- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.041
hıcbır seyım yoktu bu zaman kadar temızlık yapınca falan sımıd agrıyınca korkuyorum belden degılde bebegın oldugu yer agrıyınca korkuyorum bır de asagı ıner vs seylerını okuyunca artık pek dıp kose temızlık yapmamaya basladımCanım benimde oluyo o haftanın 2 günü ağrım yoksa 5 günü belimle bebeğin olduğu yer ağrı yapıyor. Ama kendime çok şaşıyorum normalde bağışıklık sistemim filan çok düşüktü benim. Herşeyde hasta olurdum hatta hamile kalınca dedim ki çok zor bi süreç beni bekliyor ama çok şükür ne bulantım oldu ne ciddi bi rahatsızlığım bi kere dahi miğdem bulanmadı çok şükür ama bel ağrısı bendede oldu olmayada devam ediyor canım
benimde tansiyon çok düşük bende aldım bir tane. bakıyorum başım çatlıyor hemen tansiyonu ölçüyorum. sonra dayıyorum tuzlu ayranı :d
İnşallah canım düzelirBnmde cok dusuktu canm dun baya turşu yedim bugun fırlamış limon ictim bakim inşallah normala döner evet evde olsa fena olmaz bncede
Evlenmeden önce 75 di evlendim çocuk mocuk derken ne olduysa 90 oldumhamile kalamdan önce 90 dı zaten göğüs ölçüm. berleinin minimazer ını kullanıyorum. hem ufak gösteriyor hem sırtımı destekliyor hemde terletmiyor ortası delik olduğu için tavsiye ederim
hıcbır seyım yoktu bu zaman kadar temızlık yapınca falan sımıd agrıyınca korkuyorum belden degılde bebegın oldugu yer agrıyınca korkuyorum bır de asagı ıner vs seylerını okuyunca artık pek dıp kose temızlık yapmamaya basladım
Ben tatlı bişey yiyorum tuzlu mu yemem lazımdı tüüü Allah beniii
İnşallah saol canm bnmİnşallah canım düzelir
Çok teşekkür ediyorumhamile kalamdan önce 90 dı zaten göğüs ölçüm. berleinin minimazer ını kullanıyorum. hem ufak gösteriyor hem sırtımı destekliyor hemde terletmiyor ortası delik olduğu için tavsiye ederim
evet poliplerim kanama yapıyor, bu sebeple en az 3 hafta daha yatıyorum. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.Canim en kisa zamanda normal hayatina donersin insallah. Sen kanamadan dolayi mi yatiyosun?
Canm bnm bebiste dunde hic hareket etmedi bugunde korktum saglik ocagna gittim kalp sesini duydum rahatladim bnm tansyonum yukseldigi icin bebek hareketlerini hissetmemisim tansyon yukseldigi zmn hissedilmiyormus cok Şükür simdi indiYa kizlar benim karnimda top koşturan oglum bu sabahtan beri cok az hareket etti.. Turşu falan kuruyorum sabahtan beri yoğunum ama arada yatip kendimi dinliyorum pek hareket yok minnoşta yaaa
Korkma canm yavrularimiz Allaha emanettir acikcasi bnde biraz endişeliyim sunku dunde hissetmedim bugunde tık yok inşallah gece hissederim diye dua ediyorum 23 haftaya kadar hareketleri tam hissetmeyebilirmişiz heleki sen bugun ayaktaydin oyuzden de cok rahat mışıl mışıl uyuyordur kuzunSagol canim inşallah oyledir. Iki aksamdir ani tekmelerinden korkup koltuktan düşecek gibi oluyorum öyle sert vuruyor. Zaten 15. Haftadan beri hemen hemen her gün hissettim bugün sakin olunca korktum.. Bugün pek dinlenemedim simdi de aksam yemegi kosturmacasi basladi.. Insallah 9 dan sonra duyarin genelde o saatlerde çok hareketliydi zatenLiviya
Sagolasin canim insallah öyledir bekleyelim bakalim insallah ikimiz de hissederiz bu akşamKorkma canm yavrularimiz Allaha emanettir acikcasi bnde biraz endişeliyim sunku dunde hissetmedim bugunde tık yok inşallah gece hissederim diye dua ediyorum 23 haftaya kadar hareketleri tam hissetmeyebilirmişiz heleki sen bugun ayaktaydin oyuzden de cok rahat mışıl mışıl uyuyordur kuzun
İnşallah canm arkadasimin annesi doktor ona sordum yatmadan once sut ic hissedersin dedideniyelim bakalim bizim uykucu yavrular tepki verir belkiSagolasin canim insallah öyledir bekleyelim bakalim insallah ikimiz de hissederiz bu akşam
Okulum iyidir hoştur da kurallara belgelere çok bağlıdır az da değiliz pusa 60kişiyiz okuldaYaa ne var idare etseler.bende öğretmenim.sağolsunlar nöbet filan vermemişler rapor mapor sormadılar hiç, programımıda boş günlü ve çok düzenli yapmışlar yorulmayım diye,biraz anlayıştan ne zarar gelecek sanki..sana bi öğrenci çarpsa, yada ayakta kalmak xarar verse bınun vebalini kim ödeyecek..cidden sinir oluyorum bu bencilliğe
Tabi tabi su gibiSu gibi ama dimi akıntı kıvamı değil kusura bakma soruyorum içim rahat etsin diye
Ben ekran goruntusu almistim ama yukleyemoylrum telefondan. BiriniKızlar sizden rica ediyorum daha önce de yazmıştım daha önce ihtiyaç listesi paylaşan 2 arkadaş olmuştu çok beğenmiştim geriye dönük bulamadım lütfen bir daha paylaşın noluurr
biri bendim birideKızlar sizden rica ediyorum daha önce de yazmıştım daha önce ihtiyaç listesi paylaşan 2 arkadaş olmuştu çok beğenmiştim geriye dönük bulamadım lütfen bir daha paylaşın noluurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?