2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Benim tüm arkadaşlarım Doğum sonrası odaya gelince giydiler kendi gecelik-pijamalarını. Belki senin hastaneye özel bir durumdur.
O da olabilir canım her hastane aynı olmayabilir ben de toparlanınca normal pijama takımı giymiştim herkes rahat etmeyebilir ben de aynıdır diye düşündüm o yüzden masraf olmasın diye demiştim ama farklı olabilir tabi ki
 
Ben doğum öncesi gelip gidip muayene ediyorlar ya onun için dedim önlük giydiriyorlar diye sonrası değişebilir
 

Ben de böyle düşünüyorum, sektör haline geldi ya artık her şey, her bi ürün ihtiyaçmış gibi sunuluyor , fiyatlar gereksiz şişiriliyor
 
Lohusa sepetinde güzel seçenekler var gerçekten de, peki tecrübeliler cevap verebilirler mi? Gecelik mi pijama takımı mı almak gerek yoksa ikisinden de birer tane mi alsak???
Ben sancilar ve dogum sirasinda gecelik giydim. Surekli kontrol icin geliyorlar hastanede ihtiyac oluyor ama evde hic giymedim gecelik
 
Ben oğlumdan sonra memuriyeti bırakmıştım. Büyüdü tekrar başladım. Sende öyle yaparsın. Bakıcıyla uğraşmak çok zor

Allah mecbur bırakmasın canım inşallah, ben oldu bitti bebek olunca kendim bakmak istiyorum derdim, o yüzden de hayırlısıyla kucağıma alıyım ben ilgileneyim istiyorum şimdi.
Zaten benim yağımda bir insan düzgün bakıcıya denk gelmezse katil olur.
 
Doguma kadar hastanede hastane kıyafeti vardi üzerimde dogum yapar yapmaz hasta bakıcı giydirdi hem beni hem bebeği. Bide ben memorialda dogum yaptım bebeğin tüm ihtiyaçlarını onlar verdi, battaniye zıbın sapka eldiven çorap kıyafet bez. Buda aklınizda bulunsun sorun. Doğum sonrası gecelik giydim normal zaten hemen ciktım evdede şık takım giydim sabahlıklı hastaneye gerek kalmadi götürdum aslında ama hemen cıktık zaten. Bu sefer götürmem bile.
 
Ben de kizimdan sonra is hayatina veda edenlerdenim:)) cok da sevdim ev hanimligini geri donesim gelmedi
 

Ya benim doktor tanidigim bebek te senin sayende tetenoz asisi yaptirmis oluyor dogum esnasinda birsey olursa onuda korur dedi. sadece seni korumak icin yaptirilmiyor o dedi. Ben daha once yaptirdim atesli falan gecmisti benim korkuyorum o yuzden ama sanirim doktor isterse yaptiricam daha konusmadik o konuyu.
 

Canim Sirke elma sirkesimi? dogal olandanmi olmali ? Birde sadece vajina bolgesini mi siliyorsun ne zaman silmek gerekiyormus :)) denerim bende ya olmadi yukselmis yani benimde akintim var ondan olabilir gecmedi ilac kulaandigim halde
 

Benim de memorial, ilk foto memorial şapkası ile oluyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…