2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
gebelikte göğüs ellenmesi olayı iddia sadece. aynı şeyi emzirmeyin göğüs uyarılırsa düşük olur da diyorlar ama bir sürü kişi tandem emzirme yapıyor. yani hamile iken bebeğini emzirmeye devam ediyor.
Ilk kızıma evlendim 1Ay sonra hamileydim ee yeni evliyiz internet falanda bakmiyordum gayet rahattik ilişki sirasinda:KK53: yani memelerini uyarıyordu çok şükür birşeye olmadı
En iyisi bu kadar ayrıntı dusunmemek :rapci:

Benim ilk kızımla şimdiki arası 8 yaş olacak suan gayet rahatım kızım en büyük destekli benim ağrıyor desem hemen yastık getiriyor odasını düzenliyor :KK200:

Yan etkisindede yazıyor sana değiştirdi mı dr.
Yok canm zaten regenesis max kullaniyorum icinde butun vitaminler vardi ayriyattan o ilaci yazmışti icince fenalaştım birak icme simdilik o vitamin yeter sana bir hafta sonra tahlil yapicaz bakicaz demire ihtiyacin varsa demir igne tapicaz dedi

A
Ya arkadaslar ben de tam huniliyim gercekten. 1. Takintim kan geldi diye tuvalete kosmak.Marketten her hafta tuvalet kagidi almaya basladik:KK70:

Diger konu da Gunlerce kabizliktan dert yandim, sonra tuvalete cikinca neden kabizlik gitti bebegime bisey oldu kesin diye oturup agladim. Annem de cok kiziyor bu kadar takintili olma gunah bak basina gercekten bisey verir allah diyor ama gel bana anlat bunu. Insan tuvaletini yapti diye panik olur muuu:cool:
A aynı ben

Back
X