2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar benim istifralar yine başladı ya. neden böyle oluyor acaba. dün sabah 2 kere, 15-20 dk önce de henüz 1kere istifra ettim. bulantım falan yok, bi anda öğürme gibi geliyor istifra ediyorum. off

Doğruluğu nedir bilmem ama saçları çıkmaya başladı, belki ondandır.

oii maşallah uzun olacak demek ki sen uzundun demi babada uzunsa 1 metre doğar artık :)
genelde sezeryan öneriliyor evet hem kıymetli diye hemde bazı tüp bebekler küçük oluyor normali kaldırmaz diye
umarım istediğin şekilde olur her şey
her sene 3 kere tatil yapardık bayramlarla ramazanda kanamam oldu gıdemedık sonra 5 gun kıbrısa kactım kurbanda da ayvalıktaydık hastanelik oldum 2 gun öyle bı gun yolla geçti toplamda 2 gun keyıf yaptık ve ben hala tatile doyamadım

Ben hala son adet tarihime göre gidiyorum canım, randevuyu da ona göre aldım. Ultrasona göre 3 gün önde ama ben onu dİkkate almadım. Adet tarihine göre 21.haftaya alırsan olur bence.

arkadaşlar çocuğu küçükken işe baslayanlarınız var mı aramızda benim ücretsiz izinle 8 aylıkken işe baslama durumum olacak nasıl oluyor belli ki zor eşim ayrıl diyor ama ben ayrılmak istemiyorum cunku evde duran bı ınsan degılım ev ınsanı de degılım sıkılırım cocugum olunca nasıl olurum bırakabılırmıyım onu da bilmiyorum

ne gibi sorunlar yaşadınız kolay oldu mu paylaşır mısınız

Oo gözünaydın canım maşallah boylu poslu
Doğum işi hiç belli olmuyor benim karnıma bile bastı ebeler doktor başına elliyordu ama çatının ikinci boğumuna takılmış oğlum hoop sezaryen Hangisi hayırlıysa hem bebiş hem senin için o olsun

Gördün paşanı gönül rahatlığıyla ile tatilini yapabilirsin ohh

Sağol canım, evet ben de eşim de uzunuz. O yüzden bizim için normali bu olabilir.

Türkiye de tüp bebeklere böyle sezeryan öneriliyormuş canım, diğer gelişmiş ülkelerde durumuna göre bir sorun yoksa normal doğuyorlarmış.

İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız, gönlümüze göre bir Doğum versin hepimize.

Biz bu sene hiç bir yere gitmedik henüz. Normalde Nisan mayıs aylarında başlardık denize girmeye. Daha ayağım suya değmedi. Umarım hava da güzel olur da dinlenip döneriz.

Teşekkürler canım :) ben de uzun doğmuşum, hep de uzun oldum yaşıtlarımdan. O yüzden beklediğim bir durum :) sağlıklı olsun da boyu da uzar, kilosu da artar. Hiç takılmıyorum o kısmına.

Gerekli olduktan sonra sezeryan da kabulüm canım ama hiç gerek olmadan kes al mantıcına karşıyım ben. Bakalım kısmetimizde ne varsa görürüz

aaa canım 31 cm olayından emin misin? çok fazla değil mi şu an için? bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi acaba? kilo benim de 220 idi hafta sonu tamam ama boy 15-16 cm idi. 1-2 cm oynama olabilir herkeste belki ama 15 cm oynama olur mu ki

Evet sağlıklı düzgün doğsunlarda zaten büyüyücekler :)

Hayırlısı olsun canım yaşayarak belli olur :)

iyi tatilleeeeer :)

Çok uslu ve söz dinleyen bir bebek olacak anlaşılan :) çok mu zayıfsın canım? Çünkü ben daha kendim zor hissediyorum ki dışardan hissedilmesi imkansız.

