- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.221
Canm anlarsin zaten gazdan cok farkli cok tatli bi duygu yaInsallah cnm hergun dinle dinle sinirlerim bozuldu bugun birseyler hissedince mutlu oldum ama gazada benzettim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm anlarsin zaten gazdan cok farkli cok tatli bi duygu yaInsallah cnm hergun dinle dinle sinirlerim bozuldu bugun birseyler hissedince mutlu oldum ama gazada benzettim .
H.b. canım evet yanılmadın doğru Eskişehirliyim ozaman sende öylesinMerhaba tatlim hoş geldin. Nickteki 26 dan eskisehirli olduguna dair izlenime kapildim dogrumu :)
Evet gördüm cevap yazdım sağolunBen size özelden yazdım, oraya cevap olarak yazabilirsiniz.
Aaaa ciddimisinAyni seyi bekliyoruz biliyomusun benim de dogum gunum 23 Subat :))) doktora diyorum 3 gun one cekermisin dogumu :))) ama sanirim daha da once olur. Benim de daha cinsiyeti net soyleyemedi tahmin yapiyo sadece.
Evettt aynen oyle :)) sonunda burda bir eskisehirli daha buldum cok mesudum :))H.b. canım evet yanılmadın doğru Eskişehirliyim ozaman sende öylesin![]()
Vallahi bende çok sevindim ya çok iyi oldu Eskişehirli arayışındaydım inan kiEvettt aynen oyle :)) sonunda burda bir eskisehirli daha buldum cok mesudum :))
Bnm sezaryen 2 yıl önce oldu ya canım hiç bir dr yanaşmaz herhalde :)Benim ilk dogumumda olmustu. bu dogumumda yine risk var ama doktorlar ona ragmen ssvd deneyecekler.
Acibadem e gidiyorum ben. Orasi ile anlastim dogum icinde. Hafif yırtık cok tatli bir doktorum var.Vallahi bende çok sevindim ya çok iyi oldu Eskişehirli arayışındaydım inan kihatta konu açtım devlette doğum yapmayı düşünüyorum aksilik olmazsa epidural normal istiyorum korkuyorum da ama devlette nasıl olur anestezi uzmanı gece ve h.sonu olmuyo diye duydum...doktor olarak takipli tamer beye gidiyorum doğumlara girmiyo malesef o da
kafam çok karısık anlayacağın
sen nerde nasıl düşünüyosun canım kime gidiyosun ?
Evet haklısın kuzenlerim de ümitte yap diye baskı yapıyo ama gerek yok diyorum şuanki doktorum mavi hastahanede zaten orada ameliyathane bile yok kendisi zaten hiçbir doğuma girmiyor doğum için devlete başka bir doktor arkadaşına gönderiyor...bakalım nasip ya daha var belki de değişirim ümite başlarımAcibadem e gidiyorum ben. Orasi ile anlastim dogum icinde. Hafif yırtık cok tatli bir doktorum var.
Devlette dogum sikinti takip eden doktor giremiyor eger mesai saatleri icinde degilsen...
Oo eskisehirliler artiyor.H.b. canım evet yanılmadın doğru Eskişehirliyim ozaman sende öylesin![]()
Merhaba; bircok devlet hastanesi epidural normal doğum yaptırmıyor. Bence bir araştır şimdiden.Vallahi bende çok sevindim ya çok iyi oldu Eskişehirli arayışındaydım inan kihatta konu açtım devlette doğum yapmayı düşünüyorum aksilik olmazsa epidural normal istiyorum korkuyorum da ama devlette nasıl olur anestezi uzmanı gece ve h.sonu olmuyo diye duydum...doktor olarak takipli tamer beye gidiyorum doğumlara girmiyo malesef o da
kafam çok karısık anlayacağın
sen nerde nasıl düşünüyosun canım kime gidiyosun ?
Bnm sezaryen 2 yıl önce oldu ya canım hiç bir dr yanaşmaz herhalde :)
Kolay geçer inşallah senin de :)
Çokta sayılmaz aslında ama doktoruna denk gelmişsin demek ki :) Bnm cesaretim olmazdı :)ay insallah :) benimde 3 sene fark oluyo :) bakalim nasip
Hos geldin canm Allah hayırlı saglikli kucagna almayi nasip etsin bna 14 haftalikta kesin erkek denildi ve erkekmişKızlar merhaba :)) aslında mart annesiyim ama sezeryan ikinci dogumum olacagı için subat 25gibi dogum yapacagım :)) bu gruptada olmak istedim :) birsey sorucam siz daha tecrübelisiniz 14. Haftada doktorum cinsiyetimize %100 erkek dedi ama yanılma olabilirmi diye düşündüm cok şükür bir kızım var oğlumda olsun cok istiyordum ama içime kuşku düştü bu kadar erken tarihte öğrenen ve kesin olan varmı? Sanki bu sene erkek senesi gibi cok var etrafta:))
Hoşgeldin. 14 haftdan sonra cinsiyet değismez doğru söylemiş doktorun demekki. Ben iki oğlumuda 14 haftada öğrendimKızlar merhaba :)) aslında mart annesiyim ama sezeryan ikinci dogumum olacagı için subat 25gibi dogum yapacagım :)) bu gruptada olmak istedim :) birsey sorucam siz daha tecrübelisiniz 14. Haftada doktorum cinsiyetimize %100 erkek dedi ama yanılma olabilirmi diye düşündüm cok şükür bir kızım var oğlumda olsun cok istiyordum ama içime kuşku düştü bu kadar erken tarihte öğrenen ve kesin olan varmı? Sanki bu sene erkek senesi gibi cok var etrafta:))
Canım çok geçmiş olsun şimdi iyiler mi nasıllar üzüldüm cidden ama çok şükür başka şeyler olamamış verilmiş sadakanız varmışİyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook