2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim ki sırf popo gösterdi cnm o yüzden kız dediler bugün önden gösterirse ogrenicez artık

Günaydın kizlarrrr nasilsiniz konturolu olan arkadaslar hayirli haberlerle gelin inşallah
Kizlarrr aranizda bi iki arkadas Gyno ferro şanol kullaniyordu yanlis hatirlamiyorsam bnde tekrar baslicakmisim bu ilaci kullanan arkadaslar karin agrisi ihsal olmustu gectimi acaba yoksa hala devam ediyormu

ben kullanıyorum cnm bende sıkıntı yok hatta kabız oldum gibi
iyi ki söyledin vitamini almayı unuttum alayım şimdi

ben kullanıyorum cnm bende sıkıntı yok hatta kabız oldum gibi
iyi ki söyledin vitamini almayı unuttum alayım şimdi
Ya bn ilk kullandigimda tok karna icmistim cok kotu karin agrisi ihsal yapmisti doktor hirak demisti simdi kan degerim cok dusmus tekrar basla ac karna ic dedi korkuyorum inşallah karn agrisi yapmaz icmeyi unutma tatlim sen ac karna mi iciyosun

Bİr fır fır için vazgeçme oğlundan

canım normalde zaten detaylı ultrasonu radyologlar yapıyor. hatta ankara da çok ünlü bir adam var her kez ona gidiyormuş. ama kadın doğumculardan yapanlar var. devlet hastanesinde radyologtan randevu alıyorsun. beni takip eden doktor perinatolog oda baktı oda baktı.

canım normalde zaten detaylı ultrasonu radyologlar yapıyor. hatta ankara da çok ünlü bir adam var her kez ona gidiyormuş. ama kadın doğumculardan yapanlar var. devlet hastanesinde radyologtan randevu alıyorsun. beni takip eden doktor perinatolog oda baktı oda baktı.

kızlar merhaba 20. hafta olucaz bizde bu hafta 3 gün hissettim damar atması gbiydi.
kanat kayma vs. hiç hissetmedim sadece hafif tekme gibiydi.
3 gündür de hissetmiyorum hiçbşi. ne olucak böyle evham bastı gene dr. gideyim bari.

Ayy inşallah bu sene bende az der istedim ama az hali 24 oldu 24 hafta bitince nöbet tutmayacağız sabredelim

Valla hareket her zaman iyidir. Yorulsakta. İlk hamilelikte 30 saat derse girdim. Dersliğin 3. Katta in çık derken sanırım spor yapmış oldum. 8 kilo ile bitti. Ama fena yoruluyor ve uyuyordum

Ya bn ilk kullandigimda tok karna icmistim cok kotu karin agrisi ihsal yapmisti doktor hirak demisti simdi kan degerim cok dusmus tekrar basla ac karna ic dedi korkuyorum inşallah karn agrisi yapmaz icmeyi unutma tatlim sen ac karna mi iciyosun
Ben vitaminle demiri arka arkaya alınca apır geldi böyle ateş bastı sabah kahvaltı sonrası vitaminimi efa mom onu alıyorum öğle yemeğinden sonrada demiri alıyorum aç karna içme ondan da ishal olmus olabilirsin zaten renk değişiyor demir ilacında dışkı da önceden de kullanıyordum ben koyun puku gibi sımsıyah oluyordu ondan korkma normal ama tekrar ıshal yaparsa bı sor yıne doktoruna baska demir versin

Ay saol canim ya valla en kısa zamanda gidicem ilkede begendigim mdf bi takım vardı onu sorayım bi o zaman pesin almayı dusunuyom zaten benim icin iyi olur oyle çok bütçem yok en geç pazartesi gidip halledecegim mobilya isini esininde ismini veririm yardımin için cok saol yazarım sanada gidip gorusunce

Once tok karna ictmistim canm bu sefer yemkten iki saat sonra ic dedi ictim bakalim inşallah agri yapmaz evet ama renk değişiyormuş kimi ihsal kimi kabiz oluyo diye okudum bilgi icin cok saol canm bnm

Kızlar, peritonologlar kadın Doğum uzmanı olup , bir üst bölüm okuyup peritinolog oluyormuş, ayda 3 4 sorunla krşılaşorken rAdyologların bu durumla karşılaşma oranı daha azmış--bu yüzden mesala benim doktorum özellikle peritonolog olması istedi.

Valla hareket her zaman iyidir. Yorulsakta. İlk hamilelikte 30 saat derse girdim. Dersliğin 3. Katta in çık derken sanırım spor yapmış oldum. 8 kilo ile bitti. Ama fena yoruluyor ve uyuyordum
Bende 3.kattayım: günde 15 kat çıkmış oluyorum her gün, 1.5 km yürüyüp 2000 adımla kapatıyorum günü, bir de yarım gün çalışıyorum:) bu 3-4 günlük tempo kilomu sabitledi bakalım, galiba çalışmak yaradı.

kızlar bsy soracağım ayın 8 inde 17. hafta 2 günlüktüm 17+2 yazıyor 27 sine randevu aldım o zaman 20+0 mı 27+1 mı olacağım 7. günden sonra hafta sayısı değişiyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…