- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #17.701
Oda konusunu ben de cok dusunuyorum hic karar veremedim. Parca parca biseyler mi alsam yoksa uzun sure kullanacagi ful odami alsam bilmiyorum. Ilk 6 ay resimdeki besigi kullanicam, bir tanidiktan satin aldik, hic kullanmamis, 5-6 defa uyumustur icinde dedi. Mamas&papas markasi.Merhaba kızlar
Baya sohbet olmuş akşam ben uyuyakaldığım için akşamları katılamadım
Bebek odası ve arabası benim de kafamda hiç netleşmeyen şeyler. Park yatak alıp ilk bir kaç ay yanıma alsam diyorum. Ya da anne yanına olabilecek başka bir beşikle. Çok eşya seven biri değilim, o yüzden gerekirse kaldırabileceğim bişey olsun dedim. Bir yaşında filan da montessori yatağına geçirmek istiyorum ama bakalım
Iyi tatiller canım herseyin yolunda olmasına sevindim huzurla geçirecegim bi tatil olsun maşallah kuzuyaGünaydın kızlar, biz aylık kontrolümüze gittik geldik. Çok şükür günümüzle uyumluyuz, hatta 3 gün öndeyiz. 293 gr, 31cm olmuşuz :) başlarda cinsiyet göstermemek için inatlaşan bebek şimdi sürekli bacaklar açık yatıyor
Tüp bebek-normal doğum olayını da sordum, evet benim doktorum da tüp bebekte sezeryanı tavsiye ediyor kıymetli bebekmiş diye. Ama ben son aylardaki durumuma göre karar verilsin istiyorum. Her şey uygunsa neden kesileyim ki. Gerçekten gerekliyse de tabi sezeryan olurum. Bakalım sağlıkla o günlere gelelim de
Bugün benim valiz hazırlama günüm, yarın tatil başlıyoooor
Canım bnm saçlarım o kadar gür ki eşim de aksine saçsız ama gel gör ki oğlum babasına çekti bana çekseydi fırça gibi olurdukızlar bsy danısacagım hanı buyukler saclı olsun dıye sunu ye vs der ya oyle bıldıgınız seyler var mı benım saclarım cok az katta kelleştim esımınde az bebek saclı olsun istiyorum bazı annelerın babaların sacı olmasa bıle bebekler baya saclı dogabılıyormus sunu ye dıyecegınız bsyler var mı gür gür saçları olsa keşke :)
hayırlı olsun cnm saglıkla gelsın inşallahBen geldiiim
Kızçem olacakmış a dostlar
Allah herkesin gönlüne göre versinAllaha şükür bebeğim olsun istiyorum dedim rabbim aratmadı, önce kızım olsun dedim kızım olacak inşallah
Bütün yavrular sağlıkla gelsin, Allah isteyen kimsenin koynunu boş bırakmasın, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
bi solüsyon varmıs dogunca kafasına dökülen gür olmasını saglıyormus sacın falan duydum ama markası nedir hiç bilmiyorum öğrensem alıcam benim gibi saçsız kalmasın yavruş :)Canım bnm saçlarım o kadar gür ki eşim de aksine saçsız ama gel gör ki oğlum babasına çekti bana çekseydi fırça gibi olurdu
Kızım da öyle olmaz inşallah
Bende bu biberondan aldım cam demi canim banada herkes bunu önerdi bi tane aldım bende kullanırsa devamını alırim dedim
Zararsızdır herhalde araştır bakalım :))bi solüsyon varmıs dogunca kafasına dökülen gür olmasını saglıyormus sacın falan duydum ama markası nedir hiç bilmiyorum öğrensem alıcam benim gibi saçsız kalmasın yavruş :)
hayırlı olsun cnm saglıkla gelsın inşallah :)Benimde oğlum olacak kesinleşti
Üsttekini hiç denemedim oğlumda ama sanırım alttakinden alırım yine tutmazsa üstekini denerim ya da hiç emzik vermem bakalım :))Ben ustekimden bi çift aldım ama duruma gore almayı dusundügüm icin başka almadım canım deneyimsizim bilmiyorum çunku sen deneyimlisin daha iyi bilirsin
annem olacak yanında ama yinede 2 2.5 yastan sonra kreşe vermek istiyorum eğer ikinci düşünürsem belki çıkarım işten :)canım ben mecbur doğum iznim bitince başlıcam. ablam var benim en yakınımda 6. ayındaydı başladığında ağlaya ağlaya başlamıştı. alıştı ama sonra birde o aşırı duygusal ondan da olabilir. diğer ablamda bu kadar ağlama vb. duymamıştım. zor oluyormuş.
