- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #16.261
Sana katiliyorum canim çünkü 9. Haftada bir doktor bana plasenta asagida ama zamanla yukari cikar demisti. Ben o zmaan ne anlama geldigini bilmedigimden hic problem yapmadim. Sonraki gittigim hic bir doktor plasenta asagida demedi yani yukari çıkmış. Hatta dün de öylesine bir devlet hastanesinden randevu alip bebegimi gormeye gitttim gayet saglikli ölçümleri sekretere not aldirirken plasenta iyi durumda ön duvarda dedi.. Yine bir anlami var mi bilmiyorum ama her duydugumuzu evham yapmayalim yaptiranlari da dinlemeyelim benceSevgi ve selamlarımı ilet rahim ağzını neredeyse kapatan plesantam yüzünden 25 haftaya kadar kanamalı gebelik geçirdim. Sonra yavas yavaş yukarı cıktı ve üstüne normal doğum yaptımbal gibide cıkıyor. Ayrıca 32de kesin doğar gibi bir durum yok dikkat edersen.
Şimdi ben hamile kaldım kalalı eşimle 1 defa birlikte oldukbu yola girdin artık anlat :)
Ilik balli süt ictin mibu mide ağrısı beni öldürecek. demirde içmedim dün yine ağrıyor
doktorum bana 8. aya kadar ilişki serbest dedi. biraz bilinç altından kaynaklı sanırım. ilk 1 2 ay bizdede ilişki seyrekleşti. zaten arada kanamada olunca doktor yasakladı 2 hafta vs. sonradan yine serbest bıraktı. bir şey olsaydı bana olurdu. tatilde çok sık ilişkide bulunduk. o yüzden sorun olacağını sanmam. tabi yine bünye meselesi. birşey olacak korkusu ile kasılırsan vs daha sıkıntı.Şimdi ben hamile kaldım kalalı eşimle 1 defa birlikte olduk
oda korkuyor bsy olacak diye bende zaten baslarda bı tiksinme oldu normal öpse bile boynumu gidip 5 6 kez yıkıyorudm o geçti şimdi öpüşüp koklaşıyoruz ama o işe geçemiyorum ben bizimki de korkudan geçemiyor hadi bazen geçmek isteyince bende o istek olmnuyor normal de öpünce tiksinmiyorum sabaha kadar normal öpüşelim koklaşalım bsy yok ama o esnaya gelince öpüşmeden falan soguyorum odaklanamıyorum zaten hala acı çekiyorum bebek içinde ilişkiye girmek normal doğıum içinde sağlıklıymış doktor da dedi
ama bende bi tuaflık oluyor onun yanı sıra ama rüyalanıyorum
yapmadıkca sanırım bilinç altım beni etkiliyor
rüyalandıkça benin kız büyüyünce bsy olmaz inş diyorum ahahahahaa
artık bedenim ve beynim ilişki yaşa diyor bana sanırım
Canım güveniyorum aslında ama kayınvalide doktor nerden biliyormuş 32 de kanama olacağını erken doğacağını filan deyip aklımı karıştırıyor zaten tanıdık doktoru da o arattı o söylemiş Gökçe nin doktoru böyle böyle diyor diye
selam kızlar benim ikili test sonucum yeni çıktı daha bilen varmı nedir bunun normal değeri
hiç masturbasyon yapmadımdoktorum bana 8. aya kadar ilişki serbest dedi. biraz bilinç altından kaynaklı sanırım. ilk 1 2 ay bizdede ilişki seyrekleşti. zaten arada kanamada olunca doktor yasakladı 2 hafta vs. sonradan yine serbest bıraktı. bir şey olsaydı bana olurdu. tatilde çok sık ilişkide bulunduk. o yüzden sorun olacağını sanmam. tabi yine bünye meselesi. birşey olacak korkusu ile kasılırsan vs daha sıkıntı.
çok açık olacak ama eğer bu kadar ihtiyac duyuyorsan ve kocanda pek oralı olmuyorsa masturbasyona yönel bence.
valla bilemiyorum ama ben olsam kadın doğumcunun önerisi duruken göz doktorunun bu konuda ki önerisini ciddiye almam.Kızlaaar sağolsunlar bugün de aklımı karıştırdılar
Bir yakınım göz doktoru bugün beni aradı dedi ki hayırdır bebekte sıkıntı mı varmış dedi ben de anlattım işte eşi aşağı inmiş filan diye o da o aşağı inmemiştir ya sonradan inmez ki o ayrıca geri yukarı da çıkmaz o ayrıntılı yaptırsan ne olcak hiç bir Allah ın kulu plesentanın yerini değiştiremez istirahat et doğumu bekle 32 de doğsa bile gayet büyük bir bebek biz burda hergün görüyoruz 24 26 haftalık bebekleri , bişey olmaz belki de zamanında doğar stres yapma dedi.
