2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de böyle düşünüyorum, sektör haline geldi ya artık her şey, her bi ürün ihtiyaçmış gibi sunuluyor , fiyatlar gereksiz şişiriliyor

Satenlisi bilmem kokoslusu var valla her turlu :)) ben su annelerin giydigi gecelik varya onlarin tarzinda elbise olandan almayi dusunuyorum ucuz yollu birsey olsun birdaha da giymem cunku :)) normal doguma zorlarim ana sezeryan olacagi varsa yapicak bisey olmayacagindan sezeryanda da elbise daha rahat oluyor diyorlar yasayanlar elbise alayim diyorum.

Canim benim iki gundur karin bolgem davul gibi oturunca kaburgalarima birsey batiyor valla cildirdim hatta aksama dogru bu durum korkunc vaziyet aliyor. İki dakka oturup on dakika yatiyorum. Su yoga hareketleri kurtarir belki yaa

Günaydın arkadaşlar dün gece saatlerce kollarım agridigi için uyuyamadım normal mi gebelikten mi onu da anlamadım. Neyseki sabaha doğru geçti. Sabah da bacağıma kramp girdi kaldı ki magnezyum kullanıyorum ona rağmen böyle oldu. Neyse Allah beterinden saklasın.

kızlar ayrıntılı ultrasonda baslık mı değişiyor başka bı alet mi kullanıyor
geçen gittiğimde başka bş başlık kullandı ama sanırım 3boyutluydu arkadaşımada öyle yaomıs ayrıntılı ultrason demiş

normalde bagırsagına kadar gorunuyor değil mi bebeğin

Ay bunu bende yapiyim, 3aydır enfeksiyonum geçmedi bol su da içmeye çalışıyorum ama azalıyor geçmiyor. Tabi şuan yıllık izindeyim rahatım haftaya işe başlayınca ancak akşamları yapabilirim.

Canim benim iki gundur karin bolgem davul gibi oturunca kaburgalarima birsey batiyor valla cildirdim hatta aksama dogru bu durum korkunc vaziyet aliyor. İki dakka oturup on dakika yatiyorum. Su yoga hareketleri kurtarir belki yaa

Ben çok tembellik ettim daha hiçbir harekete spora başlamadım. Bi dene canım belki faydasını görürsün gevşeme olur

canım hatta pamukla kulak cubuğunu sirkeye batırıp ablam ıcınıde sılmıstı önemli olan içi zaten içini de yanaklarını da silin yıkayın
elma hafif olur yakmasın derseniz elma kullanın dogal bulursanız dogalda olur
ama benim babam egzamasına hep üzün sirkesi kullanır kafasına döker yıkanırken

Bence normalde de elbise rahat oluyor. Hasta bezi giydim bende ilk günler kanamam çoktu elbiseyle tuvalete gitmek vs daha kolaydı. 3 gün sonra alt üst takım giydim.

Aslında ultrason makinası ayni. 3 boyutlu bakınca eli yüzü görünüyor ondan bakıyor. Çünkü benim kendi doktorum ayrıntılı bakıyordu her seferinde arada 3d gösteriyordu görüntü güzelse. sonra ayrıntılı ultrasona girdim hicbir farkı yoktu normal ultrasondan. Ama tek tek inceliyor. Şuandada mesela söylüyor bu omurilik bu şu organ parmaklarını falan sayıyor

Günaydın ben de kasık sancısıyla uyamdım ama zaten 1 haftadır böyleyim bir de sürekli çişim var gibi yapıyorum yine var

Günaydın ben de kasık sancısıyla uyamdım ama zaten 1 haftadır böyleyim bir de sürekli çişim var gibi yapıyorum yine var
Benimde azalmiştı birden arttı. Bebe yukarı cıktı tekrar inmeyemi karar verdi anlamdım

Günaydın bu arada

Ben sirkeyi suya karıştırıp yıkadım bir iki defa. Ama artık böyle yaparım, olmadı yine suyla karışık da yıkarım çok sağol inşallah işe yarar da tamamen geçer, yoksa erken doğum riski yaratıyormuş

Bnm oğluş da 37+1 de doğdu
Bunda da bebeğin eşi aşağı inmiş ya yine erken doğum durumum var bakalım zaten ben de tez canlıyım
Bende tez canlıyım çok ondan mı dersin

Bide 42ye kadar gelmesin acele etmesin dedim durdum. Hastane çantamı bile son anlarda hazırladim ama gelecegim diye tutturdu sağolsun

Bende tez canlıyım çok ondan mı dersin

Bide 42ye kadar gelmesin acele etmesin dedim durdum. Hastane çantamı bile son anlarda hazırladim ama gelecegim diye tutturdu sağolsun

42 ye kadar çatlardım kııızz duramam ben
Bebişler de huyumuzu biliyor bekletmiyor bizi ya da huyları bize çekmiş

Günaydın arkadaşlar,karnımın türlü türlü yerlerinde pinpon topu gibi sertlikler,bitmeyen sızılar,ne sağa ne sola dönüp yatamamam,ne kaburgalarımdaki batmalar,ne de nefes darlığım...Hiçbiri gece bana bir damla huzur vermedi,hocayı aradık o da nöbetçi doktora haber verdi,koşa kola soluğu tıp fakültesinde aldık,önce vajinal ultrason yapıldı rahim ölçümleri için,sonra elle muayene edildim açıklık var mı diye ki çok iğrenç bir durum,sonra karından ultrason,en son da nst'ye bağlandım,1.5 saat hastanede kaldım,yine kurcalanmadık yerim kalmadı...
Sonuç mu?İçerde bir maraton,takla atan,bacaklarını ayıran,sürekli bir yerlere ulaşmaya çalışır gibi uzanan eller...kaburgalarımdaki sağlı sollu batma da değerli minik ayaklarmış.Bebeklerin kemik yapısı kıkırdaktan kemiğe dönüştüğü için sertleşmiş artık,tüm gün uyuyup gece atağa kalkmışlar,bu arada sık hareketin sebebi de suda kabarcıklar yaparak oksijen seviyesini artırmakmış,ilk hamileliğim olduğu için anlamamışım hareketleri,iki tane oldukları için de şiddeti daha fazlaymış,nstde de ağrı-sancı ölçülmedi,inşallah yanılmamışlardır,korku dolu gecem gülerek bitti,herşey iyi gidiyormuş,Toprak ve Atlas bebekler geliyormuş bu arada,cinsiyetler de net artık oğluşlarım olacakmış Allah izin verirse,ben yine aç bir kurt gibi uyandım tüm gece süren uykusuzluğa rağmen ama şimdi kuzular uykuda sanırım,gözümden uyku damlıyor ama uyuyamıyorum şimdi
Aklınıza gelirsem be olur dua edin benim için aksilik yaşanmasın artık,bu arada kim yazmıştı hatırlamıyorum ama elemtere fiş kem gözlere şiş,Allahım hepimizi ve yavrularımızı nazarlardan korusun,esirgesin.
Selam ve dua ile...

Çok geçmiş olsun canım senin yaramazlar korkutmuş seni desene :) Allah yardımcımız olsun canım hepimizin böyle böyle geçecek anlaşılan haftalarımız heyecan ve stres içinde :))

Günaydın kızlar ağrılar normal sanırım bendede bazen kalçama bazen karnına ağrılar giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…