- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #17.161
Canm bn vajinal jel kullandigim zaman su su akintim vardi hatta dizime kadar akmisti bi keresinde doktora soylemistim jelden demisti ama 12 haftada jeli biraktigindan bu yana akintim yok progestan kullaniyorsan oluyo akinti ama genede yanlis bilgi vermiyim akintin coksa doktorunla bi konusKizlar bana bi yardımcı olun çok rica ediyorum. Bugünkü kafama takılan da şu ki çamaşırım islanacak kadar su gelmesi. Önceden de ara ara oluyordu dr progestan kullanıyorsun ondan olur demisti ama şu an progestani da düşürdük sadece akşamları alıyorum. Ona rağmen bu sabah wcye gittim sonra aradan bikaç saatten fazla geçti bi daha gittiğimde su gibi akıntım olmuş gördüm. Benzer birşeyler yaşayanlar varsa lütfen yazsınlar ben hergün yeni birşeyı kafaya takmaktan kafayı yicem az kaldi.
Aynen canım hemen uzuyorlar valla ayaklı tulumların içinde hemen ayakları bükülüyor iki üç giymede küçülüyorKizlar alisveris konusunda bisey sorucam. Yenidogan bedenini ne kadar giyiyorlar? Yenidogan 2-3 tulum falan yeterli olur mu? Sonra 0-3 ayliklara gecerim diyorum. Bazilari da bebek iri olursa yenidogana gerek kalmiyo diyor, bazilari 4 kilo alti dogan bebege mutlaka yenidogan bedeni alman lazim dedi. Aklim karisti.
Teşekkür ederim sanırım bende panik atak var 30 lu haftalara bi gelsem de rahatlasam. Benim gibi progestan kullanan varsa inşallah beni aydınlatırlar.Canm bn vajinal jel kullandigim zaman su su akintim vardi hatta dizime kadar akmisti bi keresinde doktora soylemistim jelden demisti ama 12 haftada jeli biraktigindan bu yana akintim yok progestan kullaniyorsan oluyo akinti ama genede yanlis bilgi vermiyim akintin coksa doktorunla bi konus
Canim benim kizim 47 cm 2500 gr dogmustu yenidoganlarin bile icinde kaybolurdu. Sonradan da cok hizli buyumedi. Ben cok uzun sure giydirdim. Yani ilk 3 4 ay yenidoganlarin ustune çıkamadık:) tamamen cocukla alakali bi durumKizlar alisveris konusunda bisey sorucam. Yenidogan bedenini ne kadar giyiyorlar? Yenidogan 2-3 tulum falan yeterli olur mu? Sonra 0-3 ayliklara gecerim diyorum. Bazilari da bebek iri olursa yenidogana gerek kalmiyo diyor, bazilari 4 kilo alti dogan bebege mutlaka yenidogan bedeni alman lazim dedi. Aklim karisti.
Cnm illla ki akşam kullanmış olduğun şart değil ki,önceki aldığın Protestanlarda geliyor olabilir. Sonuçta orda birikiyor. Alttan aldığım vakit sulu Ve beyazımsı oluyordu benimde . Peçete koyup test etsen .Kizlar bana bi yardımcı olun çok rica ediyorum. Bugünkü kafama takılan da şu ki çamaşırım islanacak kadar su gelmesi. Önceden de ara ara oluyordu dr progestan kullanıyorsun ondan olur demisti ama şu an progestani da düşürdük sadece akşamları alıyorum. Ona rağmen bu sabah wcye gittim sonra aradan bikaç saatten fazla geçti bi daha gittiğimde su gibi akıntım olmuş gördüm. Benzer birşeyler yaşayanlar varsa lütfen yazsınlar ben hergün yeni birşeyı kafaya takmaktan kafayı yicem az kaldi.
rica ederım canım ne yaptım sanki. Evet anlayacaksınız sanmıyorum sende hiç takma bunları eşin zamanla seni anlar merak etmeOyle canm ya artk garcekten takmicam cunku zaten ilk bastan yaptiklari yanlisti bile bile yapmislar ne dersem diyim anlamazlar cok buarada saol canım bnm
Şermin çakracı baslarım şimdi annelige bitirdim ve okurken çok eğlendimKızlar okumaya başladığınız herhangi bir önereceğiniz kitap var mı ? Liste yapıyorum kitap ısmarlatıcam Türkiye'den de :)
Kizlar alisveris konusunda bisey sorucam. Yenidogan bedenini ne kadar giyiyorlar? Yenidogan 2-3 tulum falan yeterli olur mu? Sonra 0-3 ayliklara gecerim diyorum. Bazilari da bebek iri olursa yenidogana gerek kalmiyo diyor, bazilari 4 kilo alti dogan bebege mutlaka yenidogan bedeni alman lazim dedi. Aklim karisti.
O kitabı bana da önerdi bi arkadaşım ama internette pdf indirme seçenekleri gördüm de indiremedim. Siz satın aldınız sanırım değil mi ?
