2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hıcbır seyım yoktu bu zaman kadar temızlık yapınca falan sımıd agrıyınca korkuyorum belden degılde bebegın oldugu yer agrıyınca korkuyorum bır de asagı ıner vs seylerını okuyunca artık pek dıp kose temızlık yapmamaya basladım

Doktoruna danış istersen canım bi ben sorduğumda rahim büyüyor çok kilolu bi yapın yok rahim büyüdükçe ağrın olur nerdeyse 2 katına çıktı rahim büyüklüğün dedi

Ya kizlar benim karnimda top koşturan oglum bu sabahtan beri cok az hareket etti.. Turşu falan kuruyorum sabahtan beri yoğunum ama arada yatip kendimi dinliyorum pek hareket yok minnoşta yaaa

Ya kizlar benim karnimda top koşturan oglum bu sabahtan beri cok az hareket etti.. Turşu falan kuruyorum sabahtan beri yoğunum ama arada yatip kendimi dinliyorum pek hareket yok minnoşta yaaa
Canm bnm bebiste dunde hic hareket etmedi bugunde korktum saglik ocagna gittim kalp sesini duydum rahatladim bnm tansyonum yukseldigi icin bebek hareketlerini hissetmemisim tansyon yukseldigi zmn hissedilmiyormus cok Şükür simdi indi
Birde gunduzleri sen is yapiyorsun hp aktif haldesin ya bebek besik gibi sallaniyormus uyuyormus aksam 9 den sonra gece boyunca hareket ediyormus uykuda oldugumuz icin hissetmiyormusuz sen aksami bekle simdi uyuyordur miniğin annesi korkma

Kızlar sizden rica ediyorum daha önce de yazmıştım daha önce ihtiyaç listesi paylaşan 2 arkadaş olmuştu çok beğenmiştim geriye dönük bulamadım lütfen bir daha paylaşın noluurr

Sagol canim inşallah oyledir. Iki aksamdir ani tekmelerinden korkup koltuktan düşecek gibi oluyorum öyle sert vuruyor. Zaten 15. Haftadan beri hemen hemen her gün hissettim bugün sakin olunca korktum.. Bugün pek dinlenemedim simdi de aksam yemegi kosturmacasi basladi.. Insallah 9 dan sonra duyarin genelde o saatlerde çok hareketliydi zaten Liviya

Korkma canm yavrularimiz Allaha emanettir acikcasi bnde biraz endişeliyim sunku dunde hissetmedim bugunde tık yok inşallah gece hissederim diye dua ediyorum 23 haftaya kadar hareketleri tam hissetmeyebilirmişiz heleki sen bugun ayaktaydin oyuzden de cok rahat mışıl mışıl uyuyordur kuzun

Sagolasin canim insallah öyledir bekleyelim bakalim insallah ikimiz de hissederiz bu akşam

Okulum iyidir hoştur da kurallara belgelere çok bağlıdır az da değiliz pusa 60kişiyiz okulda
Ama ders proğramım çok iyi bi gün boş bi gün 12bucuk başka gün 10bucukta çıkış ,boşluk yok pencere YÖK artık nöbette de dikkat edece z bakacaz

Kızlar sizden rica ediyorum daha önce de yazmıştım daha önce ihtiyaç listesi paylaşan 2 arkadaş olmuştu çok beğenmiştim geriye dönük bulamadım lütfen bir daha paylaşın noluurr
Ben ekran goruntusu almistim ama yukleyemoylrum telefondan. Birini cennet35 paylasmis, biri de el yazisi ama kimin paylastigi gorunmuyor.

biri bendim biride bicirbicircadi olması lazım atayım canım kayıtlı bende

Eklentiler

• 1Gm4dB.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 85
  • Ma5Xp1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 92
  • 1Gm4MN.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 91
  • ZOgWJG.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 96
  • 8N0kba.webp
    11 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2017-09-07-14-53-40.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2017-09-07-14-55-11.webp
    30 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2017-09-07-14-56-58.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2017-09-07-14-57-06.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2017-09-07-14-57-14.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2017-09-07-14-57-20.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…