2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aaa gözun aydin canim maşallah sen de çok kız istiyordun hadi al bakalim pembişleri

kızlar 15 haftalarda kız denilip erkeğe dönen varmı? bu okuduğum ikinci şok ,ama hafta yine 12 yani erken tahmin olduğu için normal diye düşünüyorum benim haftalarda yanılma olmaz değilmi?

Benim tüp bebek değil, o dediğin ayrıntılı testlerden de yapılmadı. Benim ki de önlem amaçlı. Ayrıntılı ultrosana bir bakalım diye konuşmuştuk en son.

Kizlar ayrntili ultrason icin fiyat öğrendim 500tl heryerde boylemi fiyat acaba bilgisi olan varmi

En iyisi sağlık ocağında bende hemşire ye vudurayim bir kere nasıl koldan yapıyor öğrenirim
Bana yaklaşık 25 farklı hemşire vurdu bu iğneyi. kolun altı yumuşak tarafından vurmayın. Ozaman. Çok morarıyor, üst kısmı var kaslı tarafı onun üstünden vurunca hiç morarmıyor. İstersen Bunu bir danış. Ama doktorum koldan vurmamı istememişti. Kocandan dayak yediğini zannederler demişti:))

o zaman ki yüzündeki ifadeyi gör mek isterdim, bu kontrollerde de cinsiyet değişikliği galiba:)
Cnm kilosu alttaki imzayla uyumlu . Neden minnak olsun.

benim doktorda bana kız dedi her şeyi kıza göre aldım sonradan erkek demese bari herkesin değişiyor. neyse senin için iyi geçmiş randevu cimcimen hayırlı olsun.

Evet o yüzden öyle büyük sevinmedik doktor şaşırdı sevinmediniz erkek istiyordunuz galiba dedi ama napiim sonradan üzülmektense

Aa cook sasirdim canim sen kiz cok istiyordun di mi yanlis hatırlamıyorum. Senin adina da cok sevindim gözünaydin:)

Evet evet beni başta üzmüşlerdi aa erkek mi diye oysa benim için ikisi de bir ama insan hemcinsini istiyor işte çok teşekkür ederim canım

masallah hayirlusi olsun

Sağol canım inşallah

Aaa gözun aydin canim maşallah sen de çok kız istiyordun hadi al bakalim pembişleri

İnşallah hayırlısı olsun bakalım
Evet istiyordum ama erkeğe de alışmıştım
İnsan nankör mü oluyor ne şimdi de kız a alışamadım

AFİUM ???

afiumu biliyorum da acaba antalyada da mı var diye sordum canım.
ben afyonluyum ama daha uğrayamadım uygun dükkan var mı?
biz antalya dönüşü uğradık. adidasın outleti var. 80 liraya çok güzel spor ayakkabı aldım kendime. shou ev diye bir yerdende bir sürü fincan aldım yeni evime. genelde outlet markaların olduğu yer fiyatları biraz daha uygun. wpbaby idi sanırım o tarz bir yerde de zıbın beğendim ama 90 liraydı bir zıbın o kadar etmez diye düşünüp vazgeçtim.

kizlar esimle dun biraz atistik dr % 90 kiz demisti esim hala cinsiyet kesin drgil diyor niye cunku dr direk kizvdememis bi oran vermis efendim deli oldum aksam ya bide kayinvalidem demis ki bixim bi tanidik kiz demisler 7 ayda erkek oldugunu anlamis telden gorusmus annesiyle oda bunlari anlatmis hic arayipta cinsiyeti bans sormadi hadi sirmadi oglu soylemis bi insan arayip hayirli olsun der kiz erkek ne fark eder zaten boyle durumlarda burda yabanciyix hepimiz birbimizi kutluyoruz dr gunlerini merak ediyoruz oyle erkek diyye tutucu bir aile degil zaten oglum var yani batladim yani ya cahil insanlarla ugrasmak kadar zor bisu yok bunlarda okumus cahillerden ay cok yazdim ama anlatmasam patlardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…