2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben geçen sene oğlumun odasını 5200 liraya aldım. Yatağı perdesi vs hariç. Ama ağac kalitesi su bazlı boya gibi şartlar olunca bu fiyat çıkıyor. Çok memnun kaldım çok kullanıslı ve içim rahat.

Canm garcekten butun korkular bos oturmaktanmis bn aksama kadar internette biseyler okuyup kendimi korkutuyordum ama ogru tiğ oyle bsyler biliyorsan ne guzelmis ya hem cok eglenceli hm kafan rahat bebise patikler yaparsin garcekten cok guzel

Evet geçenlerde denemiştim güzel oldu patik denemelikti o tabi şimdi güzel bir patik ipi alayım başlayayım

Ay biliyosan ne guzel canm ya bn bugun hic öğrenemedim ama izlemek bile insani hosuna gidiyi pembis pembis prensesine patikler yap
Kendine bi ugras bulman süper olmus canım rahatlatir inşallah seni. Ben de biraz biliyorum ama anneannesi öruyor bol bol bana gerek kalmıyor:) daha anne karninda yokken bile örmus kac tane her renk örmus erkege de kiza da hazirlikliymis:) ama yine de netten bakiyim ben de değişik biseyler bulursam ugrasirim

Saol tatlim ilk gunden rahatladim aklima hic kotu bsy gelmedi bugun cok Şükür inşallah boyle devam eder
Ne guzel ya saolsun anaannesi keske bnmde annem bilseydi ama bnmde esiminde ailesinden bilen kimse yok inşallah ilk bn olucam

Benim annem de yapıyor canım amigurumi oyuncaklar yaptı bir sürü yelek battaniye felan başlıcak şimdi de bakalım ben de ufak tefek basitler şeyler yaparım ancak
Sen de yap canım vaktin olursa hatıra olur bebişe

Ela rüya beğenmedim ben benim oyum derin-seline ama derin daha güzel bir isim selin ilerde kiskanabilir
derinle çok kombinasyon yaptım ama hepsi bi şekilde olmadı canım
deniz derin
defne derin
duru derin
derin doğa
en son aklıma selin geldi :) ela ya çok ısındım ama anlamsız olduğu için aklımı karıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…