2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugünde bunları ısmarladım :anneadayı:

Eklentiler

• IMG_1309.webp
    IMG_1309.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 133
Ayni seyi bekliyoruz biliyomusun benim de dogum gunum 23 Subat :))) doktora diyorum 3 gun one cekermisin dogumu :))) ama sanirim daha da once olur. Benim de daha cinsiyeti net soyleyemedi tahmin yapiyo sadece.
Aaaa ciddimisin :halay:eşime kalsa çok iyi olcak :KK49:17 şubat evlilik yıldönümü 23 şubat benim doğum günü eğer bebeğin de aynı gün olursa bütün hediyeleri aynı gün çıkartırım diyo :KK70:tabi şaka ile diyo da...doğum tarihi herhalde 15 gün öncesi 15 gün sonrası şeklinde hesplıyo doktorlar ileri haftalarda netleşmeye başlar herhalde ya...benim hareketler hissediliyo artık bu arada dönmesi vurması falan ve karnımın altı baya bir gerildi:anneadayı:

Evettt aynen oyle :)) sonunda burda bir eskisehirli daha buldum cok mesudum :))
Vallahi bende çok sevindim ya çok iyi oldu Eskişehirli arayışındaydım inan ki :halay:hatta konu açtım devlette doğum yapmayı düşünüyorum aksilik olmazsa epidural normal istiyorum korkuyorum da ama devlette nasıl olur anestezi uzmanı gece ve h.sonu olmuyo diye duydum...doktor olarak takipli tamer beye gidiyorum doğumlara girmiyo malesef o da:110: kafam çok karısık anlayacağın:bicak:sen nerde nasıl düşünüyosun canım kime gidiyosun ?

Ay kızlar ben boşuna yatmıyormuşum :110:
Dedim kendimi kapamayım eve çıktık arabayla avm gittik ama gezemedim ağrıdan yarım saate döndük ya resmen ağrılar yürütmüyor :KK11:

Vallahi bende çok sevindim ya çok iyi oldu Eskişehirli arayışındaydım inan ki :halay:hatta konu açtım devlette doğum yapmayı düşünüyorum aksilik olmazsa epidural normal istiyorum korkuyorum da ama devlette nasıl olur anestezi uzmanı gece ve h.sonu olmuyo diye duydum...doktor olarak takipli tamer beye gidiyorum doğumlara girmiyo malesef o da:110: kafam çok karısık anlayacağın:bicak:sen nerde nasıl düşünüyosun canım kime gidiyosun ?
Acibadem e gidiyorum ben. Orasi ile anlastim dogum icinde. Hafif yırtık cok tatli bir doktorum var.
Devlette dogum sikinti takip eden doktor giremiyor eger mesai saatleri icinde degilsen...

Acibadem e gidiyorum ben. Orasi ile anlastim dogum icinde. Hafif yırtık cok tatli bir doktorum var.
Devlette dogum sikinti takip eden doktor giremiyor eger mesai saatleri icinde degilsen...
Evet haklısın kuzenlerim de ümitte yap diye baskı yapıyo ama gerek yok diyorum şuanki doktorum mavi hastahanede zaten orada ameliyathane bile yok kendisi zaten hiçbir doğuma girmiyor doğum için devlete başka bir doktor arkadaşına gönderiyor...bakalım nasip ya daha var belki de değişirim ümite başlarım :anne:

Merhaba; bircok devlet hastanesi epidural normal doğum yaptırmıyor. Bence bir araştır şimdiden.

Kızlar merhaba :)) aslında mart annesiyim ama sezeryan ikinci dogumum olacagı için subat 25gibi dogum yapacagım :)) bu gruptada olmak istedim :) birsey sorucam siz daha tecrübelisiniz 14. Haftada doktorum cinsiyetimize %100 erkek dedi ama yanılma olabilirmi diye düşündüm cok şükür bir kızım var oğlumda olsun cok istiyordum ama içime kuşku düştü bu kadar erken tarihte öğrenen ve kesin olan varmı? Sanki bu sene erkek senesi gibi cok var etrafta:))

Kızlar merhaba :)) aslında mart annesiyim ama sezeryan ikinci dogumum olacagı için subat 25gibi dogum yapacagım :)) bu gruptada olmak istedim :) birsey sorucam siz daha tecrübelisiniz 14. Haftada doktorum cinsiyetimize %100 erkek dedi ama yanılma olabilirmi diye düşündüm cok şükür bir kızım var oğlumda olsun cok istiyordum ama içime kuşku düştü bu kadar erken tarihte öğrenen ve kesin olan varmı? Sanki bu sene erkek senesi gibi cok var etrafta:))
Hos geldin canm Allah hayırlı saglikli kucagna almayi nasip etsin bna 14 haftalikta kesin erkek denildi ve erkekmiş

Hoşgeldin. 14 haftdan sonra cinsiyet değismez doğru söylemiş doktorun demekki. Ben iki oğlumuda 14 haftada öğrendim;)

İyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook
Canım çok geçmiş olsun şimdi iyiler mi nasıllar üzüldüm cidden ama çok şükür başka şeyler olamamış verilmiş sadakanız varmış

Back
X