2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlarrrr bnde sze bsy sorucam bn hic ekmek yiyemiyorum 1bucuk kilo aldim doktorum az olsada ekmek ye dedi ama kilom hakkinda bsy demedi acaba cokmu az aldim ya

Tatlım doktorun bir sorun yok dediğine biz aaa çok vahim bir durum mu diyeceğiz takma kafana lütfen. Hepimiz doktordan çok doktorculuk yapmaya başladık. 7 aylık hamile geelinimiz var tarla işlerinden kız -6 da. Ama doktor bebeğin sağlıklı da sen zayıflıyorsun demiş. Ben de -2 deyim. 20+1 deyim. Abartmadan herşeyi yiyorum şuan. Metabolizmam yavaş koşturmaktan Eritiyorum. Bugün kuşluk ekmekle üzüm yedim mesela.

Kendi kilosu az diye yakınanları ilerleyen haftalarda görecem ben :)) bebek iyi durumda olduktan sonra siz niye kilo istiyosunuz hanım gızlar:)) benim ablam 3 senede peşpeşe 3 doğum yapti hamileliklerinde sadece bebekler kilo aldi. Sezeryan olduğu halde sık doğurduğu halde 3 dogumdan kalan kilo sayisi toplam 3... Keske ben de Oyle olabilsem..

Kizlarrrr bnde sze bsy sorucam bn hic ekmek yiyemiyorum 1bucuk kilo aldim doktorum az olsada ekmek ye dedi ama kilom hakkinda bsy demedi acaba cokmu az aldim ya
Canım yanlış anlama ama sizin şu yazdıklarınızı gördükçe şaka yaptığınızı düşünmeye başladım. Yahu sıkıntı olsa adam söylemezmi. Allah aşkına sakin olun. Bebeğin çakı gibi. Ama böyle düşüne düşüne sağlığınızı bozacaksın. Aldığın kilo gayet normal işte o kadar insan yazdı canım. Merak etme rahat ol

herkes kilo aldim diyince soriyim dedim saol genede

Zayıflıktan yorulma diye birşey Yok ki tatlım ayrıca sen zayıf değilsin ki tabi boyun 185 falan değilse gayet normal bir kilodasın. Ama vitamin yada kansızlık olabilir çabuk yoruluyorsan, onlara bir baktır olmazsa

Benimki kan tahlilini aldığım, ilk ultrasona girdiğim günden beri 3aydır her gidişimde 5gün öndeydi. Bu sefer niye böyle anlamadım

Bu ay son haftalarda mide yanmalarım geçti yemek yiyebilmeye başladım ondan mı büyüdü bu bebe acıbağ

Durup dırup vah vah diyorum kendime ya evden çıkamaz haldeyim ağrılardan ben bu hallere düşecek kadın mıydım ahh vızır vızır durmak nedir bilmezdim şimdi yemeği zod yapıyorum 1 hafta sonra ilk defa yemek yaptım onda da hemen geri attım koltuğa kendimi

Bende +1.5 kilodayım ama önce -3.5 var tabi. Yani totalde -2 oluyor. Bugün hastanede tansiyon ölçen kız da 17haftalıkmış, ilk kilomu son kilomu söyleyince şaşırdı kilo mu verdin diye sonra bide haftayı duyup da karnımın çıkmadığını görünce inanamadı

Nerde bu bebe valla bilmiyorum azcık ayva göbeği gibiyim

Allah yardımcın olsun canım insan bazen bayılacakmış gibi oluyor mutfakta sıcak çok etkiliyor. Bide senin durumun daha hassas

Allah yardımcın olsun canım insan bazen bayılacakmış gibi oluyor mutfakta sıcak çok etkiliyor. Bide senin durumun daha hassas
Teşekkür ederim canım Şu iki gündür felaket sıcak oturduğumuz yerden terler olduk stres ağrı da birleşince bnm içimde daraldı iyice

İçerisi dışarıdan daha geniş o zaman canım yer bulmuş bebiş oralarda

Olabilir dw olmayabilir de canim. Usg ler her zaman net günü hesaplayamayabiliyormus. Komsum bebek dogurdu her gittigimde farklı bir tarih soylediler dedi ama bebegi asiri kilolu olmadi 3.300 oldu. Yani biz fazla seneryo yaziyoruz bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…