2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yazık ya annene baba da boşver 2-3 kendini bilmez için kendi yuvanı yıkma değmez pas vermeyin hiç eşin yanında ne güzel

kizlar arife gunu yazmistim bebis hareketlerini baya bi hissetim diye kac ginden beri hissedemiyirum bi notmal mi

Sevgili Birdilimkek
Ben de neredeyse senin gibiydim
Evlendiğimde konu komşu senin ne işin var bunların arasında dedi aramızda kocaman bir kültür sorunu var
Ama eşim çok iyidir bu kadar çirkeş kadının arasında nasıl böyle olmuş şaşırıyoruz biz
Eşim 5kız ve bir sürü düşüğün ardındandoğmuş
Erkeğin çok kıymetli olduğu yerde hem tek hem de en küçük
Sevgili görümcelerim eşimi kıskanmakta dedikodusunu ve kötülemesini yapmakta yarışıyorlar desem yalan olmaz
İlk yıllarda boşanayım mı diye çok düşündüm hatta eşim de , ama bu onların çok istediği birşeydi,çünkü imzayı attığımız gibi eşime boşan boşan baskısı yapıyorlardı
İnat ettim eşime de dedim boşanmak moşanmak yok hiç aklına getirme ya benimle mutlu olursun ya mutsuz olursun dedim
Eşim 5yılın sonunda hepsinin hercek yüzünü gördü şuan hiç biriyle konuşmuyor ve benimle hiç alakası yok bu durumun sadece kayınvalidemle görüşüyoruz çok mutluyum sabrettin azmettim başardım
Şartları bi düşün bakalım tart durumları burnu sürtsün biraz diyorsan boşanacam de eşini tanıyorsan ona göre davran bazıları restleşmekte düzelir bazıları yumuşak dilden
Bu sürecte gebelikteki hormonlar da seni etkisi altına almış olabilir
Allah yardımcı olsun canım bu halinle

bulduğun isimlerim hepsi çok güzel bence ama Arven' i sevmedim :) kulağa güzel gelmesi de anlamı kadar önemli bence.

favorimlerim de ela-rüya ve masal-kumsal
benimde en çok onlar hoşuma gidiyo ilk hamile kaldığımda ela rüya aklıma geldi kız olursa koycam dedim zaten arven in net bi anlamını bulamadım

ada güzel isim etrafımda var ada isimli kızlar çokta tatlı oluyorlar :) ama eşiminde kabul etmesini istiyorum esim erkekte var ada ismi diyince biraz vazgectim gerçi ona kalsa eski isimleri seviyo oğluma babasının adını koydu bakalım bunda nolcak

Kırı kayısıyı suda beklet akşamdan, sabah aç karnına iç,, bende 1 haftadır içiyorum, düzene girer oldu

Kırı kayısıyı suda beklet akşamdan, sabah aç karnına iç,, bende 1 haftadır içiyorum, düzene girer oldu
Canım galiba yer değişikliği öyle yaptı bana
Kuru kayısıyı dediğin gibi yaptım işe yaradı ama onu yemek benim için büyük işkence
İçtigim suyu çoğunlukşa ılık şekilde tüketmeye çalışıyorum o da çok işe yarıyor fikir olsun

Slm güzel anişşler..
RABBİM tüm sıkıntılarımızı gidersin,eşlerimizle aramıza huzur versin.
Benim ilk oğluşumun ismi Umut Kaan
Göbüşteki ogluşada Muhammed Eymen düşüyorum inşaAllah.
Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Ah be canim ahhhh... 110 km uzaktayim onlardan her gün evimde ne pisiyor onu bile soruyorlar. Dün gece sinir krizi gecirdim hastanede kendime geldim az önce telefon etmişler yarin cildiye randevulari varmis bu aksam gelip bende kalacaklarmis... Allah bana sabir versin. Kocami tam affetmeye baslamistim evden kovdum sinirden arkasindan kapiyi kilitledim. Anahtarlarini cüzdanını bile almadi iki saattir nerde bilmiyorum bilmek de istemiyorum....

Yazık ya annene baba da boşver 2-3 kendini bilmez için kendi yuvanı yıkma değmez pas vermeyin hiç eşin yanında ne güzel
Eşim benim yanimda evet ama onlara da iki cift laf söylemiyor ya o zoruma gidiyor. Bugün annesiyle konusuyor ve demiyor ki sizin yüzünüzden biz gece hastanelerdeydik. Onu bile söylemiyor ya cinnet gecirecegim artikkkk

Amin canim Allah razı olsun. Ama benim kocam onlarin gercek yüzünü görse de agzini acamaz hemen 5 metre dilleriyle bastirirlar kocami.. 30 yaşında adam kendini kurtaramiyor ya. Bugün ağlıyor resmen bir yanda kendi ailem bir yanda eşimin ailesi bir yanda eşim diyor... Ama sorun cikaran sadece kendi ailesi. Bildigi halde agzini acip da bir savunamiyor kendini ya. Zoruma gidiyor ben kocamin aile korkusu yüzünden hep ezik mi yaşayacağım...

Canım wc de çektiğim acıyı düşündükçe onu yemek benim için ballı lokma tatlısı yoksa hamilelik öncesi de denemişliğim vrdı , becerememiştim Ben de

Eşim benim yanimda evet ama onlara da iki cift laf söylemiyor ya o zoruma gidiyor. Bugün annesiyle konusuyor ve demiyor ki sizin yüzünüzden biz gece hastanelerdeydik. Onu bile söylemiyor ya cinnet gecirecegim artikkkk

O tarafı da kıramıyor bu tarafı da kıramıyor arada kalıyor o da bnm eşimde söylemez ailesine huyları böyle herhalde ama ben de sinir oluyorum bu duruma arkamda durmuyorsun diyorum

Ya ben bu bebeği hiç hissetmiyorum 18+1 olcak yarın ne bileyim şöyle otururken filan irkilmiyorum aa bebek oynadı demiyorum oğlum böyle değildi ya huylanıcam yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…