2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

merhaba, hoşgeldin, hayırlı olsun. bir kaç değişen cinsiyet oldu, okurlarsa sana cevap verirler. ama 14. haftada genelde doğru çıkıyor, özellikle erkekler.

canım ya hafta ile ay takibi yapma. ayını hesaplamak istiyorsan son adet tarihin 8 mayıs ise her ayın birinde bir ay atlıyorsun.

örnek;
8 mayıs-8 haziran - 1.ay
8 haziran - 8 temmuz - 2.ay
8 temmuz - 8 ağustos - 3.ay
8 ağustos - 8 eylül - 4.ay
8 eylül - 8 ekim - 5.ay gibi...

kolay gelsin şimdiden canım ben igde suyu kaynatıyorum frajıte bırebır ıdrar yollarına iltihapa
sımdı de arkadasım dağ nanesi kanatmıs onu ıctım gargara yapıyorum bi dene derim iğdeyi

İğdenin kendisini mi yaprağını mı kaynatıyorsun canım iltihap için?

Dr'da bekliyorum bende. Ne zaman bebek için gitsem tansiyonum 13e çıkıyor heyecanlanıyorum farkında olmadan

Bu tabloya göre benim 1 kilo almiş olmam anormal. Ama bence son haftalarda çok daha hızlı alınıyor.
Benimde 2 kilo almış olmam anormal duruyo. Ben bu kilo işinin bünye ve beslenme şekli ile alakalı olduğunu düşünüyorum verilen kilolar tahmini.Sonuçta bebeğin gelişimi önemli olan bence. Son haftalarda daha hızlı kilo alındığına bende katılıyorum. Vücut kitle endeksime göre verilen sonuçlarda benim 10-13 kilo arası almam gerektiğini söylüyor mesela bu ölçüm daha doğru

Zaten tabloda bu ay 5-7 kilo almış olun mutlaka demiyor ki eğer bu zamana kadar 5-7 kilo aldıysanız sıkıntı yapmayın sınırı aşmayın demek istiyor bundan fazlasını almamaya çalışın diyor

10+5 te erkeğe benziyor dendi, 12-13 de hiç belli değil bir sonraki kontrolde bakarız dendi, 15de erkek dendi, 17 de yine erkek dendi. benim için farketmez cinsiyet ilk çocuğum zaten ama bu kadar teyit edilince üst üste artık değişmez diye düşünüyorum. sağlığı yerinde olsun inşallah cinsiyet son dakika değişse de önemli değil

Bu tabloya göre benim 1 kilo almiş olmam anormal. Ama bence son haftalarda çok daha hızlı alınıyor.
ben 70im şimdi, doktorum çok alma 76-77 ile gidelim doğuma dedi , beni bir stres sardı. ekmek makarna pilav tamamen kes, meyveyi dahi sınırlı tut dedi ya şimdiden. oysa hepi topu 2 kilo aldım ya. bakalım umarım dediği gibi olur ama ciddi ciddi dikkat etmem lazım

canım doktorun bıraz abartmıs yanş doktordan doktora değişiyor benım de ılk gıttıgım doktor 7 kıloyla kapatalım dedı sonra adamı begenmedım baska sebeplerden degıstırdım sımdı kı doktorum 8-12 kılo arasında kapatalım dedi
80 le basladım 83 kıloyum suan doktor gayet ıyı dedı son aylarda dıkkat et dedı
sadece 2 kıloyu 2 hafta ıcında aldım ona kızdı boyle gıderse ayda 4 kılo demek dıye o haftalarda mıde bulantısı halsızlıkten hep hazır yedım yattım hareketsızdım ondan aldım 1 ay gectı hala kılo almadım
kendını cok kasma ama doktorunun dedıklerı dogru banada karbonhıdratı kes proteinle beslen süt yumurta yogurt kesin tuket dedı meyveyı de kılo kılo sakın yeme dedı kılo kılo yıyenler varmıs cunku

Kızlar tekrar gittim doktor pipisini cekti verdi
merhaba, hoşgeldin, hayırlı olsun. bir kaç değişen cinsiyet oldu, okurlarsa sana cevap verirler. ama 14. haftada genelde doğru çıkıyor, özellikle erkekler.

Son düzenleme:
Bence birazcık abartmış doktorun. 2 kilo cok iyi benimde öyleydi ilk gebelikte toplamda 9 kilo aldim çok dikkat ederek. Yani 70 çok bir kilo değilki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…