Bende de tuhaf ağrılar oluyor canım bu ara çok şiddetli değil ama bende endişe ediyorum aslındaKarın ve bel ağrımla beraber bazen sol ayağım uyuşuyor normal mi ki ya şu ağrılarımın sebebini de merak ediyorum 1 buçuk haftadır çekiyorum doktora da gitmek gelmiyor içimden kıvranıcak kadar ağrım olsa acile giderim ama o kadar değil katlanabiliyorum şimdilik
Homely_angel canim subat bebislerinin cicileri konusuna ilk sayfaya bi alisveris listesi ekleyebilir misin herkese lazim oluyor oradan takip edebiliriz eksiklerimizi
Kizlar bana bi yardımcı olun çok rica ediyorum. Bugünkü kafama takılan da şu ki çamaşırım islanacak kadar su gelmesi. Önceden de ara ara oluyordu dr progestan kullanıyorsun ondan olur demisti ama şu an progestani da düşürdük sadece akşamları alıyorum. Ona rağmen bu sabah wcye gittim sonra aradan bikaç saatten fazla geçti bi daha gittiğimde su gibi akıntım olmuş gördüm. Benzer birşeyler yaşayanlar varsa lütfen yazsınlar ben hergün yeni birşeyı kafaya takmaktan kafayı yicem az kaldi.
Canm bnde de panik atak var o biraz sknti rahatlamaya calis icin rahat etmeze doktora gitsen daha iyi olur bnce inşallah bsy yokturTeşekkür ederim sanırım bende panik atak var 30 lu haftalara bi gelsem de rahatlasam. Benim gibi progestan kullanan varsa inşallah beni aydınlatırlar.
Cok saol canm bnm cok iyi kalplisiniz vallarica ederım canım ne yaptım sanki. Evet anlayacaksınız sanmıyorum sende hiç takma bunları eşin zamanla seni anlar merak etme
Kizlar alisveris konusunda bisey sorucam. Yenidogan bedenini ne kadar giyiyorlar? Yenidogan 2-3 tulum falan yeterli olur mu? Sonra 0-3 ayliklara gecerim diyorum. Bazilari da bebek iri olursa yenidogana gerek kalmiyo diyor, bazilari 4 kilo alti dogan bebege mutlaka yenidogan bedeni alman lazim dedi. Aklim karis
bence yeni doğan alma. 10 gün içinde kilo almaya başlıyorlar. Daha küçük bebekmi değilmi bilmiyoruz. Benim oğlum 3600 grdı. Hiç yenidoğan giydirmedimKizlar alisveris konusunda bisey sorucam. Yenidogan bedenini ne kadar giyiyorlar? Yenidogan 2-3 tulum falan yeterli olur mu? Sonra 0-3 ayliklara gecerim diyorum. Bazilari da bebek iri olursa yenidogana gerek kalmiyo diyor, bazilari 4 kilo alti dogan bebege mutlaka yenidogan bedeni alman lazim dedi. Aklim karisti.
Doktoruna bi sorsana tekrar cankm. Nöbetçi eczanede turnosol kağıdı varsa dene istersen.Kizlar bana bi yardımcı olun çok rica ediyorum. Bugünkü kafama takılan da şu ki çamaşırım islanacak kadar su gelmesi. Önceden de ara ara oluyordu dr progestan kullanıyorsun ondan olur demisti ama şu an progestani da düşürdük sadece akşamları alıyorum. Ona rağmen bu sabah wcye gittim sonra aradan bikaç saatten fazla geçti bi daha gittiğimde su gibi akıntım olmuş gördüm. Benzer birşeyler yaşayanlar varsa lütfen yazsınlar ben hergün yeni birşeyı kafaya takmaktan kafayı yicem az kaldi.
Günaydın herkese
Ben kanguru peşindeyim kızlar var mı önerisi olan? BabyBjörn, boba, Ergobaby ve stokke ile ilgileniyorum.ÖZellikle Ergobabay kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
Bende aynı listeyi kullaniyorum ama sanirim bu listede eksik olanlar var mesela ateş ölcer yok yada ben atladim canımBu listeyi eşim internetten bulmuş bana uygun geldi bununla başlayacağım alışverişe.Sende bir bak istersen
Eki Görüntüle 2045535
Turnusol kağıdını denemem lazım evet yine de o zaman zarfında benzer şeyler yaşayanlar vardır belki diye bi umut soruyorum umarım normaldirCa
Doktoruna bi sorsana tekrar cankm. Nöbetçi eczanede turnosol kağıdı varsa dene istersen.
Bende daha tam inceleyemedimde bakıyorum amaGünaydın herkese
Ben kanguru peşindeyim kızlar var mı önerisi olan? BabyBjörn, boba, Ergobaby ve stokke ile ilgileniyorum.ÖZellikle Ergobabay kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?