2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm bn vajinal jel kullandigim zaman su su akintim vardi hatta dizime kadar akmisti bi keresinde doktora soylemistim jelden demisti ama 12 haftada jeli biraktigindan bu yana akintim yok progestan kullaniyorsan oluyo akinti ama genede yanlis bilgi vermiyim akintin coksa doktorunla bi konus

Aynen canım hemen uzuyorlar valla ayaklı tulumların içinde hemen ayakları bükülüyor iki üç giymede küçülüyor

Teşekkür ederim sanırım bende panik atak var 30 lu haftalara bi gelsem de rahatlasam. Benim gibi progestan kullanan varsa inşallah beni aydınlatırlar.

Canim benim kizim 47 cm 2500 gr dogmustu yenidoganlarin bile icinde kaybolurdu. Sonradan da cok hizli buyumedi. Ben cok uzun sure giydirdim. Yani ilk 3 4 ay yenidoganlarin ustune çıkamadık:) tamamen cocukla alakali bi durum

Cnm illla ki akşam kullanmış olduğun şart değil ki,önceki aldığın Protestanlarda geliyor olabilir. Sonuçta orda birikiyor. Alttan aldığım vakit sulu Ve beyazımsı oluyordu benimde . Peçete koyup test etsen .

Oyle canm ya artk garcekten takmicam cunku zaten ilk bastan yaptiklari yanlisti bile bile yapmislar ne dersem diyim anlamazlar cok buarada saol canım bnm
rica ederım canım ne yaptım sanki. Evet anlayacaksınız sanmıyorum sende hiç takma bunları eşin zamanla seni anlar merak etme

Kızlar okumaya başladığınız herhangi bir önereceğiniz kitap var mı ? Liste yapıyorum kitap ısmarlatıcam Türkiye'den de :)
Şermin çakracı baslarım şimdi annelige bitirdim ve okurken çok eğlendim
Ayşe öner hamilelik dogum ve bebek bakım okuyorum güzel bilgiler var icinde
Dr. Özgur bolat beni ödulle cezalandırma okuyorum ilginç bakış açısı
Mahallenin en mutlu bebegi daha okumaya baslamadım ama kolik bir bebegi ve basa çıkma yöntemlerini anlatıyor. Ben biraz kitap koligim daha almak istediklerimde var. Insallah sende beğenirsin

Valla bebek kaç kilo doğacak ona bağlı galiba

Arkadaşımın 4kilo doğdu yenidoğan bezi bile olmamıştı poposunu sıkmış bebek ağlıyordu, sonra anladılar da değiştirdiler

Bende de tuhaf ağrılar oluyor canım bu ara çok şiddetli değil ama bende endişe ediyorum aslında

Homely_angel canim subat bebislerinin cicileri konusuna ilk sayfaya bi alisveris listesi ekleyebilir misin herkese lazim oluyor oradan takip edebiliriz eksiklerimizi

eklerim tabi canım, elinizdeki listeleri bana ulaştırabilirseniz toparlayıp eklerim. ya da ben de yapmaya çalışıyorum, o bitince eklerim

canım progestanı ben de günde 3 kullanıyordumi son bir haftadır sadece gece yatarken vajinal alıyorum. sabaha karşı wc ye gittiğimde ıslaklık başlamış oluyor. çamaşır değiştiriyorum, sonra sabah kalktığımda bir kaç saat daha devam ediyor, dikey pozisyona geçtiğimizden içimizdeki fazlalık akıyor. kaldı ki bu haftalarda şeffaf akıntı da oluyor. dolayısıyla öğlene kadar biraz ıslak geçiyor benim de. ama sonrasında azalarak yok oluyor. akşamları kuru. dolayısıyla progestanın sebep olduğu belli oluyor
ama seninki daha fazlaysa ve gün boyu devam ediyorsa doktoruna başvurup rahatla bence.

Teşekkür ederim sanırım bende panik atak var 30 lu haftalara bi gelsem de rahatlasam. Benim gibi progestan kullanan varsa inşallah beni aydınlatırlar.
Canm bnde de panik atak var o biraz sknti rahatlamaya calis icin rahat etmeze doktora gitsen daha iyi olur bnce inşallah bsy yoktur

bence yeni doğan alma. 10 gün içinde kilo almaya başlıyorlar. Daha küçük bebekmi değilmi bilmiyoruz. Benim oğlum 3600 grdı. Hiç yenidoğan giydirmedim

Ca
Doktoruna bi sorsana tekrar cankm. Nöbetçi eczanede turnosol kağıdı varsa dene istersen.

Günaydın herkese
Ben kanguru peşindeyim kızlar var mı önerisi olan? BabyBjörn, boba, Ergobaby ve stokke ile ilgileniyorum.ÖZellikle Ergobabay kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

Stokke ergonomik değil maalesef. Ben ilk 5-6 ay kadar esnek wrap sling kullanmayı düşünüyorum, sonrasında da boba 4g ye geçeceğim. Facebook kullanıyorsanız babywearing grubundan faydalanabilirsiniz. Tuniko.com da özel günlerde indirimler olabiliyor isterseniz orayı takip edin arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…