2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim benim eger elinde usg kagidi varsa orada sadece FL diye bir deger var. O değeri 7 ile çarptiginda bebegin tam boyu hesaplaniyor oradan bakabilirsin hemencecik
benimkinde sanırım 24 mm yazıyor çarpınca 168 cıktı yanı 16 cm 8 mm mi sımdı bızım sıpa :)

Canim benim eger elinde usg kagidi varsa orada sadece FL diye bir deger var. O değeri 7 ile çarptiginda bebegin tam boyu hesaplaniyor oradan bakabilirsin hemencecik
canım ben de bursadan sana yer sorayım. var mı bildiğin bebek mağazaları? e bebek civil falan gibi bilindik şeyler dışında

Daha hiç araştırmadım, chicco next to me varmış onun gibi bişey istiyorum aslında. Onun fiyatı bence yüksek 800 tl. O kadar basit bişeye bu para fazla. Ona benzer bişey bulurum inşallah

Odayı takım alınca içinde neler oluyor ki? Çok cahilim hiç bilmiyorum. Beşik ve dolap benim aklıma gelenler bide enzirmek için koltuk düşünüyorum yada sallanan sandalye

İnglesina çok iyi araba tek seferde kapanması çok kullanışlı. Ben sadece tasarım olarak beğenmedim onu

montessori yatağının diğer yataklardan farkı ne peki canım

Valla canım bende montessori felsefesine tam anlamıyla hakim değilim baya geniş bi konu ama amaç çocuğun kendi kendine yatağı kullanabilmesi. Yani şimdi beşikte çocuk uyandı diyelim inmek istiyor mecbur ağlayıp sana sesini duyurmaya çalışacak. Bu da her işini ağlayarak anlatmasına yol açar gibi düşünülüyor. Aynı şekilde uyumak isterse de gidip kendi yatabilsin diye yatak yerde oluyor. Hatta dolabı filanda çocuk boyuna göre yapılıyor. Çocuğun gelişimi için yani. Dediğim gibi bende tam hakim değilim ama öğrenmeye çalışıyorum.

Fazla eşya beni sıkıyor. Sonra atsan atılmıyor kıyamıyorsun boşuna kalabalık. Park yatakları söküp tatile filan yanında götürenler varmış

Çocuklar arası çok açmamak yanlısıyım bende 2-3yaş iyidir beraber büyürler

canım ben de bursadan sana yer sorayım. var mı bildiğin bebek mağazaları? e bebek civil falan gibi bilindik şeyler dışında
Canim ben de simdiye kadar sadece onlarim ikisine gittim :))) bir de tavsiye üzerine kapaliçarsida özlem bebe diye bir yer var oraya gittimm. Gercekten çok guzel bir magazaydi icinde guzel markalar var ve fiyati cok uygundu şaşırdım fiyatlarina. Henüz gitmedim ama daha önce zafer plazada dikkatimi ceken bebek magazalari vardi oraya gidecem firsatim olunca galiba H&M falan vardi ve başka markalar isimlerini hatirlayamiyorum

Kızlar acil birşey sormak istiyorum. Ayrıntılı ultrason için herkes perinatoloğa mı gitti? Benim yaşadığım yer küçük bir yer. Radyologdan randevu aldım. Ayrıntılı ultrason yapıyormuş. Var mı benim gibi olan???

Evet tatlım benim şapşikliğim olmuş, ben yanlış anlamışım. Hatta içimden de şimdi 31 cm ise sonuna kadar yaklaşık 20 cm mi uzuyacak diye düşünmüştüm.

Benim ayrıntılı 2 ekimde. Benim baştan beri perinatoloğum ayrı, ona gideceğim ben.

hanımlar ben instagram üzerinden alp bebe'den resimdeki üründen sipariş ettim şimdi elime geldi. kumaşı güzel, bende deneme amaçlı sipariş etmiştim. daha da sipariş etmeyi düşünüyorum, aklınızda bulunsun..

Eklentiler

• upload_2017-9-20_15-37-53.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 94

Ben perinatoloğa gideceğim kısmetse ama radyolojiye gidecek arkadaşlar da vardı. Yardımcı olurlar görürlerse. Ama sorun olmaz bence, sonuçta ultrasonu en iyi kullanan hekimlik dallarından biri.

Bizim de 3.adayımız Doruk :) siz karar vermişsiniz tebrik ederim, biz bu gidişle doğana kadar düşüneceğiz.

bizim ilk düşüncemiz Efe ismiydi ancak eşimin halasının torununda o isim var bizde değişik olsun istedik, sonra Doruk ismi kulağımıza hoş geldi. Efe ile Doruk ismini karşılaştırdık Doruk ağır bastı büyük ihtimalle o olacak

Ayrintili ugs yi radyalog yapiyor zaten canim. Perinatolog gerekli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…