2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
O zaman alt degistirme minderleri gibi seyler var onunla yatagin ustunde ya da koltukta falan degistiririm.2 saatte bir oldugunu bilmiodum yav cokmus. Zaten ilk 6 ay en az yanimda yatircam dedigin gibi odasina git gel zor olur.

O zaman alt degistirme minderleri gibi seyler var onunla yatagin ustunde ya da koltukta falan degistiririm.2 saatte bir oldugunu bilmiodum yav cokmus. Zaten ilk 6 ay en az yanimda yatircam dedigin gibi odasina git gel zor olur.
kahveci34 canım biz aynı günüz sana sorayım dedim bebeği hissetmeye başladınmı?benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen henüz hissetmiyorum.

kahveci34 canım biz aynı günüz sana sorayım dedim bebeği hissetmeye başladınmı?benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen henüz hissetmiyorum.
Evet canim sabah gordum yazini sana yazicaktim ben de. Ben ilkinde 20. haftada hissettim, bunda da 19-20'ye kadar beklicem. Daha 17+2yiz bugun. Doktora gecen hafta sordum daha hissetmemis olmanda problem yok, endise yaparsan gel hemen seni araya alir bebegi gosteriririm dedi sagolsun. Problem olan ortalama 28. haftadan sonra duzenli hissetmeye basladigimizda birden hareketlerin durmasi. Yoksa su an icin ben bile endise yapmiyorum :)

bende aynen ilkinde 20 de hissettim benimde suyum az dediler ya ondanmı hissetmiyorum diye sana sormak istedim.İshal durumumda hala iki günde bir falan devam ediyor.Ondan da korkuyorum.
o zaman irtibatta kalalım,sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.

Kizlar sabah dayanamadim ve kahvaltida yarim mozaik pastayi yedim (yaklasik 4 dilim). Cok pismanim, kendi agzima kurekle vurmak istiyorum ama gozum dondu resmen. Zaten gece yatarkenden beri aklimdaydi. Hic malzeme gerektirmeyen bisey oldugu icin yiyecek ismi verdim.

Kızlar tam olarak kaçıncı haftada hissetmeye başladınız bebeğin hareketlerini?

tam 18hafta olduğum gün karnımın altında bi dokunma hissettim iki kez ama emin olamadım iki gün sonra 18+2de dr kontrolüm vardı sabah 7,30da uyandım yine aynısını biraz daha fazlasını hissettim. dr sordum evet onlar bebeğinin hareketleri dedi. 18+3te eşimle yatmıştık öyle konuşuyorduk o sırada bi dokunma oldu karnımın altında eşime gel dokunuyor dedim :) eşim kulağını dayadı konuşmaya başladık baba geldi hadi bak bi tekme bekliyor falan derken yanağına yedi tekmeyi dün akşamda yatmıştık, eşim yok mu kıpırtı dedi yok dedim uyuyor heralde dedi 2-3 dk sonra dokundu dedim uyandı eşim yine kulağını dayadı yawrucuk bak baba geldi senin tekmeni duymak istiyor dedim anda attı tekmeyi yine çok güzel ya. şuan yine kıpır kıpır genelde göbek deliğimin sağ alt tarafından dokunuyor

4 dilim ne kiz 1 dilim diyeydin sonra gune bolerdin

kızlar benim istifralar yine başladı ya. neden böyle oluyor acaba. dün sabah 2 kere, 15-20 dk önce de henüz 1kere istifra ettim. bulantım falan yok, bi anda öğürme gibi geliyor istifra ediyorum. off

maşallah ona çok sevindim senin adına.sağlıkla inşallah.Darısı bizim başımıza.

Günaydın kızlar, biz aylık kontrolümüze gittik geldik. Çok şükür günümüzle uyumluyuz, hatta 3 gün öndeyiz. 293 gr, 31cm olmuşuz :) başlarda cinsiyet göstermemek için inatlaşan bebek şimdi sürekli bacaklar açık yatıyor

Tüp bebek-normal doğum olayını da sordum, evet benim doktorum da tüp bebekte sezeryanı tavsiye ediyor kıymetli bebekmiş diye. Ama ben son aylardaki durumuma göre karar verilsin istiyorum. Her şey uygunsa neden kesileyim ki. Gerçekten gerekliyse de tabi sezeryan olurum. Bakalım sağlıkla o günlere gelelim de

Bugün benim valiz hazırlama günüm, yarın tatil başlıyoooor

Afiyet olsun, o kadar olur bence. Canın İsteyince bir seferden bir şey olmaz kafasındayım ben :)

Çok uslu ve söz dinleyen bir bebek olacak anlaşılan :) çok mu zayıfsın canım? Çünkü ben daha kendim zor hissediyorum ki dışardan hissedilmesi imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…