İnşallah canım :) yok canım ne zayıflığı benim göbek bölgem biraz yağlı. Bu kadar erken hissetmeme bende şaşırdım çünkü dr da bende göbek yağında dolayı 20.haftadan sonra hissedeceğim tahmin etmiştik. Ama bu erkek bebiş futbolcu olacak galiba ondan bu tekmeler falan. :) bir de dışarıdan görülmüyor hareket yada tekme eşim kulağını göbek bölgeme koyup az bastırıyor öyle duyuyor
Doğruluğu nedir bilmem ama saçları çıkmaya başladı, belki ondandır.

Yaa ondan olabilir bak. Sabah kahvaltı yaptım 5 dk sonra birden çıkardım. Bi şeyimde yoktu aniden oldu. Dünkü de öyle

eşime daha önce sundum bu fikri ama deniz ismi hem unisex hemde geçmişimde var diyerek vazgecirdi canım
O zaman şöyle bir fikir vereyim, bebişleirn isimlerini aynı eklerle bitirecek şekilde olmasın, sınıf öğretmeniyim,, umut diyorum bulut geliyor, Yusuf diyorum umut geliyor,, sen de bu sorunu yaşarsın, bana mı dedi sana mı dedi olayını,,

canım ben mecbur doğum iznim bitince başlıcam. ablam var benim en yakınımda 6. ayındaydı başladığında ağlaya ağlaya başlamıştı. alıştı ama sonra birde o aşırı duygusal ondan da olabilir. diğer ablamda bu kadar ağlama vb. duymamıştım. zor oluyormuş.

ablamda bana demişti genellikle devlette bile tüp bebekleri sezeryan yapma taraftarı oluyorlar diye. her gittiğimde tüp diye işaret atıyorlar zaten. normal doğum anormalisi olmasın diyemi acaba anlamadım da. bende normal doğum olsun diye kastıranlardanım. alaturka tuvalet falan kullanıyorum pelvis genişliğimiymiş bişeye yardımcı oluyormuş ya. yürüyüş te yaparsak son aylarda iyice. ayy inşallah nasibimizde vardır normal doğum ne diyelim.

Merhaba kızlar

Baya sohbet olmuş akşam ben uyuyakaldığım için akşamları katılamadım

Bebek odası ve arabası benim de kafamda hiç netleşmeyen şeyler. Park yatak alıp ilk bir kaç ay yanıma alsam diyorum. Ya da anne yanına olabilecek başka bir beşikle. Çok eşya seven biri değilim, o yüzden gerekirse kaldırabileceğim bişey olsun dedim. Bir yaşında filan da montessori yatağına geçirmek istiyorum ama bakalım

Canim benim bebegin tekmeleri dışarıdan gözle görulebiliyor ben de zayif degilim :)) hatta dün hayretler içinde oturdum karnimi izledim:)) biz de ayni diyoruz iceride tek kale maç yapiyor futbolcu olacak bu minnoş ben zaten hissetmeye de erken baslamistim 15. Haftada hissetmistim

Kızlar emzik için ne düşünüyorsunuz oğlum emzik de tutmadı bnm

Yine alsam mı bilmiyorum gerek var mı bana kalırsa yok oğlumda hiç ihtiyaç duymadım

Ama şimdi iki çocukla uğraşmak zor olacak emzik kurtarıcı olur mu bilmiyorum

Hangi model sizce ?

Üstteki de sağlıklı ama çok büyük bebek taşıyamıyor diyor kimisi..
Alttaki de ortodontik sağlıklı bir emzik oğluma almıştım çok hafif rahat , philps aventin iki model de

Biberonda yine philips avent alıcam oğlumdan tecrübe yine ve oğlum bundan başka biberonu hiç tutamadı hala bunun büyüğünde süt içiyor

Eklentiler

• IMG_6349.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba canım bende ilk 6 ay icin anne yanı yataga yanaşan boyu ayarlanabilen kolay katlanıp kaldırılan bi besik alıcam oda yapıcam ama besik kararı onda kıldım incele istersen hem çok şık hem kullanıslı 3.5 aylık yeni bi anne önerdi banada kullaniyomuş pek memnun

Ben ustekimden bi çift aldım ama duruma gore almayı dusundügüm icin başka almadım canım deneyimsizim bilmiyorum çunku sen deneyimlisin daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…