- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.201
Kızlarrrrr bebişimin hareketleri ufak ufak hissetmeye başladım çok mutluyum 

Bugün sabahtan başladı, bi dokunup bi duruyor

Bugün sabahtan başladı, bi dokunup bi duruyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canım ben her daim su gibi çamaşırım hep.doğal bir süreç demekkiTurnusol kağıdını denemem lazım evet yine de o zaman zarfında benzer şeyler yaşayanlar vardır belki diye bi umut soruyorum umarım normaldir![]()
Ben de önceden sezaryen olduğum için yapışmış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum canım attığım yazıda öyle yazınca o sebepten ama yine de ihtimal tabi beklemedeyim ayrıntılıyı :)
İnşallah canım düzelir belki Allah tan ümit kesilmez elimizde olmadan stres yapıyoruz işte
Plesentanın rahime yapışması evet canımCanim onceki mesajlarini gormedim bu gozume carpti, yapisma olarak bahsettigin sey plesantanin rahim duvarina yapismasi mi?
Ben bebek bakim kitabi olarak gulbin gokcayin bu kitabini almistim
Eki Görüntüle 2045549
Ayse onerin kitabiyla bunun arasinda kaldim prof olmasi daha cazip geldi:) ama ayse onerin kitabini da cok tavsiye ediyorlar
Şermin çakracı baslarım şimdi annelige bitirdim ve okurken çok eğlendim
Ayşe öner hamilelik dogum ve bebek bakım okuyorum güzel bilgiler var icinde
Dr. Özgur bolat beni ödulle cezalandırma okuyorum ilginç bakış açısı
Mahallenin en mutlu bebegi daha okumaya baslamadım ama kolik bir bebegi ve basa çıkma yöntemlerini anlatıyor. Ben biraz kitap koligim daha almak istediklerimde var. Insallah sende beğenirsin
Şimdilik bunları ekledim listeme birbirine benzer şeyler içermiyorlardır umarım :) teşekkürler kızlar
Boyu uzayınca Patisini kessekOğlumda çişi sürekli taşıyordu. Ban bağlaya
cnm tulum pratik evet. Beli kolu bacağı açılmıyor. Ama bebek çabuk uzayınca kullanım ömrü az oluyor. Maddi durumu iyi olan herboydan alır belki. Alt üst takımı daha uzun süre kullanabiliyorsun. Danıştığın kişiler belkide bu açılardan söylemişlerdir
Plesentanın rahime yapışması evet canım
Ben 0-3 ay kullanmıştım. Onuda az süre kullandım. Hemen büyüyorlarKizlar alisveris konusunda bisey sorucam. Yenidogan bedenini ne kadar giyiyorlar? Yenidogan 2-3 tulum falan yeterli olur mu? Sonra 0-3 ayliklara gecerim diyorum. Bazilari da bebek iri olursa yenidogana gerek kalmiyo diyor, bazilari 4 kilo alti dogan bebege mutlaka yenidogan bedeni alman lazim dedi. Aklim karisti.
Canm bn en cok sol tarafta hissediyorum ama sag taraftada hissettigim zmn oluyo gazdan farkli oluyo anlarsin zatenBir sorum olucak bebegini hisseden annelerimiz ne tarafta hissediyorsunuz ?? Bugun sağ kasığıma yakın yerde gaz oynaması gibi birseyler oldu ama bebegimmi gazmı anlıyamadım![]()
Her iki tarafımda oluyor artık hatta karnım sivriliyor bile :) kimi zamanda damar atması gibi oluyorBir sorum olucak bebegini hisseden annelerimiz ne tarafta hissediyorsunuz ?? Bugun sağ kasığıma yakın yerde gaz oynaması gibi birseyler oldu ama bebegimmi gazmı anlıyamadım![]()
Bilmiyorum cnm anlıyamadım gaza benzettim esim bebek dedi teşekkürler cnm .Canm bn en cok sol tarafta hissediyorum ama sag taraftada hissettigim zmn oluyo gazdan farkli oluyo anlarsin zaten
Gaz gibi degil ozaman damar atması gibi tesekkur ederim cnm .Her iki tarafımda oluyor artık hatta karnım sivriliyor bile :) kimi zamanda damar atması gibi oluyor
Bende ilk emin olamamistim ama sonradan bebisim oldugunu anladim cok Şükür her gun kipirdiyo bnce bebisindr canmBilmiyorum cnm anlıyamadım gaza benzettim esim bebek dedi
Insallah cnm hergun dinle dinle sinirlerim bozuldu bugun birseyler hissedince mutlu oldum ama gazada benzettim .Bende ilk emin olamamistim ama sonradan bebisim oldugunu anladim cok Şükür her gun kipirdiyo bnce bebisindr canm
Birşeyler hissetmeye başladıysan o bebiştir zaten canım. Cunku benimde hiç tecrübem olmadığı halde anlamıştım hareketleri olduğunuGaz gibi degil ozaman damar atması gibi tesekkur ederim cnm .
Insallah bebistir cnmBirşeyler hissetmeye başladıysan o bebiştir zaten canım. Cunku benimde hiç tecrübem olmadığı halde anlamıştım hareketleri olduğunu