2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Olabilir dw olmayabilir de canim. Usg ler her zaman net günü hesaplayamayabiliyormus. Komsum bebek dogurdu her gittigimde farklı bir tarih soylediler dedi ama bebegi asiri kilolu olmadi 3.300 oldu. Yani biz fazla seneryo yaziyoruz bence :))

İnşallah sağlıklı olsun da başka derdimiz yok

Annelik hissi zormuş hem deli gibi istiyorum bebeğimi hem de bebek yapmasaydım bu kaygılarım olmazdı diyorum

Kizlar cok afedersiniz ama bisey sorucam. Akintinin haricinde ben ara ara boyle sumuksu pihti gibi parca goruyorum cok buyuk olmayan. Ve tamamen beyaz seffaf gibi. Boyle olan var mi? Doktora sordum aslinda gecen hafta ama rengi degisik, icinde kan olmadikca ve kotu kokulu olmadikca herturlu akinti olabilir dedi ama bu akinti degil de pihti gibi. Internette baktim yok nisan gelmesi bilmem ne yaziyo da o ilerleyen haftalarda olurmus. Size de bi sorayim dedim basiniza hic geldi mi diye.

Cnm nişan gelmesi çok farklı birşey. Doğumdan 1-2 gün önce olur ve doğumun geldiğini gösterir. Bende mesela doğumdan 3 gün önce oldu. 2 gün içince sancılarım başladı. Herkeste olmaz. Bazısının suyu gelir bazısı nişan gelir bazısı bişey olmaz sancılanır vs vs. Pıhtı gibi deyince bilemedim ama bazen sarı bazen beyaz koyumsu oluyor ama öyle pıhtı veya peltemsi olmadı.

İnşallah sağlıklı olsun da başka derdimiz yok

Annelik hissi zormuş hem deli gibi istiyorum bebeğimi hem de bebek yapmasaydım bu kaygılarım olmazdı diyorum
Ben de bazen düşünüyorum gece uykusuz kalmaya 7/24 bir yavruya yetisme telasina dayanabilecek miyim? Artık kocamin ve benim hayatimiz ikinci planda ... Diye sacmaliyorum. Ama sonra diyorum ki evim cennet kokacak mutluluk kokacak minik ayaklar dolasacakk evimde bu hamilelik öyle bisey ki aklimiza gelmeyen saçmalık kalmıyor ainsallah hayırla saglikla kucagimiza alalim da şu hormonlarimiz da bi duzene girsin artık:))

tatlım internet felaket habercisi gibi zaten, sarı çiş yaptım yazsan yarın öleceksin yazabilir. akıntılar normal, pıhtı dediğin de sanırım akıntının kıvamı değişiyor bazen onunla ilgili. kanlı ve yeşil kokulu olmadığı sürece rahat olabilirsin.

Evet doktor da aynen boyle soyledi aslinda ama size de bi sorayim dedim. Cok sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…