2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Çok haklısın canım o kadar sıkıştırdılar ki düşünemedim bile inan ki yeni yeni berraklaştı kafam güzelce yaptırırım ayrıntılımı ona göre beklerim doğumumu Allah bilir tabi ki

İşte canım herkes herşeyi bilseydi o zaman niye branşlara ayrılıyor bu doktorluk bir anlamı olmazdı :))

Bilgi kirliliği hep işte :)

kızlar bişey sorucam sizdede böyle su gibi bir akıntı oluyormu.Ben oturduğumda kalktığımda hep böyle bir su gibi bişey geliyor.Amnio sıvısımı diye çok düşündüm ,doktor suyun az deyince.Ama idrar kaçağı yada akıntıda olabilir diyor doktorum su değildir diyor.
Nasıl ayırt edebilirim yada normall bir süreç mi.Olanınız varmı?

Canım yani ayrıntılı ultrasonda plesentanın tam olarak yeri tespit edilecek ya o yüzden yerini bilsen ne olcak ki diyor
Kesinlikle yaptir canim, allah korusun ama detaylida dogumda yapilacak ozel bir mudahale var mi ona karar veriliyor. Mesela yeni dogan yogun bakimi olan bir hastanede olmasi gerektigi falan hep detaylida anlasilir. Plesentanin yerini belki degistiremezsiniz ama onlem ona gore alinir en azindan. Benim arkadasima su kadar unite kan hazir edin demislerdi mesela.

Kizlar bir sorum var sezeryan sonrasi vucut toparlanamiyormus ozellikle gobekte sarkiklik oluyormus, bir de bikac gun sut gelmedigi oluyormus. Herkes farkli bisey soyluyor sizin tecrubeleriniz nasil?

Evet canım ben de ondan korkuyorum yani doğum anında bana ya da bebeğe bişey olursa yoğun bakım ya da kan filan herşey hazır olmalı ki içim rahat etsin o yüzden yaptırıcam canım ona göre tedbirimi alırım

Ya bende kilo almaya başladım sanırım

İlk aylar midem yanınca hiçbirşey yiyemedim, yemeye başlayınca da normalde uyguladığım sağlıklı beslenme alışkanlıklarımdan uzaklaştım. 3.5kilo vermiştim. 56.5 kiloda takıldım bi süre. Ama son 10gündür alıyorum sanki dün sabah 57.3 çıkmıştım bu sabah 58 ama bi günde 700gr almış olamam büyük ihtimalle kabızlık falan etkiledi

Kizlar bir sorum var sezeryan sonrasi vucut toparlanamiyormus ozellikle gobekte sarkiklik oluyormus, bir de bikac gun sut gelmedigi oluyormus. Herkes farkli bisey soyluyor sizin tecrubeleriniz nasil?
Bnm sütün 1 günde geldi canım, spor ve diyet yaparsan göbek gidiyor öyle bir sorun olmuyor ne kadar spor o kadar sıkı göbek oluyor :)

Teşekkür ederim, peki tetanoz aşısının ilk sözünü kaçıncı haftada oldunuz ?

tetanoz aşısı olmadım henüz. dr ma sağlık ocağına ne zaman kayıt olacağım dedim. 5.ayda dedi ben sana söyleyeceğim dedi. henüz kayıt olmadım ve hiç aşı olmadım. siz aşı oldunuz mu hiç

Gözün aydın, süper haber. Kiloyu dert etme canım ya, verilir elbet

Bende de var canım, olabilirmiş normalmiş. Amniyon olsa anlaşılır dedi doktorum, önceki hamilelikte benim amniyon sıvısı şakır şakırdı.

Sızıntı mı diye ayırt etmek için bir kağıt var ama getirme aklına bunları.

Teşekkür ederim, peki tetanoz aşısının ilk sözünü kaçıncı haftada oldunuz ?

İlk doz 20, ikinci 24 te yapılacak benim kızlar.

ay gerçektenmi sende de oluyormu.Ay ben ayırt edemem gibi geliyor.oda su gibi ya ondan korkuyorum.
Şeffaf su gibi dimi hareket ettiğimde falan oluyor kaçıyormuş gibi.
ayyy Homely_angel iyiki varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…