- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #16.281
Tabi ki canım evlendigim halde sanki eşim bana kötü bişey yapiyormus hissine kapilirdim:)) ilk deneme 1.5 ay sonra olmustu düşünparanoyak olduk iyice
valla istekli kadın olmak ayrı bir şeyatlattığın iyi olmuş ama. bu foruma gelene kadar bunun ciddi bir sorun olduğunu bilmezdim ben.
özellikle hamile kadın istiyorsa adam ne yapıp edip sevişmeli demi
oy millet deli diyecek kıkır kıkır gülüyorum
ilk bebegimde 15 -16 kg aldım suanda yarıalan olmustur 19 hafta bitiyor 4kğ falan olmustur sanırım en son ucbucuktu kilo almayan arkadasları sevgiyle selamlıyorumya ne güzel.. ilk bebeğinizde ne kadar kilo almıştınız?
Yani bence de sonuçta branşı bu değil zaten ayrıntılıya gitmezsem içim rahat etmez duramam benvalla bilemiyorum ama ben olsam kadın doğumcunun önerisi duruken göz doktorunun bu konuda ki önerisini ciddiye almam.
doktor %100 tabiki bilmiyordur, bilgisine ve tecrübesine dayanarak tahminde bulunmuştur. aklını hiç karıştırma ve buna da izin verme canım
bende aynıyım cnm 4 kg cıvarı aldım ustelik bunuda son uc hafta da aldım öncesinde yoktu bulantı kusma gecti birde bir fastfood tutkusu basladı cok mahvetti beni acayip istahım acıldı valla saglıksız besleniyorum elimde olmadan canım istıyor engel olamıyorum cok rahatsızım bu durumdan aslen bi dur demek lazım galibakızlar ben 4 kilo aldım çok mu aldım ya sizi duyunca çok almışım gibi geldi :)
doktorun tartı eski 3 kilo almış çıkıyorum
dijitalte 4 almış gözüküyorum
olabilir canım, bende akıntı yok. bende bol su içmeye çalışıyorum. otururken yada yatarken wc ihtiyacım yok, ama ayağa kalkınca wc ye sıkıştığımız hissediyorumsanırım ayağa kalkınca bebiş mesaneye baskı yapıyor
canım dün eşim yaptı bugünde bir arkadaşım.Bacakta olur dedi doktor ama neresi tam bilemediğim için riske atmadım.
ara ara o akıntı bendede oluyo cnm normaldir inşallah 19 unda gidicem unutmazsam sorucamİşte ben de içerisi genişlediği ve kemikler senedini için oluyor diye düşünüyorum. Bir de su gibi akıntı var bende.
Evet simdi sen soyleyince dikkat ettim. Tuzlu seyleri cok yiyorum dogru. Ona dikkat edicemtuzu çok tüketiyorsan yüzün ödem yapmış olabilir belki canım, tuzu kısıtlamaya çalış. sonra göbekte şişecek inşallah
Kızlaaar sağolsunlar bugün de aklımı karıştırdılar
Bir yakınım göz doktoru bugün beni aradı dedi ki hayırdır bebekte sıkıntı mı varmış dedi ben de anlattım işte eşi aşağı inmiş filan diye o da o aşağı inmemiştir ya sonradan inmez ki o ayrıca geri yukarı da çıkmaz o ayrıntılı yaptırsan ne olcak hiç bir Allah ın kulu plesentanın yerini değiştiremez istirahat et doğumu bekle 32 de doğsa bile gayet büyük bir bebek biz burda hergün görüyoruz 24 26 haftalık bebekleri , bişey olmaz belki de zamanında doğar stres yapma dedi.
Aklım çook karışık şuan ayrıntılı yaptırsam mı :/
bu mide ağrısı beni öldürecek. demirde içmedim dün yine ağrıyor
Ayrintili ultrasonla plesentanin ne alakasi var anlayamadim. Ayrintili yaptirmak kesinlikle sart diye dusunuyorum.Kızlaaar sağolsunlar bugün de aklımı karıştırdılar
Bir yakınım göz doktoru bugün beni aradı dedi ki hayırdır bebekte sıkıntı mı varmış dedi ben de anlattım işte eşi aşağı inmiş filan diye o da o aşağı inmemiştir ya sonradan inmez ki o ayrıca geri yukarı da çıkmaz o ayrıntılı yaptırsan ne olcak hiç bir Allah ın kulu plesentanın yerini değiştiremez istirahat et doğumu bekle 32 de doğsa bile gayet büyük bir bebek biz burda hergün görüyoruz 24 26 haftalık bebekleri , bişey olmaz belki de zamanında doğar stres yapma dedi.
