2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben dee ama tutuyorum kendimi ya
Ben de çok acıkıyorum , ara öğün yapmaya başladım acıktıkça yoksa günde 5 ana öğün yapıcam bu gidişle. Aralarda acıktıkça kuru üzüm badem ceviz kuru kayısı yiyorum yada süt falan içiyorum.

Balık mevsimi başladı kızlar bol bol yiyelim omega depolayalım bebeklere inşallah

Bence birazcık abartmış doktorun. 2 kilo cok iyi benimde öyleydi ilk gebelikte toplamda 9 kilo aldim çok dikkat ederek. Yani 70 çok bir kilo değilki.
Dimi ya 2 kilo aldım hepi topu... neyse dediklerini uygularım zaten karbonhidratı aşırı seviyorum , birinin dur demesi lazımdı. Kek poaça börek iş yerinde çok tüketiliyor her ikram edenden alınıyor , Yok demeye başladım bu vesile ile. Söylediklerine dikkat edeyim ben yine de kilo alırsam da napayım artık.

Malesef güzel olan her şey zararli.. :)) bir doktor da demiyor ki çılgınlar gibi makarna ye pilava baliklama atla karnin çatlayana kadar pide ye pizza ye anca su iç ... Canimin cektigi her şey yasak arkadaş ya doktor bana ilk 3 ay kilo alma dedi ben 5. Ayimda hala kilo almadim ama agzimin tadiyla da bi oturup yiyemedim korkudan. Neyse sabır kızlar yolu yariladik

KIZLAAAAARR BANA AKIL VERİİİN :)
KİLO ALAMIYORUM
-3-3,5 KİLO ALDIM TOPLAMDA...
19+3 TEYİM. DOKTOR BİR SORUN YOK BEBEKTE DEDİ AMA BİRAZ ALSAM DAHA ZİNDE HİSSEDECEGIM.. YORULUYORUM HEMNCİK ZAYIFLIKTAN. 57,5 KİLOYUM.. NE YAPACAGIM

kızlar size maşallah diyorum ben dayanamadım yiyorum. 4 e yaklaştı benimde kilom. ama hareket etmedim hiç yürüme falan yapmadım. bu arada karnım atak yaptı resmen artık baya belli oluyor arkadaşım 3 haftadır beni görmüyor aaa belli oluyor artık dedi :)) pantolonumda olmamaya başladı. artık hamile reyonuna bakmam gerek pantolon için :))

Kız döverim seni ben de sandim ki 40 kg yim falan diyeceksin :)) masallah fıstık gibisindir niye kilo almak istiyorsun sen aldigin kiloyu bebeğin ile bağdaştırma.. Bak ben hiç almadim ben de bugün 19+ 3 deyim. Kaynanam ve çok bilmiş evli görümcem benimle dalga gectiler aman yeme yeme bakalim kaç gram çocuk doguracaksin diye.. Ama çok şükür bebegimin boy da kilosu da normalden önde gidiyor.. Ben 68 kiloyum çok mu iyi sanki canim benim önemli olan saglikli olman. Gebelikten dolayi hepimiz halsiziz içini rahat tut canim benim:))

Dr'dan geldim eve. Bu devlet hastanesinde de 10saniye bakıyorlar bebeğe yahu

Yarın asıl dr'uma gidicem. Bu dr bebeğin önden gidiyor 18haftayla uyumlu dedi zaten 4-5gün öndeydi ama bu ay daha da önde

Şimdi 18haftayla uyumlu diye daha erken mi doğacak? Veya normal haftasında son adete göre doğarsa bebeğim iri mi olur? O zaman da normal doğum yapmam zorlaşır kafamda deli sorular

Canim ben de gecen gün ayni şeyi yasadim bebek 5 gün onde çıktı. Doktora sordum bu ne demek nasil olacak. Doktor da bisey olmayacak ultrasonun çıkardığı sonuçlar net olmayabilir 10 güne kadar sapmalara yol açabilir bunu kendine baz alma dedi..

Evet doktorum Da bu şekilde hesaplamamak söylemişti.

Son haftalar bebek alıyormuş, her hafta 500 gr hatta--sebebi de bebeğin yağ depolaması olduğunu söylemişti.

Son düzenleme:

Ben de bıraksan dünyaları yerim canım da frenliyorum kendimi

Balık çok faydalı bebişler için daha sezonu açamadım ben

Tamda bu yuzden vucut kitle endeksi onemli diye dusunuyorum.Benim eltimin kilosuda siz gibiydi şeker cikti 7 kilo ile bitirdi hamileligi 3bucuk kilo bir bebek dogurdu.Yediklerine dikkat edersen zor olmaz emin ol hem saglikli olur

Bende 3 haftada 3 kilo aldım-ekmeği kes--3 4 gün aç kalırsın sonra alışırsın dedi

Yorgunluk kilo alamamandan degil hamilelikten emin ol.Zorlama kendini aşiri zayif degilsinki hem bebekde iyiymis.Artik almaya baslarsin zaten

Ben de halâ hiç kilo alamayanlardanım. Doktor bi sıkıntı yok dedi. Ama içim rahat değil sanki bebeğim çok zayıf doğcakmış gibi geliyor

Kızlarr size birşey sorucam 6 Eylülde doktora gittiğimde 16+4 dedi doktorum ama son adet tarihime göre 16. Haftama yeni girmiştim hangisine inanayım bilemedim normalde 19 şubat olan doğum tarihi 16 şubat gözüküyordu filan ben şimdi kaç haftalık hamileyim anlamadım

Bence birazcık abartmış doktorun. 2 kilo cok iyi benimde öyleydi ilk gebelikte toplamda 9 kilo aldim çok dikkat ederek. Yani 70 çok bir kilo değilki.
Konusmalari hepsini okuyamadim canm ama kilo ile ilgili konusuyorsunuz sanirim
Bn 1bucuk kilo almisim ama doktor bsy demedi bir bucuk kilo cokmu az ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…