Kız ben 7 yaşına kadar emzik emdim kocam da 4 yaşına kadar anasini emmisÜsttekini hiç denemedim oğlumda ama sanırım alttakinden alırım yine tutmazsa üstekini denerim ya da hiç emzik vermem bakalım :))
cam düşünce kırılmayanlardan her halde değil mi cnm bir de ağır oluyor diye duydumAynen canım cam ve güzel gaz yapmıyor diğer biberonlar gibi içerken nefes almak için bırakmaları gerekmiyor :)
Büyüdükçe fazka cc içiyorlar cc sine göre büyüğüne geçersin biberonun :)
montessori yatağının diğer yataklardan farkı ne peki canımMerhaba kızlar
Bebek odası ve arabası benim de kafamda hiç netleşmeyen şeyler. Park yatak alıp ilk bir kaç ay yanıma alsam diyorum. Ya da anne yanına olabilecek başka bir beşikle. Çok eşya seven biri değilim, o yüzden gerekirse kaldırabileceğim bişey olsun dedim. Bir yaşında filan da montessori yatağına geçirmek istiyorum ama bakalım
canım benim bir arkadaşım oda öğretmen hatta doğum yaptığı zaman ankaraya çıkmamıştı görevi. 2 yıl ücretsiz izin aldı. hayatımın hatasını yaptım diyo banaannem olacak yanında ama yinede 2 2.5 yastan sonra kreşe vermek istiyorum eğer ikinci düşünürsem belki çıkarım işten :)
eğer düşünmezsem çcocuk kreşteyken ben evde patlarım sıkıntıdan iş bulamamaktan korkuyorum sözleşmeli öğretmenlik vs yapabilirim belki ama şuanki işimi seviyorum devlet dairesindeyim stajda öğretmenlikten soğugumannem ablamda öğretmen kreşimiz vardı hatta orda gördükçede soğudum cocuklardan değilde velileri görünce :)
bakalım kafam cok karısık ıns her sey yolunda gider
Merhaba kızlar
Cam kırılıyor canım maalesef iki kere kırdım ben oğlumda birinde mutfak tezgahına düştü kırıldı diğerinde parkeye düştü kırıldı kalın cam olduğu için ağır biraz ama bebek kendi tutana kadar zaten sen verirsin biberonu, kendi tutmaya başlayınca plastiğini var bu modelin ona geçersin bence ben öyle yaptım küçükken cam iyi oluyor hem sağlıklı :)cam düşünce kırılmayanlardan her halde değil mi cnm bir de ağır oluyor diye duydum
cam aklımdaydı ama ağırlık konusunda korktum menunsan not alayım bunu
Ben annemi 15 gün emmişim oğlum beni hiç emmediKız ben 7 yaşına kadar emzik emdim kocam da 4 yaşına kadar anasini emmisbizimki çenesi kaslı olarak doğacak heralde emzik gercekten rahatlik ya kendimden biliyorum o agzimda olunca ne fazla konusurdum ne de ağlardim:))) emzik iyi bir kurtarici
Iyi tatiller şimdiden:)Günaydın kızlar, biz aylık kontrolümüze gittik geldik. Çok şükür günümüzle uyumluyuz, hatta 3 gün öndeyiz. 293 gr, 31cm olmuşuz :) başlarda cinsiyet göstermemek için inatlaşan bebek şimdi sürekli bacaklar açık yatıyor
Tüp bebek-normal doğum olayını da sordum, evet benim doktorum da tüp bebekte sezeryanı tavsiye ediyor kıymetli bebekmiş diye. Ama ben son aylardaki durumuma göre karar verilsin istiyorum. Her şey uygunsa neden kesileyim ki. Gerçekten gerekliyse de tabi sezeryan olurum. Bakalım sağlıkla o günlere gelelim de
Bugün benim valiz hazırlama günüm, yarın tatil başlıyoooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?