Aklım çook karışık şuan ayrıntılı yaptırsam mı :/
evet. kendim ettim kendim buldumKendi kendine nazar değdirdin. Canım ılık süt iç, içine de biraz bal koy. Benim de olmuştuya, çok iyi geldi bu.
Canim bazi kitaplarda da yaziyor 2. Trimestrde bu tarz ruyalar ve asiri istek olabilir diye. Cunku rahim buyudukce ozel bolgeye de baski yapiyormus ve uyarilma oluyormus. Internetten de bi oku istersen. Bu arada bizde de pek bi aktivite oldugu soylenemezhiç masturbasyon yapmadım
benimde kanamam olunca eşim ondan korktu doktor bizede yasaklamıştı ki o zamana kadar da bilrikte olmamıştık yine eşim o yüzden çekiniyor aslında kanamadan dolayı ihtiyac duymuyorum canım hiç istemiyor hatta ara da bir eşim korksa bile yöneliyor ama ben istemiyorum
ihtiyac duymadıgım halde ruyalanmak bi garibime gidiyor
yani normal zamanda azsam yapamasam da ruyalansam anlarım da azgınlık istek de yok
eşimden soğumus da değilim beni tatminde ediyordu 14 sene sevgili kaldık birlikte olmadık ama sevişirdir 14 sene boyunca hiç bıkmadık hatta 1 ay gecsın bırbırımızı özlerdik evlendık acıdan dolayı ılk zamanlar seyrek oldu sonra normal her hafta ılıskıye gırdık tatmınde oldum olmama gıbı bı durumum da yok aslında
istemediğim halde neden rüyalanıyorum anlamıs degılım ruyalancagım yere istesem süper olacak
bir de benim hala acıyor onunda etkisi var
artık dogurayımda açılsın bi rahatlayım diyorum
belki sacma gelecek ama ruyalanma vs bebegı etkıler mı dıye dusunmeye basladım şimdi kız bebek ya ilerde cinsel eğilimi erken olur çok olur diye korkuyorum saçma düşünüyorum gerçi ama işte insan bilemiyor anne karnından bile etkiler mi diye düşünüyorum
Canim bazi kitaplarda da yaziyor 2. Trimestrde bu tarz ruyalar ve asiri istek olabilir diye. Cunku rahim buyudukce ozel bolgeye de baski yapiyormus ve uyarilma oluyormus. Internetten de bi oku istersen. Bu arada bizde de pek bi aktivite oldugu soylenemezhiç masturbasyon yapmadım
benimde kanamam olunca eşim ondan korktu doktor bizede yasaklamıştı ki o zamana kadar da bilrikte olmamıştık yine eşim o yüzden çekiniyor aslında kanamadan dolayı ihtiyac duymuyorum canım hiç istemiyor hatta ara da bir eşim korksa bile yöneliyor ama ben istemiyorum
ihtiyac duymadıgım halde ruyalanmak bi garibime gidiyor
yani normal zamanda azsam yapamasam da ruyalansam anlarım da azgınlık istek de yok
eşimden soğumus da değilim beni tatminde ediyordu 14 sene sevgili kaldık birlikte olmadık ama sevişirdir 14 sene boyunca hiç bıkmadık hatta 1 ay gecsın bırbırımızı özlerdik evlendık acıdan dolayı ılk zamanlar seyrek oldu sonra normal her hafta ılıskıye gırdık tatmınde oldum olmama gıbı bı durumum da yok aslında
istemediğim halde neden rüyalanıyorum anlamıs degılım ruyalancagım yere istesem süper olacak
bir de benim hala acıyor onunda etkisi var
artık dogurayımda açılsın bi rahatlayım diyorum
belki sacma gelecek ama ruyalanma vs bebegı etkıler mı dıye dusunmeye basladım şimdi kız bebek ya ilerde cinsel eğilimi erken olur çok olur diye korkuyorum saçma düşünüyorum gerçi ama işte insan bilemiyor anne karnından bile etkiler mi diye düşünüyorum
su. :)Kızlar idrar yolu enfeksiyonuna ne iyi geliyor? Doğal cozum önerisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?