2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de bugun cok az mayonezli bisey yedim. Normalde mayonez yasak hamilelere ama koymuslar icine iste dayanamadim, bisey olmaz heralde.

Ben de önceden sezaryen olduğum için yapışmış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum canım attığım yazıda öyle yazınca o sebepten ama yine de ihtimal tabi beklemedeyim ayrıntılıyı :)

İnşallah canım düzelir belki Allah tan ümit kesilmez elimizde olmadan stres yapıyoruz işte

Canim onceki mesajlarini gormedim bu gozume carpti, yapisma olarak bahsettigin sey plesantanin rahim duvarina yapismasi mi?

Ben bebek bakim kitabi olarak gulbin gokcayin bu kitabini almistim
Eki Görüntüle 2045549

Ayse onerin kitabiyla bunun arasinda kaldim prof olmasi daha cazip geldi:) ama ayse onerin kitabini da cok tavsiye ediyorlar

Şermin çakracı baslarım şimdi annelige bitirdim ve okurken çok eğlendim
Ayşe öner hamilelik dogum ve bebek bakım okuyorum güzel bilgiler var icinde
Dr. Özgur bolat beni ödulle cezalandırma okuyorum ilginç bakış açısı
Mahallenin en mutlu bebegi daha okumaya baslamadım ama kolik bir bebegi ve basa çıkma yöntemlerini anlatıyor. Ben biraz kitap koligim daha almak istediklerimde var. Insallah sende beğenirsin

E ebrydlts canım geçen gün bi hamiş arkadasta doğan cüceloğlunun geliştiren anne-baba adlı kitabını önerdi bunuda almayı düşünüyorum
Şimdilik bunları ekledim listeme birbirine benzer şeyler içermiyorlardır umarım :) teşekkürler kızlar

Eklentiler

• IMG_1304.webp
    IMG_1304.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
Oğlumda çişi sürekli taşıyordu. Ban bağlaya

cnm tulum pratik evet. Beli kolu bacağı açılmıyor. Ama bebek çabuk uzayınca kullanım ömrü az oluyor. Maddi durumu iyi olan herboydan alır belki. Alt üst takımı daha uzun süre kullanabiliyorsun. Danıştığın kişiler belkide bu açılardan söylemişlerdir
Boyu uzayınca Patisini kessek :KK4:

Kizlar alisveris konusunda bisey sorucam. Yenidogan bedenini ne kadar giyiyorlar? Yenidogan 2-3 tulum falan yeterli olur mu? Sonra 0-3 ayliklara gecerim diyorum. Bazilari da bebek iri olursa yenidogana gerek kalmiyo diyor, bazilari 4 kilo alti dogan bebege mutlaka yenidogan bedeni alman lazim dedi. Aklim karisti.
Ben 0-3 ay kullanmıştım. Onuda az süre kullandım. Hemen büyüyorlar

Bir sorum olucak bebegini hisseden annelerimiz ne tarafta hissediyorsunuz ?? Bugun sağ kasığıma yakın yerde gaz oynaması gibi birseyler oldu ama bebegimmi gazmı anlıyamadım :110:

Bir sorum olucak bebegini hisseden annelerimiz ne tarafta hissediyorsunuz ?? Bugun sağ kasığıma yakın yerde gaz oynaması gibi birseyler oldu ama bebegimmi gazmı anlıyamadım :110:
Canm bn en cok sol tarafta hissediyorum ama sag taraftada hissettigim zmn oluyo gazdan farkli oluyo anlarsin zaten

Her iki tarafımda oluyor artık hatta karnım sivriliyor bile :) kimi zamanda damar atması gibi oluyor

Back
X