- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #17.741
benimkinde sanırım 24 mm yazıyor çarpınca 168 cıktı yanı 16 cm 8 mm mi sımdı bızım sıpa :)Canim benim eger elinde usg kagidi varsa orada sadece FL diye bir deger var. O değeri 7 ile çarptiginda bebegin tam boyu hesaplaniyor oradan bakabilirsin hemencecik
Heh aynen canim :))benimkinde sanırım 24 mm yazıyor çarpınca 168 cıktı yanı 16 cm 8 mm mi sımdı bızım sıpa :)
canım ben de bursadan sana yer sorayım. var mı bildiğin bebek mağazaları? e bebek civil falan gibi bilindik şeyler dışındaCanim benim eger elinde usg kagidi varsa orada sadece FL diye bir deger var. O değeri 7 ile çarptiginda bebegin tam boyu hesaplaniyor oradan bakabilirsin hemencecik
teşekkür ederiz o zaman 16 cm duymustum ben eşim 19 demişti benim duydugum dogruymus :)Heh aynen canim :))
Merhaba canım bende ilk 6 ay icin anne yanı yataga yanaşan boyu ayarlanabilen kolay katlanıp kaldırılan bi besik alıcam oda yapıcam ama besik kararı onda kıldım incele istersen hem çok şık hem kullanıslı 3.5 aylık yeni bi anne önerdi banada kullaniyomuş pek memnun
Oda konusunu ben de cok dusunuyorum hic karar veremedim. Parca parca biseyler mi alsam yoksa uzun sure kullanacagi ful odami alsam bilmiyorum. Ilk 6 ay resimdeki besigi kullanicam, bir tanidiktan satin aldik, hic kullanmamis, 5-6 defa uyumustur icinde dedi. Mamas&papas markasi.
Ama araba konusunda cok netim, her markayi tek tek denedim Inglesina Trilogy alicam, siyah olanini :) 23-24. haftalarda baslicam alisverislere.
montessori yatağının diğer yataklardan farkı ne peki canım
ay evet o montessori yataklarından istiyorum bende. birde Allah nasip ederse ikinci çocuğu 2 yaşından sonra yapmayı istiyorum ben ranza falan işine girmem gerekebilir o yüzden oda takımı alarak gereksiz mobilyayla doldurmayım diyorum. o montessori yatakları en azından kaldırınca az yer kaplıcak birşey olmadı isteyen birine veririm değil mi :)
Canim ben de simdiye kadar sadece onlarim ikisine gittim :))) bir de tavsiye üzerine kapaliçarsida özlem bebe diye bir yer var oraya gittimm. Gercekten çok guzel bir magazaydi icinde guzel markalar var ve fiyati cok uygundu şaşırdım fiyatlarina. Henüz gitmedim ama daha önce zafer plazada dikkatimi ceken bebek magazalari vardi oraya gidecem firsatim olunca galiba H&M falan vardi ve başka markalar isimlerini hatirlayamiyorumcanım ben de bursadan sana yer sorayım. var mı bildiğin bebek mağazaları? e bebek civil falan gibi bilindik şeyler dışında
baş popo ölçümü değil ki artık benimki canım bacak boyunu 7.3 ile çarpıp söylüyor değeri. fl : 2,6. yaklaşık 15-16 cm dedi ama tam çarptığımda 18 çıkıyor benimki. senin son gittiğin fl kaç?
ultrason kağıdı üzerinde fl boyu ne yazıyor canım ordan çıkarırız. var mı elinde kağıt?
Kızlar çok büyük ihtimalle biz minik erkeğimizin adını Doruk koyacağız. erkek bebek bekleyenlere fikir olur diye paylaşmak istedim
estafurullah canım, sadece doğumda 50 cm oluyor ya bebekler şimdiden 30 olması çok fazla gelmişti. 2-3 cm değişiklik herkeste olabilir tabiki yapısal olarak. ayrıntılıya ne zaman gideceksiniz siz bu arada? bir de ayrıntılıyı kendi kadın doğumcunuz mu yapıyor radyolojiye mi yönlendiriyor?
Maşallah cnm bakalım bizim ki kaç cm oldu31.20 canım.
Benim ki 12 ekim çok mu geç senle Günlerimiz aynı üstelik ben ultrasonda 1 hafta ondeBenim ayrıntılı 2 ekimde. Benim baştan beri perinatoloğum ayrı, ona gideceğim ben.
Doktor olabilir demiş cnm kafana takmagünaydın.. benimki hareketli şuan ama istifra başladı bende neden acababi kaç gün daha böyle giderse dr soracağım. gerçi o zaman zaman bulantı ve istifralar doğuma kadar ara olabilir demişti
Kızlar acil birşey sormak istiyorum. Ayrıntılı ultrason için herkes perinatoloğa mı gitti? Benim yaşadığım yer küçük bir yer. Radyologdan randevu aldım. Ayrıntılı ultrason yapıyormuş. Var mı benim gibi olan???
Benim ki 12 ekim çok mu geç senle Günlerimiz aynı üstelik ben ultrasonda 1 hafta onde
Cuma gideceğim cnm bakalım yine önde çıkarsa doktora konusurumDoktorun daha iyi bilir ama daha öne çeksen iyi olur gibime geldi. İki doktorum da bana 20-22 arası demişti. Sen neredeyse 24 te gitmiş oluyorsun.
Bizim de 3.adayımız Doruk :) siz karar vermişsiniz tebrik ederim, biz bu gidişle doğana kadar düşüneceğiz.
Ayrintili ugs yi radyalog yapiyor zaten canim. Perinatolog gerekli degilKızlar acil birşey sormak istiyorum. Ayrıntılı ultrason için herkes perinatoloğa mı gitti? Benim yaşadığım yer küçük bir yer. Radyologdan randevu aldım. Ayrıntılı ultrason yapıyormuş. Var mı benim gibi olan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?