebekle beni deli gibi seven kocamdan boşanma karari aldim dün. Yine yine yine ailesi.... Bu son olsun......

Sakin ol canım haklısindır konunda ama seven eşde zor bulunuyor allah hakkında hayırlısinı versin inşallah

Teşekkür ederim canım listemde var ikiside ama eşim derin duru doğa bu isimleri beğenmiyor ada ela benimde hoşuma gitti ama ada erkeğede koyuluyo diye vazgecmistim

Beneim yiğenim kiz adı ada ama siz ne istiyorsanız en güzeli odur

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz

Günaydınlar iyiyiz agrılar standart

Günaydın kızlar 18.haftadan slm

Maşallah
Günaydın kızlar.. biz oğlumuzun ismini belirledik Allah'ın izniyle tabi.. Efe olacak adı

Hayırlı ugurlu olsun ismiyle yaşasın

Y yyllzz hayırli haberler al inşallah

bulduğun isimlerim hepsi çok güzel bence ama Arven' i sevmedim :) kulağa güzel gelmesi de anlamı kadar önemli bence.

favorimlerim de ela-rüya ve masal-kumsal

böyle mesajları okuyunca o kadar üzülüyorum ki. ne oldu ne bitti bizler bilemeyiz ama sinirli bir karar verme. gerekise biraz sakinleşmek için bir kaç gün uzak kalın ama oturun mantığınızla sakince konuşun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…