2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben oyleyim cnm kibrt caksalar ucarim yani brnde sikildim bu durumdan napalim kuxucuklar icin herseye deger

Yaa benim sanki icim boyle kalkiyo kalkiyo iniyo nefesimi kesiyo sanki.. halimi goren bebia hareket ediyo ondan oluyo diyo ama varmi boyle olan. Persembe gunu kavuscaz bebisimle insallah cinsiyetide ogreniriz

Kizlar cıktım doktordan cok sukur hersey iyi.
1 prenses daha ekleyelim listeye
11.haftada doktor bir cikinti var dediginden beri kendimi erkege adapte etmistim inanamadim. % kac dedim ona gore alisverise baslicam oyle deyince bir hareketlendi.doktor da alisverisi duyunca yapti %90 kız annesi dedi
Benim kasikta ve belde agrilarim cok fazla hatta bayramda kramplar girdi cok kotu oldum.onu da sordum 17.haftadan sonra dogum kasılmalarinin basladigini bunun 2.lerde hissedildigini ozellikle ilki sezeryan olanlarin daha cok yasadigini belirtti.

Aynenn((((

Gözünaydın canım ben de prenses annesi olcam oğluma kız kardeş olcak bakalım :))

Hepimiz sorulara cevap oldu sağol canım bnm de sezaryen oldu ilki ağrılar çok şiddetli olmasa da vardı :)

Gözünaydın canım ben de prenses annesi olcam oğluma kız kardeş olcak bakalım :))

Hepimiz sorulara cevap oldu sağol canım bnm de sezaryen oldu ilki ağrılar çok şiddetli olmasa da vardı :)
Rica ederim ne demek
Ins canim mavilerden pembelere geçcez sağlicakla doğsunlar ins tüm kuzular

Kizlarrr bn 13 agustosta grip bademcik iltihapi olmustum bugun gene ayniyim aydan aya grip oluyorum doktorlar normal gebelikte boyle oluyo bağışıklık sistemin cok zayif diyorlar ama ben korkuyorum aydan aya grip olmak bni tedirgin ediyo ya szce normalmi

hayirlisi olsun cnm cok sevindim benimde oglum var nasipse kizim olcak

Kızlar cinsiyet öğrenenler tebrik ederim sanki kızlar ayağa geçti cinsiyet konusunda
Bu arada ben de matematik öğretmeniyim
Bilen bilir güncellenen müfredatta kuşadasına giden formatörlerdenim bütün gün 3 farklı yerde toplantı vardı canım çıktı bir ara gözüm karardı midem bulandı az kaldın yığılıyordum yorgunluktan unutamıyorum çok kötüydüm neyse
Kilo olarak ben de +4 üm ama napiim canımız bebişlerimizin canı sağolsun bünye meselesi biraz da
Göbişlere bayıldım o yüzden bibiz de eklenelim dedik
Benim randevu yarın a kaldı bu Arada

Kizlar cinsiyet ogrenenleri tebrik ediyorum, baslasin hazirliklaaaarrr
Bana 12+3 te nub a baktigimiz yeri gostererek %80 erkek dedi. Bi dahaki randevu haftaya persembe. Cok merak ediyorum. Belli olsun ilk carters daki tatlis tulumlardan alicam insallah.
Erkek deyip ileriki haftalarda kiz cikan oldu mu?

Teşekkürler canım.Benim 11+4 te bir çıkıntı var ama ikisinde de oluyor kesin bir şey soyleyemem dedi ama heryeri net belli olduğu icin ve çıkıntıyı da net gordugum icin ben kesin erkek demistim. 2 hafta sonra gittigimde çok bakmadı kapalı bacak arası dedi. Şimdi de kız dedi kac defa da gosterdi ama ben hala inanmiyorum.
Oglumda 12+5 de kesin erkek demisti degismedi.Degisen olabiliyor yani o haftalarda arkadasin da oyle oldu.
O carterslara ben de bayiliyorum aliexpreste uygun oluyo ordan alicam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…