2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de bugun cok az mayonezli bisey yedim. Normalde mayonez yasak hamilelere ama koymuslar icine iste dayanamadim, bisey olmaz heralde.

Canim onceki mesajlarini gormedim bu gozume carpti, yapisma olarak bahsettigin sey plesantanin rahim duvarina yapismasi mi?

Ben bebek bakim kitabi olarak gulbin gokcayin bu kitabini almistim
Eki Görüntüle 2045549

Ayse onerin kitabiyla bunun arasinda kaldim prof olmasi daha cazip geldi:) ama ayse onerin kitabini da cok tavsiye ediyorlar

E ebrydlts canım geçen gün bi hamiş arkadasta doğan cüceloğlunun geliştiren anne-baba adlı kitabını önerdi bunuda almayı düşünüyorum
Şimdilik bunları ekledim listeme birbirine benzer şeyler içermiyorlardır umarım :) teşekkürler kızlar

Eklentiler

• IMG_1304.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
Boyu uzayınca Patisini kessek

Ben 0-3 ay kullanmıştım. Onuda az süre kullandım. Hemen büyüyorlar

Bir sorum olucak bebegini hisseden annelerimiz ne tarafta hissediyorsunuz ?? Bugun sağ kasığıma yakın yerde gaz oynaması gibi birseyler oldu ama bebegimmi gazmı anlıyamadım

Bir sorum olucak bebegini hisseden annelerimiz ne tarafta hissediyorsunuz ?? Bugun sağ kasığıma yakın yerde gaz oynaması gibi birseyler oldu ama bebegimmi gazmı anlıyamadım
Canm bn en cok sol tarafta hissediyorum ama sag taraftada hissettigim zmn oluyo gazdan farkli oluyo anlarsin zaten

Her iki tarafımda oluyor artık hatta karnım sivriliyor bile :) kimi zamanda damar atması gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…