2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bencede çok almayın. Etiketi sökülmemiş bisürü kıyafet elinizde kalabilir yada en fazla bir defa giydirirsiniz. İlk üç ayda vücudunun iki katına çıkıyor bebek. Pijama ben büyük patikli almıştım, kısa kollu çıtçıtlı badi, uzun kollu penye bir iki yelek ve çok kalın olmayan battaniyelere odaklanın. Zaten doğunca yeterince iş güç oluyor ilk üç ay öyle giydiriri böyle giydiririm diye takımlara falan heveslenmeyin bence. Kılık kıyafet en kolayları. Onları doğunca yavrunuzu kucaklayıp alışverişe çıkar alırsınız. Hem size hem yavruya iyi gelir bence. Önce diğer eksikleri tamamlamalı

Meslektaş sayılırız. Bende endüstri mühendisiyim. Belediyede imar ve şehircilik birimindeyim. Aynı şehirde olaydık bayağı muhatap olurduk -:)

Ben önden düğmeli normal yüksek bel pijama aldım. Lohusa için olanlara gıcık olmuştum etiketine lohusa yazınca yanındaki fiyat şişiveriyor. Kızdım önden düğmeli aldım. Çok işimi gördü benim

Aynen canim ya çok dogru soyledin. Simdiye kadar epeyce biseyler aldim zaten. Artik birkac battaniye bir iki nevresim yatak odasi bebek arabasi aliriz artık. Ilk 3 ay kiyafetleri elinde patlar diyo herkes. Daha almayim madem sagol canim iste tecrübe ile öğreniyor insan

Valla bir iki gun ara verecegim artik. 2 3 haftadir kullaniyorum demiri son 2 gundur midem cok agriyor. Demirden mi onuda bilmiyorum. 1 2 gun birakip deneyeceğim. Zayen dut pekmezi yiyorum sabahlari. Zamanindada cok dusuktu kan degerlerim. Dut pekmeziyle gecirmistim.

Seninlede hemşehri sayılırız. Eskişehir aşık olduğum şehir. Herkesle ortak nokta bulur oldum
O zaman eskisehire geldiginde haber ver ki sana bir kahve ismarlayayim. Adalarda porsuga karsi :)

canım doğumdan sonra sık sık gelirim eşim eskişehirli ablam eskişehirde ben 10 yıl kaldım orda okudum.

Meslektaş sayılırız. Bende endüstri mühendisiyim. Belediyede imar ve şehircilik birimindeyim. Aynı şehirde olaydık bayağı muhatap olurduk -:)

Aaa süpermiş :) şu an çalışmıyorum zaten canım, özel sektör yordu beni, çocuğu büyütelim bakarız diyorum artık :)

Bugün 40 liraya filan aldım ben lohusa pijaması :) ve kumaşları filan da çok güzel. Normalde de oradan pijama alırım zaten, bugün şansa bir gireyim dedim, bingoooo.

Bence hastane de geceliğe pek gerek kalmıyor kızlar direkt iç çamaşırıma kadar soyup yeşil önlük giydirdiler öyle yattım gelip gidip elle baktılar ben hiç çıkarmadım bile çantadan :)

Bence hastane de geceliğe pek gerek kalmıyor kızlar direkt iç çamaşırıma kadar soyup yeşil önlük giydirdiler öyle yattım gelip gidip elle baktılar ben hiç çıkarmadım bile çantadan :)

Benim tüm arkadaşlarım Doğum sonrası odaya gelince giydiler kendi gecelik-pijamalarını. Belki senin hastaneye özel bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…