2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim de sabahları oluyor aynen dediğiniz gibi akşam biraz daha dikkat edeyim ama akşam kuru görüyorum. Teşekkür ederim şimdi biraz keyfim yerine geldi işte :)

bence yeni doğan alma. 10 gün içinde kilo almaya başlıyorlar. Daha küçük bebekmi değilmi bilmiyoruz. Benim oğlum 3600 grdı. Hiç yenidoğan giydirmedim

Off bu konuda benim de kafam karışık ve hala neyden ne kadar alıcam, çocuğu doğar doğmaz nasıl giydirmem gerekir hiç bişey anlamıyorum. Çevremde o kadar kişiye danıştım ama hala kafamda şekillenmedi. Kimisi tulum pratik derken kimisi alt üst pijamalardan al diyor.

Evet öyle kesinlikle.çünkü gramlar biraz oynasa günü oynuyor. Son haftalarda belli oluyor.

Ben tulum seviyorum. Oğlum 16 aylık hala tulum giydiriyorum. Tek parça olması daha pratik geliyor bana bide yok beli açıldı vs düsünmüyorum. Mesela ayaklı tulum alma derler ama ben hep ayaklı giydirdim. Yenidoğan kıyafet olarakta şöyle yaptım ilk doğduğunda 2 takım vardi doğar doğmaz giydi. Aziz bebenin hastane cıkısı büyük geldi mesela, onu 15 günden sonra giydirdim. Bir çok seyi 1 3 ay almiştım. Oğlum 52 cm 3500 doğdu çokta küçük değildi.

Valla bebek kaç kilo doğacak ona bağlı galiba

Arkadaşımın 4kilo doğdu yenidoğan bezi bile olmamıştı poposunu sıkmış bebek ağlıyordu, sonra anladılar da değiştirdiler
Oğlumda çişi sürekli taşıyordu. Ban bağlaya
cnm tulum pratik evet. Beli kolu bacağı açılmıyor. Ama bebek çabuk uzayınca kullanım ömrü az oluyor. Maddi durumu iyi olan herboydan alır belki. Alt üst takımı daha uzun süre kullanabiliyorsun. Danıştığın kişiler belkide bu açılardan söylemişlerdir

Benim oğlum 3500 52 cm doğdu. 2 3 yenidoğan takım yeterli olur. Sonrasında 1 3 ay giydirdim. Patikli tavsiye etmiyorlar genelde ama hala 16 aylık ogluma bile patikli giydiriyorum

Daha kısa süre oluyor kullanımı deniyor ama zaten 2 ayda bir mecbur yeni kıyafet alınıyor.

Yani kısaca biraz bebeģe göre sekilleniyor. Ilk 2 ay idare edecek şeyler alıp sonra bebekle cıktıkça almak daha mantıklı

Evet ben de oyle yapayim. 2-3 yeni dogan, 5-6 tane de 0-3 aylik alicam. Yetmezse falan zaten birini gonderir aldiririm :)

Çok yoğunum kendime bahçivan hamile elbisesi dikeyim dedim. Dikmek bisey degil de kumaşı yere sarıp ölçüleri çıkarıp kesene kadar minnos karnimda asılı kaldı :)) hamileyken her şey dikecem diyordum ama eğilip kalkmak çok zor simdiden

Kizlar burada bagisiklik ve enfeksiyon icin yaban mersini cok tavsiye edildi. Gecen gun arkadasimda kurusunu gördüm a101 de turna yemisi diye satiliyormus. Googledan bakinca bazi yerlerde ayni bazi yerlerde yaban mersininden farkli demisler ama turna yemisi de aynen idrar yolu enfeksiyonuna bagisikliga vs cok iyi geliyormuş. Hemen alip yemeye başladım ben size de tavsiye ederim

Ales olcer Braun kulaktan olceni alicam ben. Uzaktan alnindan olcenlerden arkadaslar pek memnun kalmamis.
Alından ölcer tam sonuç vermiyor o yüzden tavsiye etmiyorlar pek. Ama kulaktan ölcerde de bebek kıpır kıpır durmuyor. Ikiside gerekli bana göre.

Ya ben hastane de yatarken bir tatlı yemiştim ne olduğunu bilmiyorum ama canım onu çekti onu araştırıyorum nette inşallah bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…