2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oda konusunu ben de cok dusunuyorum hic karar veremedim. Parca parca biseyler mi alsam yoksa uzun sure kullanacagi ful odami alsam bilmiyorum. Ilk 6 ay resimdeki besigi kullanicam, bir tanidiktan satin aldik, hic kullanmamis, 5-6 defa uyumustur icinde dedi. Mamas&papas markasi.

Ama araba konusunda cok netim, her markayi tek tek denedim Inglesina Trilogy alicam, siyah olanini :) 23-24. haftalarda baslicam alisverislere.

Eklentiler

• besik.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 48
Iyi tatiller canım herseyin yolunda olmasına sevindim huzurla geçirecegim bi tatil olsun maşallah kuzuya

kızlar bsy danısacagım hanı buyukler saclı olsun dıye sunu ye vs der ya oyle bıldıgınız seyler var mı benım saclarım cok az katta kelleştim esımınde az bebek saclı olsun istiyorum bazı annelerın babaların sacı olmasa bıle bebekler baya saclı dogabılıyormus sunu ye dıyecegınız bsyler var mı gür gür saçları olsa keşke :)

Canım bnm saçlarım o kadar gür ki eşim de aksine saçsız ama gel gör ki oğlum babasına çekti bana çekseydi fırça gibi olurdu

Kızım da öyle olmaz inşallah

hayırlı olsun cnm saglıkla gelsın inşallah

Canım bnm saçlarım o kadar gür ki eşim de aksine saçsız ama gel gör ki oğlum babasına çekti bana çekseydi fırça gibi olurdu

Kızım da öyle olmaz inşallah
bi solüsyon varmıs dogunca kafasına dökülen gür olmasını saglıyormus sacın falan duydum ama markası nedir hiç bilmiyorum öğrensem alıcam benim gibi saçsız kalmasın yavruş :)

Bende bu biberondan aldım cam demi canim banada herkes bunu önerdi bi tane aldım bende kullanırsa devamını alırim dedim

Aynen canım cam ve güzel gaz yapmıyor diğer biberonlar gibi içerken nefes almak için bırakmaları gerekmiyor :)

Büyüdükçe fazka cc içiyorlar cc sine göre büyüğüne geçersin biberonun :)

Ben ustekimden bi çift aldım ama duruma gore almayı dusundügüm icin başka almadım canım deneyimsizim bilmiyorum çunku sen deneyimlisin daha iyi bilirsin
Üsttekini hiç denemedim oğlumda ama sanırım alttakinden alırım yine tutmazsa üstekini denerim ya da hiç emzik vermem bakalım :))

annem olacak yanında ama yinede 2 2.5 yastan sonra kreşe vermek istiyorum eğer ikinci düşünürsem belki çıkarım işten :)
eğer düşünmezsem çcocuk kreşteyken ben evde patlarım sıkıntıdan iş bulamamaktan korkuyorum sözleşmeli öğretmenlik vs yapabilirim belki ama şuanki işimi seviyorum devlet dairesindeyim stajda öğretmenlikten soğugum annem ablamda öğretmen kreşimiz vardı hatta orda gördükçede soğudum cocuklardan değilde velileri görünce :)
bakalım kafam cok karısık ıns her sey yolunda gider

Üsttekini hiç denemedim oğlumda ama sanırım alttakinden alırım yine tutmazsa üstekini denerim ya da hiç emzik vermem bakalım :))
Kız ben 7 yaşına kadar emzik emdim kocam da 4 yaşına kadar anasini emmis bizimki çenesi kaslı olarak doğacak heralde emzik gercekten rahatlik ya kendimden biliyorum o agzimda olunca ne fazla konusurdum ne de ağlardim:))) emzik iyi bir kurtarici

Aynen canım cam ve güzel gaz yapmıyor diğer biberonlar gibi içerken nefes almak için bırakmaları gerekmiyor :)

Büyüdükçe fazka cc içiyorlar cc sine göre büyüğüne geçersin biberonun :)
cam düşünce kırılmayanlardan her halde değil mi cnm bir de ağır oluyor diye duydum
cam aklımdaydı ama ağırlık konusunda korktum menunsan not alayım bunu

montessori yatağının diğer yataklardan farkı ne peki canım

canım benim bir arkadaşım oda öğretmen hatta doğum yaptığı zaman ankaraya çıkmamıştı görevi. 2 yıl ücretsiz izin aldı. hayatımın hatasını yaptım diyo bana memnun olup işi tamamen bırakanlarda var. ben evde üç gün durunca depresyona bağlayan biriyim mesela. birde ücretsiz izin alsam çocuğumla otursam boğulurum heralde. çünkü annem, ablam falan etrafımdaki herkez çalışıyor benim yanıma gelemez. kayın validemle mi takılayım yani devlet dairesindeysen işler bir nebze daha düzgün ilerliyor. en azından özel sektördeki gibi bazı sıkıntılar yok. mesela özelde 6 ay ücretsiz izni vermeyedebiliyor işverenler bence bu işler doğumdan sonra senin hissettiğin duygulardan belli olucak eğer 8 ay gibi bir zamanın da olacaksa düşünebilirsin gayette :))

ay evet o montessori yataklarından istiyorum bende. birde Allah nasip ederse ikinci çocuğu 2 yaşından sonra yapmayı istiyorum ben ranza falan işine girmem gerekebilir o yüzden oda takımı alarak gereksiz mobilyayla doldurmayım diyorum. o montessori yatakları en azından kaldırınca az yer kaplıcak birşey olmadı isteyen birine veririm değil mi :)

cam düşünce kırılmayanlardan her halde değil mi cnm bir de ağır oluyor diye duydum
cam aklımdaydı ama ağırlık konusunda korktum menunsan not alayım bunu
Cam kırılıyor canım maalesef iki kere kırdım ben oğlumda birinde mutfak tezgahına düştü kırıldı diğerinde parkeye düştü kırıldı kalın cam olduğu için ağır biraz ama bebek kendi tutana kadar zaten sen verirsin biberonu, kendi tutmaya başlayınca plastiğini var bu modelin ona geçersin bence ben öyle yaptım küçükken cam iyi oluyor hem sağlıklı :)

Ben annemi 15 gün emmişim oğlum beni hiç emmedi
Emzikte tutmadı sadece biberon :))

Iyi tatiller şimdiden:)

Benim şahsi fikrim kıymetli bebek ve sezeryanın bağdaştırılmasi çok anlamlı gelmiyor. 2016 haziran annelerinde tüp bebekle hamile kalan ve normal.doğum yapan bir arkadas vardi. Illa normal doğuma diretmeyide doğru bulmuyorum ama en azından ilk doğum için şansını denemeli herkes. Sonuçta sezeryanda bir ameliyat ve o kadar masum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…