2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
20 eylul aşı gunumu aldım randevumu 23 eylül detaylı ulturasonum hayırlı aranızda cektiren varmi heycanla bekliyorum

Boba4g kullanıyorum. Halada kullanıyorum ben ilk 3 ay sling kullandım. Ergonomik olması önemli ona dikkat et düşünüyorsan
Sling cok ovuyorlar ama resimlerde sanki bebek alttan kayip hop diye dusecek gibi. Ama ben de bi denemek istiyorum.zaten cok pahali bisey degil sanirim

Aynı ben eskiden ogluma kiyafet bakarken kız kiyafetleri ne güzel derdim.dün bi bakayim dedim cinsiyeti ögrenince netten hic bisey gözume çarpmadı ne alabilcegimi de kestiremiyom o da var.mesela emeklerken elbise rahat olmuyo demisti bi arkadaş bunlari hic bilmiyorum.

noluyoo ya bugün, hepsi dönüyor. yarın doktor var, korktum valla :)

şaka bir yana, hayırlı olsun. sizin pipiyi yanlış görmüşler :)

yazdıklarında %100 sen haklısın ama boşvermeye çalış. bak kendin demiştin cahil ya da okumuş cahillerle uğraşmaya değmez, onlar için bebişi de üzme. erkekler de daha garantici, eşim doktor erkek dediğince kesinmi diye 3 kere sordu :) pipiyi gösterdi, o kesin pipi mi dedi :) güler misin ağlar mısın :) ben doktorun yerinde olsam yok böbrek derdim.

Ben artık yavaştan bişeyler almaya başladım gibi, bugün ne alacağımı bilmediğimden öyle denk gelmişken 2 tane penye yelek ve bir alt, carterstan da hastane çıkışı seti aldım. Kim dedi nerede dedi hatırlamıyorum ama zıbın denilen şey(zarf body de deniyor) çaprazdan bağlandığı için pratik değil demişti diye aklımda kalmış bu yüzden zıbınlara bakmıyorum..

Gelelim asıl soruya, askılı/kısa kollu/uzun kollu bodylerden kaçar tane, hangi bedende almalı?
Ve çocuğu giydirirken nasıl giydirmeliyiz? Bezini bağladık diyelim, üstüne kısa kollu/uzun kollu body, onun üstüne ne olacak???

ay cnm homely cok guldum haklisin bu erkeklerin geneli garantici bixim gibi dusunmuyorlar sanirim

Ben artık yavaştan bişeyler almaya başladım gibi, bugün ne alacağımı bilmediğimden öyle denk gelmişken 2 tane penye yelek ve bir alt, carterstan da hastane çıkışı seti aldım. Kim dedi nerede dedi hatırlamıyorum ama zıbın denilen şey(zarf body de deniyor) çaprazdan bağlandığı için pratik değil demişti diye aklımda kalmış bu yüzden zıbınlara bakmıyorum..

Gelelim asıl soruya, askılı/kısa kollu/uzun kollu bodylerden kaçar tane, hangi bedende almalı?
Ve çocuğu giydirirken nasıl giydirmeliyiz? Bezini bağladık diyelim, üstüne kısa kollu/uzun kollu body, onun üstüne ne olacak???

Ay bosver ya sen kızınla geçireceğin günleri düşün. Benim kv bana hayırlı haberim var hamileyim deyince, bende önemli birsey sandim dedi

Olsun biz ailecek mutluyuz kimsenin sevinmesine gerek yok dedim kapattım

Ay bosver ya sen kızınla geçireceğin günleri düşün. Benim kv bana hayırlı haberim var hamileyim deyince, bende önemli birsey sandim dedi

Olsun biz ailecek mutluyuz kimsenin sevinmesine gerek yok dedim kapattım
helal olsun iyi uapmissin haklisin valla hayallerimi boyle sacmaliklar bozmamali dogru diyosun

fbtl nannen1 valla bazi seyleri cok takmamak lazim bence. Olan kendimize oluyor baskasina degil. Biz yemek sofrasinda size haberimiz var bebek geliyor dedik ki ben gecen Aralik ayinda ne kotu gunler gecirdim, bebegi kaybettik. Kv bi durdu bana dondu sahiden mi iyi bakalim dedi (sadece 3 kelime) ve komsunun oglunun hangi okulu kazandigini anlatmaya basladi. Gulumsememiz suratimizda kaldi anlam veremedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…