Aklım çook karışık şuan ayrıntılı yaptırsam mı :/
valla bilemiyorum ama ben olsam kadın doğumcunun önerisi duruken göz doktorunun bu konuda ki önerisini ciddiye almam.
valla kızma ama son paragrafta aldı beni bir gülme. kız insanlar hamileyken çatır çatır sevişiyor bişey yok ta sen rüyalandın diye bebeğinin eğilimleri neden değişsin :)hiç masturbasyon yapmadım
benimde kanamam olunca eşim ondan korktu doktor bizede yasaklamıştı ki o zamana kadar da bilrikte olmamıştık yine eşim o yüzden çekiniyor aslında kanamadan dolayı ihtiyac duymuyorum canım hiç istemiyor hatta ara da bir eşim korksa bile yöneliyor ama ben istemiyorum
ihtiyac duymadıgım halde ruyalanmak bi garibime gidiyor
yani normal zamanda azsam yapamasam da ruyalansam anlarım da azgınlık istek de yok
eşimden soğumus da değilim beni tatminde ediyordu 14 sene sevgili kaldık birlikte olmadık ama sevişirdir 14 sene boyunca hiç bıkmadık hatta 1 ay gecsın bırbırımızı özlerdik evlendık acıdan dolayı ılk zamanlar seyrek oldu sonra normal her hafta ılıskıye gırdık tatmınde oldum olmama gıbı bı durumum da yok aslında
istemediğim halde neden rüyalanıyorum anlamıs degılım ruyalancagım yere istesem süper olacak
bir de benim hala acıyor onunda etkisi var
artık dogurayımda açılsın bi rahatlayım diyorum
belki sacma gelecek ama ruyalanma vs bebegı etkıler mı dıye dusunmeye basladım şimdi kız bebek ya ilerde cinsel eğilimi erken olur çok olur diye korkuyorum saçma düşünüyorum gerçi ama işte insan bilemiyor anne karnından bile etkiler mi diye düşünüyorum
valla kızma ama son paragrafta aldı beni bir gülme. kız insanlar hamileyken çatır çatır sevişiyor bişey yok ta sen rüyalandın diye bebeğinin eğilimleri neden değişsin :)
ismini vermeyeyim burda bir hatun tanıdım. hormonal sebeplerden sürekli sevişmek istiyordu. hatta kocası teklifini red etti diye vs küsmüştü eşine. burda bdv de konu açmıştı kocamdan istedim beni red etti diye
her muhabbetinin sonu sekste bitiyordu. onun bebeğe bir şey olmadıktan sonra seninkine hiç bir şey olmaz
evlerden ırak bir hatun kişisiydi. karnıyarık tarifimden bile patlıcandan anormal anlamlar çıkarmıştı o gün bu gündür karnıyarık yapmıyorumya çok güldüm anlatma tarzına
yok yok kızmam hatta son paragrafı yazarken bende çok güldüm kendime ama işte saçmalıyorum dıyorum ya insan her şeyi düşünüyor ahahahavalla kızma ama son paragrafta aldı beni bir gülme. kız insanlar hamileyken çatır çatır sevişiyor bişey yok ta sen rüyalandın diye bebeğinin eğilimleri neden değişsin :)
ismini vermeyeyim burda bir hatun tanıdım. hormonal sebeplerden sürekli sevişmek istiyordu. hatta kocası teklifini red etti diye vs küsmüştü eşine. burda bdv de konu açmıştı kocamdan istedim beni red etti diye
her muhabbetinin sonu sekste bitiyordu. onun bebeğe bir şey olmadıktan sonra seninkine hiç bir şey olmaz
Yok artikkkkkk:))) ben ilk evlendigim dönemlerde kocamla ayni odada uyumaya korkuyordumevlerden ırak bir hatun kişisiydi. karnıyarık tarifimden bile patlıcandan anormal anlamlar çıkarmıştı o gün bu gündür karnıyarık yapmıyorum
evlerden ırak bir hatun kişisiydi. karnıyarık tarifimden bile patlıcandan anormal anlamlar çıkarmıştı o gün bu gündür karnıyarık yapmıyorum
paranoyak olduk iyiceyok yok kızmam hatta son paragrafı yazarken bende çok güldüm kendime ama işte saçmalıyorum dıyorum ya insan her şeyi düşünüyor ahahaha
Yok artikkkkkk:))) ben ilk evlendigim dönemlerde kocamla ayni odada uyumaya korkuyordumhep merak etmisimdir istekli kadın nasıl olur diye.. Ben kocama haksizlik yaptigimi düşünüyordum yapamadigim için. Ama şükür tedavi gorerek atlattim o psilolojiyi.
yaa töbe töbe..
eşlerin birbirine ilgi duyması, ilişki istemedi kadar doğal bişey yok ama bu hamilelik süreçinde ilişkinin bebeklere zarar göreceği endişesiyle çiftler birbirinden uzaklaşabiliyor bazen. bence çiftlerden biri yakınlık istediğinde diğer eş geri çevirmemeliayyy konu nerden nereye geldi, bende neler diyom
paranoyak olduk iyice
valla istekli kadın olmak ayrı bir şeyatlattığın iyi olmuş ama. bu foruma gelene kadar bunun ciddi bir sorun olduğunu bilmezdim ben.
özellikle hamile kadın istiyorsa adam ne yapıp edip sevişmeli demi
oy millet deli diyecek kıkır kıkır gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?